Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Lifestyle – Wellness – Fashion Blog

Ήρθε η στιγμή να συστηθούμε!!!

Είμαι η Γιώτα και είμαι…όσο νιώθω! Προέρχομαι από την ηρωική Λιβαδειά Βοιωτίας (εκείνη με τα σαράντα παλικάρια). Λατρεύω την κόρη μου, τη σοκολάτα και το μπαλέτο. Μου αρέσει επίσης να δημιουργώ και να εκφράζομαι. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι. Δε μου αρέσει να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και να με εκμεταλλεύονται. Μπορώ να δώσω και την ψυχή μου στους ανθρώπους που με εκτιμούν και εκτιμώ. Έχω λίγους και εκλεκτούς φίλους που πολλές φορές ανέχονται τη γκρίνια και τις ανασφάλειες μου και υποψιάζομαι ότι με αγαπούν όσο κι εγώ.

Με τη δουλειά μου έχουμε μια σχέση πάθους. Θα καταλάβετε εν καιρώ. Έχω σπουδάσει ιατρική και είμαι Πνευμονολόγος. Είναι σπουδαίο να ασχολείσαι και να υπηρετείς τον άνθρωπο, από οποιοδήποτε μετερίζι! Από το 2018, στο AngelsWorld, σας παρουσιάζω τις ιστορίες μου και πολλά άλλα ενδιαφέροντα για τη γυναίκα, χρησιμοποιώντας τρία υλικά: Εμπειρίες, Συναισθήματα και Αλήθειες! Αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σας επειδή πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά που εδώ και καιρό αναζητούσαν διέξοδο από το μυαλό και την καρδιά μου.

Πρόσφατα πραγματοποίησα ένα ακόμη όνειρό μου, ένα βιβλίο αποκλειστικά για γυναίκες, με τίτλο «Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή», από τις «Εκδόσεις Ευγνώμων». Πρόκειται για έναν συνοδοιπόρο, έναν οδηγό, γεμάτο ιδέες, προτάσεις, λύσεις και τρόπους για να σκεφτούμε και να αντιμετωπίσουμε διάφορα καίρια ζητήματα, που πιθανόν να μας απασχολούν. Με στόχο πάντα μια καλύτερη ζωή, το βιβλίο στοχεύει να θυμίζει σε όλες μας ότι: «Τα φτερά είναι για να πετάμε».

Σε αυτό το ταξίδι προσδοκώ και ευελπιστώ να γνωριζόμαστε καλύτερα και να γινόμαστε όλο και περισσότεροι σε αυτή την παρέα. Το τραγούδι της Κατερίνας Κούκα ῞Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω῞ είναι απαγορευμένο εδώ, στο AngelsWorld, διότι οι άγγελοι υπάρχουν και θα σας το αποδεικνύω με κάθε ευκαιρία.

Το παθαίνω συχνά. Νομίζω δεν είμαι η μόνη. Υπάρχουν κι άλλοι ρομαντικοί ή απλά φιλόδοξοι ή πιο απλά διψασμένοι. Είμαστε όλοι τρελοί. Η μάλλον τρελαμένοι, με την καλή έννοια. Τους ανακαλύπτω σιγά σιγά. Προσπαθώ να κάνω εσάς τους γνωστικούς ή λιγότερο τρελούς, να μοιραστείτε το πάθος μου. Να διαβάσετε τις σκεψεις μου. Πολύ απλά. Να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα από τα κείμενα μου. Να ταυτιστείτε και να προβληματιστείτε, αν σας κάνει κέφι.

Ανοίγω λοιπόν κάθε μέρα την πόρτα της καρδιάς και του μυαλού μου και σας προσκαλώ. Ναι! Καλά ακούσατε! Είστε οι επίσημοι προσκεκλημένοι μου! Σας περιμένω στον κόσμο μου. Σε έναν κόσμο που μπορεί να μη μοιράζομαι πλέον με τις πολύ καλές και αγαπημένες μου φίλες και συνοδοιπόρους Έλβα και Νάνα, αλλά ξέρω ότι είναι πάντα δίπλα μου. Σε έναν κόσμο που θέλω να μοιραστώ με όποιον θεωρεί ότι αξίζει να περάσει το κατώφλι του. Το Angelsworld είναι γεμάτο από την αλήθεια, τη γνώση, την εμπειρία, τα καρδιοχτύπια, την τρέλα και την αγάπη μου. Καλώς να ορίσετε λοιπόν!

ANGEL YIOTA

Ήρθε η στιγμή να συστηθούμε!!!

Είμαι η Γιώτα και είμαι…όσο νιώθω (από 18 εώς 42)! Προέρχομαι από την ηρωική Λιβαδειά Βοιωτίας (εκείνη με τα σαράντα παλικάρια). Λατρεύω την κόρη μου, τη σοκολάτα και το μπαλέτο. Μου αρέσει επίσης να δημιουργώ και να εκφράζομαι. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι. Δε μου αρέσει να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και να με εκμεταλλεύονται. Μπορώ να δώσω και την ψυχή μου στους ανθρώπους που με εκτιμούν και εκτιμώ. Έχω λίγους και εκλεκτούς φίλους που πολλές φορές ανέχονται τη γκρίνια και τις ανασφάλειες μου και υποψιάζομαι ότι με αγαπούν όσο κι εγώ.

