Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

The charity show

The charity show

Φέτος, για τρίτη χρονιά το Beautiful People μαζί με το Εύρηκα Μασσαλίας, διοργανώνουν το Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show. Εκεί όπου η μόδα θα ενωθεί με τη μουσική και 10 επώνυμες γυναίκες θα ανέβουν στην πασαρέλα για έναν σκοπό. Το Beautiful People και πάλι αποδεικνύει πως δεν είναι απλώς το περιοδικό των celebrities, αλλά μπορεί να προσφέρει μέσα από τη μόδα και κοινωνικό έργο, δίνοντας αυτή τη φορά €5.000 στην πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά για τους μικρούς ήρωες στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα.

Το Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show θα πραγματοποιηθεί στο Residence by Occhio την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 19:30. Θα παρουσιαστούν πέντε επιδείξεις μόδας ενώ στην πασαρέλα θα ανέβουν 40 μοντέλα, μεταξύ των οποίων και 10 γνωστές προσωπικότητες, οι οποίες θα παρουσιάσουν δημιουργίες των Gregory Morfi, Maria Aristidou, Constantinos Vasiliades, του κοσμηματοπωλείου «Η Πολιτεία» και τoυ brand Toi & Moi. Παρουσιαστές της βραδιάς η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους.

   Αποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή την πρόσκληση της Νατάσας Αλεξένδρου να συμμετέχουμε στην υπέροχη αυτή φιλανθρωπική εκδήλωση. Δεν είμαστε μοντέλα ούτε έχουμε τέτοιες βλέψεις. Είμαστε όμως γυναίκες, μητέρες, άνθρωποι με ευαισθησίες και θέλουμε να συμπαρασταθούμε και να βοηθήσουμε τους μικρούς ήρωες στη μάχη που δίνουν.  

   Έλβα: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που συμμετέχω για δεύτερη φορά. Προσφέρω με τη συμμετοχή μου στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Δεν είμαστε μοντέλα, είμαστε οι περισσότερες μαμάδες, γεμάτες ευαισθησίες σε ο,τι έχει να κάνει με παιδιά. Το Beautiful People δεν είναι απλά ένα περιοδικό, είναι σημανικές και οι σχέσεις που κτίζει με τους ανθρώπους που φιλοξενεί. Πώς θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ σε αυτό το κάλεσμα της Νατάσας που είναι και φιλανθρωπικό;»

   Γιώτα: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη ευγνωμοσύνη που μου δίνεται η ευκαιρία να στηρίξω τους μικρούς ήρωες του Παιδογκολογικού ιδρύματος Ελπίδα με τη συμμετοχή μου στο φιλανθρωπικό fashion show στις 28 Νοεμβρίου. Ως γυναίκα, μητέρα και ιατρός, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία και συμπάσχω με όλους όσους βιώνουν και υποφέρουν από οποιαδήποτε νόσο, πόσο μάλλον ογκολογικής φύσης, και ειδικά με τα παιδιά. Θα χαρώ πολύ να προσφέρω με οποιοδήποτε τρόπο και στο μέλλον. Να είστε όλοι εκεί!»

Να είστε όλοι εκεί λοιπόν!! Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €20. Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ομίλου SPP Media στο 22472472. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξή σας!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.