Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Lifestyle – Fashion Bloggers from Cyprus

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

Η αγάπη μου για έκφραση και δημιουργία παραμόνευε επί χρόνια κλεισμένη σε μια γωνιά της καρδιάς μου. Όταν ήρθαν στη ζωή μου οι αγαπημένες μου φίλες Έλβα και Νάνα, μια μικρή φλόγα άρχισε να ζεσταίνει και να φωτίζει την ιδέα της δημιουργίας ενός δικού μας κόσμου! Του Angelsworld, που δημιουργήθηκε με μεράκι και πάθος.

Δεν θα ήμουν εδώ τώρα να γράφω αυτές τις λέξεις αν δεν ένιωθα αυτή την αγωνία που με πιάνει. « Έκτακτη συστολή». Την ονόμασα έτσι γιατί είναι κάτι σαν ένα φτερούγισμα στο στήθος. Αυτό που κάνει η καρδιά σου όταν θέλεις να δημιουργήσεις. Να γράψεις, να φτιάξεις, να εκφράσεις τέλος πάντων ότι ξεπηδάει από την ψυχή σου.

Το παθαίνω συχνά. Νομίζω δεν είμαι η μόνη. Υπάρχουν κι άλλοι ρομαντικοί ή απλά φιλόδοξοι ή πιο απλά διψασμένοι. Είμαστε όλοι τρελοί. Η μάλλον τρελαμένοι, με την καλή έννοια. Τους ανακαλύπτω σιγά σιγά. Προσπαθούμε να κάνουμε εσάς τους γνωστικούς ή λιγότερο τρελούς, να μοιραστείτε το πάθος μας. Να διαβάσετε τις σκεψεις μας. Πολύ απλά. Να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από τα κείμενα μας. Να ταυτιστείτε και να προβληματιστείτε, αν σας κάνει κέφι.

Ανοίγουμε λοιπόν κάθε μέρα την πόρτα της καρδιάς και του μυαλού μας και σας προσκαλούμε. Ναι! Καλά ακούσατε! Είστε οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας! Σας περιμένουμε στον κόσμο μας. Σε έναν κόσμο που μοιράζομαι με την πολύ καλή και αγαπημένη μου φίλη και συνοδοιπόρο Έλβα (καθώς η Νάνα είναι μεν δίπλα μας αλλά δε συμμετέχει πλέον ενεργά λόγω αυξημένων υποχρεώσεων). Σε έναν κόσμο που θέλουμε να μοιραστούμε με όποιον θεωρεί ότι αξίζει να περάσει το κατώφλι του. Το Angelsworld είναι γεμάτο από την αλήθεια, τη γνώση, την εμπειρία, τα καρδιοχτύπια, την τρέλα και την αγάπη μας. Καλώς να ορίσετε λοιπόν!

ANGEL YIOTA

Ήρθε η στιγμή να συστηθούμε!!!

Είμαι η Γιώτα και είμαι…όσο νιώθω (από 18 εώς 42)! Προέρχομαι από την ηρωική Λιβαδειά Βοιωτίας (εκείνη με τα σαράντα παλικάρια). Λατρεύω την κόρη μου, τη σοκολάτα και το μπαλέτο. Μου αρέσει επίσης να δημιουργώ και να εκφράζομαι. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι. Δε μου αρέσει να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και να με εκμεταλλεύονται. Μπορώ να δώσω και την ψυχή μου στους ανθρώπους που με εκτιμούν και εκτιμώ. Έχω λίγους και εκλεκτούς φίλους που πολλές φορές ανέχονται τη γκρίνια και τις ανασφάλειες μου και υποψιάζομαι ότι με αγαπούν όσο κι εγώ.

Με τη δουλειά μου έχουμε μια σχέση πάθους. Κάποιες φορές την αγαπώ και άλλες πάλι τη μισώ (Θα καταλάβετε εν καιρώ). Έχω σπουδάσει ιατρική και είμαι πνευμονολόγος και μέλος της ογκολογικής ομάδας του American Medical Centre.

Με την Έλβα και την Νάνα, περνάμε αρκετές ώρες μαζί κάθε μέρα, συμφωνούμε σε πολλά και διαφωνούμε σε άλλα τόσα, συζητάμε, γελάμε και η ζωή προχωρά με πολύ πολύ ενδιαφέρον. Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Στο γυναικοκρατούμενο AngelsWorld θα σας παρουσιάζω τις ιστορίες μου χρησιμοποιώντας τρία υλικά: Εμπειρίες, Συναισθήματα και Αλήθειες! Αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σας επειδή πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά που εδώ και καιρό αναζητούσαν διέξοδο από το μυαλό και την καρδιά μου.

Σε αυτό το ταξίδι προσδοκώ να έχω εσάς συνοδοιπόρους και ευελπιστώ να γνωριστούμε καλύτερα  με την πάροδο του χρόνου. Το τραγούδι της Κατερίνας Κούκα ῞Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω῞ είναι απαγορευμένο στο συγκεκριμένο Blog διότι οι άγγελοι υπάρχουν και θα σας το αποδείξω.

ANGEL ELVA

Γεννήθηκα στη πρωτεύουσα χειμώνα καιρό, 16 Ιανουαρίου συγκεκριμένα του… όποτε θέλω και όσο φαίνομαι!

Η μαμά μου έλεγε: “Παιδί ζωηρό με πνεύμα ανήσυχο, από… κούνια῾! Στα 18 αποφάσισα να ζήσω το ιταλικό όνειρο σπουδάζοντας στην όμορφη Περούτζια, Ιταλική Φιλολογία. Επέστρεψα στην Κύπρο  προσπαθώντας να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν γεννήθηκα Ιταλίδα αλλά Κύπρια. Αρχικά είπα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα. Όμως δεν κράτησε πολύ.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές, με κέρδισαν ως Συνοδός Εδάφους και από εκεί βρέθηκα χωρίς να το καταλάβω στην Αγγλική Ύπατη Αρμοστία. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζομαι στο American Medical Center, όπου και γνώρισα την Γιώτα και την Νανά. Από την πρώτη στιγμή, δέσαμε. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μου που δεν θα μπορούσα να αποχωριστώ.