Με τη δουλειά μου έχουμε μια σχέση πάθους. Κάποιες φορές την αγαπώ και άλλες πάλι τη μισώ (Θα καταλάβετε εν καιρώ). Έχω σπουδάσει ιατρική και είμαι πνευμονολόγος. Εδώ και λίγους μήνες αλλάζω πορεία. Εντάχθηκα σε μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων ( The te@m ) με επικεφαλής τον αγαπημένο μου Σωτήρη Παπαδόπουλο, και ασχολούμαι πλέον με τον χώρο της επικοινωνίας, του digital marketing και των εκδηλώσεων ( τα νέα μας “παιδιά” ονομάζονται The Organisers και The News cy ).

Με την Έλβα και την Νάνα, με τις οποίες αρχίσαμε το Angelsworld μαζί, πλέον βρισκόμαστε λιγότερο αφού όλες μας αλλάξαμε χώρο εργασίας,  αισθάνομαι όμως ιδιαίτερα τυχερή που αποτελούν και θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Στο AngelsWorld θα σας παρουσιάζω τις ιστορίες μου χρησιμοποιώντας τρία υλικά: Εμπειρίες, Συναισθήματα και Αλήθειες! Αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σας επειδή πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά που εδώ και καιρό αναζητούσαν διέξοδο από το μυαλό και την καρδιά μου.

Σε αυτό το ταξίδι προσδοκώ να έχω εσάς συνοδοιπόρους και ευελπιστώ να γνωριστούμε καλύτερα  με την πάροδο του χρόνου. Το τραγούδι της Κατερίνας Κούκα ῞Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω῞ είναι απαγορευμένο στο συγκεκριμένο Blog διότι οι άγγελοι υπάρχουν και θα σας το αποδείξω.

Έλενα Τρουλλίδου

Η Έλενα Τρουλλίδου, Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, εγγεγραμμένο και ενεργό μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, είναι εξειδικευμένη σε θέματα παχυσαρκίας και παιδικής διατροφής, Κλινικών Παθήσεων και έχει πραγματοποιήσει πολλές επιστημονικές ομιλίες σε θέματα υγείας –διατροφής – αθλητισμού. Η Έλενα παρακολουθεί ελίτ αθλητές με στόχο την αύξηση της απόδοσής τους.

Επίσης αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη των PeacePlayersInternational όπου εκπαιδεύει παιδιά σε θέματα υγείας και σωστής διατροφής σε διακοινωτικά προγράμματα καλαθοσφαίρισης. Έχει συνεργασία με διάφορες εταιρείες στα πλαίσια εταιρικής ευθύνης για την προώθηση της υγείας των εργαζομένων (Αλφα Μέγα – C. A. Papaellinas Εμπορική ΛΤΔ, Tsys International CyprusLTD, Biosearch LTD Solgar, KypropharmCy κτλ).  Διδάσκει Διαιτολογία και Διατροφή από το 2007 σε Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια. Έχει εβδομαδιαία συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma και την εκπομπή ¨Πρωτοσέλιδο¨ καθώς και με το ΡΙΚ 1 CyBC και την εκπομπή ¨Χρυσές Συνταγές¨ αλλά και με τον τηλεοπτικό σταθμό AlphaTV Κύπρου και το  OMEGA  Κύπρου. Aρθρογραφεί σε πλήθος περιοδικών και στηλών στην Κύπρο και στην Ελλάδα για θέματα αδυνατίσματος – κλινικών παθήσεων κτλ.

Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και αριστούχος απόφοιτος  Μεταπτυχιακού με κατεύθυνση  στην Κλινική Διατροφή. Αυτήν την περίοδο εκπονεί τη διδακτορική της διατριβή στο University of Nicosia.

Η Έλενα Τρουλλίδου είναι ιδρυτής του διαιτολογικού κέντρου mydietspot Health & Weight Loss Center (www.mydietspot.com) στη Λευκωσία το οποίο διατηρεί από το 2007 και έχει ως σκοπό την προαγωγή της Δημόσιας Υγεία.

Νικόλ Κορτέση

Ονομάζομαι Νικόλ Κορτέση γεννήθηκα στην Αθήνα από μαμά Κύπρια και μπαμπά από τη Σάμο, αλλά με θεωρούν Γαλλίδα… καθώς έχω ζήσει τα παιδικά και φοιτητικά μου χρόνια στο εξωτερικό ακολουθώντας γαλλικό σχολείο. Αγαπώ την γυμναστική και τον αθλητισμό γι᾽ αυτό, έπειτα από σπουδές στην Επικοινωνία & ΜΜΕ, μεταπτυχιακό στις Δημόσιες Σχέσεις, 10 χρόνια εργασίας στο χώρο της Διαφήμισης, και το γάμο με τον άντρα της ζωής μου,  αποφάσισα να καθίσω ξανά στα θρανία και να ακολουθήσω το όνειρό μου σπουδάζοντας BSc Sports Science & Physical Education. Παράλληλα, ειδικεύτηκα στο Pilates στην σχολή Studio One Cyprus και εκπαιδεύτηκα από ένα μεγάλο δάσκαλο και δεύτερης γενιάς του Joseph Η. Pilates, τον κ. Alan Herdman. Είμαι PMA® Certified Pilates Teacher, Pilates Teacher EQF Level 4 και Personal Trainer EQF Level 4. Η αγάπη μου για τον ήλιο, τη θάλασσα και τις δραστηριότητες γύρω από αυτά, με κάνουν να θέλω να ζούμε αποκλειστικά σε μια εποχή που ονομάζεται ‘καλοκαίρι’. Για περισσότερα γύρω από τη ζωή μου ακολουθήστε με στο Instagram @nicolekortesi.