Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Lifestyle – Fashion Bloggers from Cyprus

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

Μια ιδέα, η εξέλιξή της, η μόνιμη φροντίδα, η διαρκής απασχόληση, οι εναλλαγές, οι προσθήκες, η ανατροφή της.

Είμαστε τρεις γυναίκες, τρεις κόσμοι διαφορετικοί, που συνενώνονται και έρχονται να ταράξουν την ζωή σας… με την ζωή μας. Απογοητευμένες από τον κόσμο των ευχών δίχως τα θαύματα, πιστεύουμε ότι η απάντηση στο «τι θέλουν οι γυναίκες» δεν βρίσκεται ανάμεσα σε μια χαλαρή συζήτηση, τον καφέ και… τη σοκολάτα.

Ξεδιπλώνουμε μύχιες σκέψεις  που δεν «ακράγγιξε» κανείς, καταρρίπτουμε μύθους, ορίζουμε την ταυτότητα της σύγχρονης γυναίκας. Μια γυναίκα ισχυρή, δυναμική, με επιρροή. Γυναίκα μορφωμένη, καλλιεργημένη με όραμα και τόλμη που εμπνέει και επηρεάζει δραστικά ή υπόκωφα τάσεις και φιλοσοφίες ζωής. Γυναίκα «επιθετική» και ηγετική, που πεισμώνει, διεκδικεί και εξελίσσεται αποτινάσσοντας στερεότυπα του παρελθόντος, ζώντας ανάμεσά μας.

Ποια είναι η ταυτότητα της σύγχρονης γυναίκας; Πώς τα καταφέρνει στους πολλαπλούς ρόλους τους οποίους καλείται να ενσαρκώσει; Τι οραματίζεται και πώς διατηρεί τη μοναδικότητά της απελευθερωμένη, με αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση; Μήπως ήρθε η ώρα να αποτινάξει τα δεσμά αυτού του τόσο απαιτητικού ρόλου που εγκλωβίζει την ψυχή της και αποσυντονίζει τη γυναικεία της φύση;

Μήπως ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσει και να επανατοποθετήσει ποια είναι και τι θέλει ουσιαστικά;Ποια είναι η ταυτότητα της σύγχρονης γυναίκας; Πώς τα καταφέρνει στους πολλαπλούς ρόλους τους οποίους καλείται να ενσαρκώσει; Τι οραματίζεται και πώς διατηρεί τη μοναδικότητά της απελευθερωμένη, με αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση; Μήπως ήρθε η ώρα να αποτινάξει τα δεσμά αυτού του τόσο απαιτητικού ρόλου που εγκλωβίζει την ψυχή της και αποσυντονίζει τη γυναικεία της φύση; Μήπως ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσει και να επανατοποθετήσει ποια είναι και τι θέλει ουσιαστικά;

Οι απαντήσεις θα δίδονται, μέσα από τις δικές μας προσωπικές στιγμές, απενοχοποιώντας όσους δεν ξεχνούν να αγαπούν τον εαυτό τους…

Καλώς Ήρθατε στο AngelsWorld

ANGEL ELVA

Γεννήθηκα στη πρωτεύουσα χειμώνα καιρό, 16 Ιανουαρίου συγκεκριμένα του… όποτε θέλω και όσο φαίνομαι!

Η μαμά μου έλεγε: “Παιδί ζωηρό με πνεύμα ανήσυχο, από… κούνια῾! Στα 18 αποφάσισα να ζήσω το ιταλικό όνειρο σπουδάζοντας στην όμορφη Περούτζια, Ιταλική Φιλολογία. Επέστρεψα στην Κύπρο  προσπαθώντας να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν γεννήθηκα Ιταλίδα αλλά Κύπρια. Αρχικά είπα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα. Όμως δεν κράτησε πολύ.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές, με κέρδισαν ως Συνοδός Εδάφους και από εκεί βρέθηκα χωρίς να το καταλάβω στην Αγγλική Ύπατη Αρμοστία. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζομαι στο American Medical Center, όπου και γνώρισα την Γιώτα και την Νανά. Από την πρώτη στιγμή, δέσαμε. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μου που δεν θα μπορούσα να αποχωριστώ.