Ο χώρος της μόδας πάντα με μάγευε, οπότε δεν γινόταν να μην γίνω και εγώ μέρος του.

Όταν με γνωρίσει κάποιος θα καταλάβει ότι είμαι ένα πολύ κοινωνικό, αυθόρμητο άτομο και μια σωστή, έμπιστη, δοτική, αγαπησιάρα φίλη. Ωστόσο έχει καιρό που έχω προσγειωθεί αφού σταμάτησα να εμπιστεύομαι εύκολα τον κόσμο διότι… έπαθα και έμαθα! Εξακολουθώ ωστόσο να πιστεύω στις αληθινές φιλίες.

Είμαι από εκείνες τις γυναίκες που μπορούν να δώσουν τα πάντα. Όμως αν εκμεταλλευτείς την εμπιστοσύνη μου θα σου βάλω ένα τεράστιο ῞Χ῞ και η ζωή συνεχίζεται! Δεν είχα ποτέ την ανάγκη να εκδικηθώ κανέναν.

Η ζωή μου έκλεισε το μάτι χαρίζοντάς μου τους δύο πρίγκηπες! Τους γιους μου που για μένα είναι η ζωή μου όλη!

Περισσότερα.. μέσα από τα κείμενα (που θα προσπαθώ να αποτυπώνω τις σκέψεις μου) και τις φωτογραφίες μου!

Έλενα Τρουλλίδου

Η Έλενα Τρουλλίδου, Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, εγγεγραμμένο και ενεργό μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, είναι εξειδικευμένη σε θέματα παχυσαρκίας και παιδικής διατροφής, Κλινικών Παθήσεων και έχει πραγματοποιήσει πολλές επιστημονικές ομιλίες σε θέματα υγείας –διατροφής – αθλητισμού. Η Έλενα παρακολουθεί ελίτ αθλητές με στόχο την αύξηση της απόδοσής τους.

Επίσης αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη των PeacePlayersInternational όπου εκπαιδεύει παιδιά σε θέματα υγείας και σωστής διατροφής σε διακοινωτικά προγράμματα καλαθοσφαίρισης. Έχει συνεργασία με διάφορες εταιρείες στα πλαίσια εταιρικής ευθύνης για την προώθηση της υγείας των εργαζομένων (Αλφα Μέγα – C. A. Papaellinas Εμπορική ΛΤΔ, Tsys International CyprusLTD, Biosearch LTD Solgar, KypropharmCy κτλ).  Διδάσκει Διαιτολογία και Διατροφή από το 2007 σε Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια. Έχει εβδομαδιαία συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma και την εκπομπή ¨Πρωτοσέλιδο¨ καθώς και με το ΡΙΚ 1 CyBC και την εκπομπή ¨Χρυσές Συνταγές¨ αλλά και με τον τηλεοπτικό σταθμό AlphaTV Κύπρου και το  OMEGA  Κύπρου. Aρθρογραφεί σε πλήθος περιοδικών και στηλών στην Κύπρο και στην Ελλάδα για θέματα αδυνατίσματος – κλινικών παθήσεων κτλ.

Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και αριστούχος απόφοιτος  Μεταπτυχιακού με κατεύθυνση  στην Κλινική Διατροφή. Αυτήν την περίοδο εκπονεί τη διδακτορική της διατριβή στο University of Nicosia.

Η Έλενα Τρουλλίδου είναι ιδρυτής του διαιτολογικού κέντρου mydietspot Health & Weight Loss Center (www.mydietspot.com) στη Λευκωσία το οποίο διατηρεί από το 2007 και έχει ως σκοπό την προαγωγή της Δημόσιας Υγεία.

Νικόλ Κορτέση

Ονομάζομαι Νικόλ Κορτέση γεννήθηκα στην Αθήνα από μαμά Κύπρια και μπαμπά από τη Σάμο, αλλά με θεωρούν Γαλλίδα… καθώς έχω ζήσει τα παιδικά και φοιτητικά μου χρόνια στο εξωτερικό ακολουθώντας γαλλικό σχολείο. Αγαπώ την γυμναστική και τον αθλητισμό γι᾽ αυτό, έπειτα από σπουδές στην Επικοινωνία & ΜΜΕ, μεταπτυχιακό στις Δημόσιες Σχέσεις, 10 χρόνια εργασίας στο χώρο της Διαφήμισης, και το γάμο με τον άντρα της ζωής μου,  αποφάσισα να καθίσω ξανά στα θρανία και να ακολουθήσω το όνειρό μου σπουδάζοντας BSc Sports Science & Physical Education. Παράλληλα, ειδικεύτηκα στο Pilates στην σχολή Studio One Cyprus και εκπαιδεύτηκα από ένα μεγάλο δάσκαλο και δεύτερης γενιάς του Joseph Η. Pilates, τον κ. Alan Herdman. Είμαι PMA® Certified Pilates Teacher, Pilates Teacher EQF Level 4 και Personal Trainer EQF Level 4. Η αγάπη μου για τον ήλιο, τη θάλασσα και τις δραστηριότητες γύρω από αυτά, με κάνουν να θέλω να ζούμε αποκλειστικά σε μια εποχή που ονομάζεται ‘καλοκαίρι’. Για περισσότερα γύρω από τη ζωή μου ακολουθήστε με στο Instagram @nicolekortesi.