Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Follow-unfollow, Like-Unlike

Follow-unfollow, Like-Unlike

Social media…ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας πλέον. Απαραίτητα για να κρατάμε επαφή με τους φίλους και συγγενείς που είναι μακριά, απαραίτητα για την προβολή της δουλειάς μας αλλά και για την ενημέρωσή μας. Κάνουμε «φίλους» ή «ακόλουθους». Μας κάνουν «φίλους» ή «ακόλουθους». Και μετά…μας «ξε-κάνουν»! Ε και;
Η αγωνία με τα νούμερα των followers ξεκίνησε ή μάλλον προήλθε από το πάθος και το όραμά μου για τον κόσμο των αγγέλων, τον αγαπημένο μου κόσμο, από όπου σας μιλώ τώρα. Απλά επειδή θέλω να γίνουμε μια μεγάλη και όμορφη παρέα. Φυσικά ποτέ δεν ασχολήθηκα ενδελεχώς με το θέμα, ούτε και με το ποιος κάνει ή δεν κάνει like. Στην πορεία μου έμαθαν την εφαρμογή όπου μπορείς να παρακολουθείς ποιοι δε σε ακολουθούν και ποιοι σε διαγράφουν, κάτι που χρησίμευε στους διαγωνισμούς για να μπορούμε να ελέγχουμε τι γίνεται.
Στην αρχή με ενοχλούσε που διέγραφαν είτε το λογαριασμό του blog είτε τον προσωπικό μου λογαριασμό, δε θα το αρνηθώ. Και στεναχωριόμουν και θύμωνα. Και αναρωτιόμουν τι κάνω λάθος. Γιατί; Γιατί δεν μπορούσα να εξηγήσω τι μπορεί να ενοχλεί εκείνους που …φεύγουν. Το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων; Τα πρόσωπά μας; Η θετική αύρα που προσπαθούμε να μεταδώσουμε; Επειδή πάντα θεωρώ ότι όλοι σκέφτονται και ενεργούν όπως εγώ. Δηλαδή με καλούν να κάνω like σε μια σελίδα ή να δεχτώ κάποιον στο facebook-instagram, το κάνω και μετά τι; Μετανιώνω; Αν δεν μου αρέσει κάτι δεν κάνω like/follow εξαρχής. Αλλιώς γιατί να μπω στη διαδικασία να κάνω unfollow/unlike; Μήπως μου είναι βάρος; Εκτός εάν κάτι με ενοχλήσει ή με προσβάλλει.
Τώρα πλέον δε με πειράζει. Η θεωρία μου είναι να είμαι πάντα προσεκτική στις αναρτήσεις μου, στο περιεχόμενό τους, να είμαι πάνω από όλα εγώ. Όσοι το εκτιμούν, μένουν. Δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους και να προσαρμοζόμαστε. Το αστείο είναι να βλέπεις ανθρώπους γνωστούς, ας μην πω φίλους, να σε κάνουν unfollow. Το διασκεδάζω πλέον. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Και εφόσον δε θέλει κάποιος να βλέπει τα κείμενα, τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις μου γενικά, πιστεύω δε θα θέλει να βλέπω κι εγώ τις δικές του. Σωστά; Unfollow κι εγώ λοιπόν για να μη νομίζει ότι τον παρακολουθώ κιόλας! Πλάκα κάνω. Δεν το συνηθίζω. Αλλά λέμε τώρα.
Να σας πω και το πιο αστείο; Άντε δε θα το πω. Άλλη στιγμή που θα πάρω πάλι φόρα! Αγαπημένοι followers και unfollowers εγώ σας αγαπώ! Εσείς πράξτε κατά βούληση και κατά συνείδηση!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.