Ο χώρος της μόδας πάντα με μάγευε, οπότε δεν γινόταν να μην γίνω και εγώ μέρος του.

Όταν με γνωρίσει κάποιος θα καταλάβει ότι είμαι ένα πολύ κοινωνικό, αυθόρμητο άτομο και μια σωστή, έμπιστη, δοτική, αγαπησιάρα φίλη. Ωστόσο έχει καιρό που έχω προσγειωθεί αφού σταμάτησα να εμπιστεύομαι εύκολα τον κόσμο διότι… έπαθα και έμαθα! Εξακολουθώ ωστόσο να πιστεύω στις αληθινές φιλίες.

Είμαι από εκείνες τις γυναίκες που μπορούν να δώσουν τα πάντα. Όμως αν εκμεταλλευτείς την εμπιστοσύνη μου θα σου βάλω ένα τεράστιο ῞Χ῞ και η ζωή συνεχίζεται! Δεν είχα ποτέ την ανάγκη να εκδικηθώ κανέναν.

Η ζωή μου έκλεισε το μάτι χαρίζοντάς μου τους δύο πρίγκηπες! Τους γιους μου που για μένα είναι η ζωή μου όλη!

Περισσότερα.. μέσα από τα κείμενα (που θα προσπαθώ να αποτυπώνω τις σκέψεις μου) και τις φωτογραφίες μου!

ANGEL YIOTA

Ήρθε η στιγμή να συστηθούμε!!!

Είμαι η Γιώτα και είμαι…όσο νιώθω (από 18 εώς 42)! Προέρχομαι από την ηρωική Λιβαδειά Βοιωτίας (εκείνη με τα σαράντα παλικάρια). Λατρεύω την κόρη μου, τη σοκολάτα και το μπαλέτο. Μου αρέσει επίσης να δημιουργώ και να εκφράζομαι. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι. Δε μου αρέσει να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και να με εκμεταλλεύονται. Μπορώ να δώσω και την ψυχή μου στους ανθρώπους που με εκτιμούν και εκτιμώ. Έχω λίγους και εκλεκτούς φίλους που πολλές φορές ανέχονται τη γκρίνια και τις ανασφάλειες μου και υποψιάζομαι ότι με αγαπούν όσο κι εγώ.

Με τη δουλειά μου έχουμε μια σχέση πάθους. Κάποιες φορές την αγαπώ και άλλες πάλι τη μισώ (Θα καταλάβετε εν καιρώ). Έχω σπουδάσει ιατρική και είμαι πνευμονολόγος και μέλος της ογκολογικής ομάδας του American Medical Centre.

Με την Έλβα και την Νάνα, περνάμε αρκετές ώρες μαζί κάθε μέρα, συμφωνούμε σε πολλά και διαφωνούμε σε άλλα τόσα, συζητάμε, γελάμε και η ζωή προχωρά με πολύ πολύ ενδιαφέρον. Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Στο γυναικοκρατούμενο AngelsWorld θα σας παρουσιάζω τις ιστορίες μου χρησιμοποιώντας τρία υλικά: Εμπειρίες, Συναισθήματα και Αλήθειες! Αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σας επειδή πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά που εδώ και καιρό αναζητούσαν διέξοδο από το μυαλό και την καρδιά μου.

Σε αυτό το ταξίδι προσδοκώ να έχω εσάς συνοδοιπόρους και ευελπιστώ να γνωριστούμε καλύτερα  με την πάροδο του χρόνου. Το τραγούδι της Κατερίνας Κούκα ῞Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω῞ είναι απαγορευμένο στο συγκεκριμένο Blog διότι οι άγγελοι υπάρχουν και θα σας το αποδείξω.