Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Δίαιτα; Όχι σήμερα!

Δίαιτα; Όχι σήμερα!

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας. Την αγαπώ αυτή τη μέρα! Πάντα θαύμαζα δύο “είδη” ανθρώπων. Εκεί που δε χρειάστηκε ποτέ να προσέξουν τη διατροφή τους ή να κάνουν δίαιτα και όσους αγαπούν τόσο πολύ την εικόνα τους που δεν τους νοιάζει αν έχουν παραπάνω κιλά. Ειδικά η δεύτερη κατηγορία που συχνά δέχεται σχόλια και bullying.

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Είναι βρετανικής εμπνεύσεως και καθιερώθηκε το 1992 από μια πρώην ανορεξική γυναίκα, την Μέρι Έβανς-Γιανγκ, επικεφαλής της αντιδιαιτικής καμπάνιας στη Μεγάλη Βρετανία, η ποία έγραψε το μπεστ σέλερ «Τα έχεις όλα, χωρίς να κάνεις δίαιτα».

Η ημέρα αυτή μας καλεί να αποδεχθούμε το σώμα μας αποβάλλοντας τα κόμπλεξ μας, να γιορτάσουμε την ομορφιά και την ποικιλομορφία όλων των φυσικών μεγεθών του ανθρώπινου σώματος. Να αποβάλουμε την εμμονή μας για απώλεια βάρους και να κατανοήσουμε τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί να έχει μία λάθος δίαιτα αδυνατίσματος. Είναι επίσης μια προτροπή να συμβάλουμε στον τερματισμό των διακρίσεων κατά των υπέρβαρων συνανθρώπων μας.

Όπως λέμε και με την κόρη μου, την οποία αναφέρω πολύ συχνά διότι είμαστε αυτοκόλλητες, στο σπίτι μας είμαστε υπέρ των plus size models και το δείχνουμε έμπρακτα. Άλλωστε δεν κάνουν τα κιλά τον άνθρωπο. Σωστό; Έτσι κι εμείς θα ακολουθήσουμε τη γνωστή φράση “τα πάχη μου, κάλλη μου”. Χαχα! Όχι ότι δεν τρώμε υγιεινά. Μην παρεξηγηθούμε ότι προτείνουμε κραιπάλες, fast food κλπ κλπ. Απλά οκ, δεν έχουμε εμμονές και κολλήματα. Γυμναστική, διατροφή και…πάμε παραλία! Αν πάμε δηλαδή φέτος. Ουφ! Υ π ο μ ο ν ή………..

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.