Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Να εύχεστε να είναι μακρύς ο δρόμος!

Να εύχεστε να είναι μακρύς ο δρόμος!

Είπα για αλλαγή να μη γράψω κάτι για την 1η του Μάη αλλά για την 5η του Mάη, μια τυχαία και φαινομενικά ασήμαντη ημέρα! Γιορτάζουμε διπλά βέβαια την Πρωτομαγιά. Την γιορτή των λουλουδιών και την παγκόσμια ημέρα των εργατικών διεκδικήσεων. Όμως τα λουλούδια τα έχω δει να είναι πολύ όμορφα, πολύ μυρωδάτα και ζωντανά κι άλλες μέρες! Σας το ορκίζομαι!
Δεν υπάρχει μόνο η πρώτη μέρα του μήνα, η πρώτη μέρα της άνοιξης, η πρώτη εντύπωση, η πρώτη σκέψη, το πρώτο όνομα, η πρώτη φίρμα κλπ. Όλοι μας έχουμε την τάση να εστιάζουμε στις γιορτές, στις βιτρίνες, στους πρωταγωνιστές, στην λάμψη, στην επιφάνεια. Αυτό θέλω να πω. Πίσω από όλα αυτά υπάρχουν γεγονότα, άνθρωποι, αγώνες, προσπάθειες, βάθος, ίσως και σκοτάδι. Και όλα αυτά αξίζει να τα αναζητήσει και να τα μελετήσει κανείς.
Μπορώ να παραθέσω πολλές ιστορίες που στηρίζουν την θεωρία αυτή. Την γνωρίζουν πολλοί από εσάς άλλωστε, δεν είναι δική μου ανακάλυψη. Πολλοί άνθρωποι που θαυμάζουμε σίγουρα έχουν περάσει διάφορα μέχρι να φτάσουν εκεί. Έχουν παλέψει πολύ. Έχουν στερηθεί υλικά αγαθά, οικογενειακές και προσωπικές στιγμές. Έχουν την στήριξη από αρκετούς «αφανείς ήρωες». Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις αλλά είναι λίγες.
Έχετε πιάσει τον εαυτό σας να λέει ποτέ: «Θα έδινα και τη ζωή μου να ήμουν στη θέση αυτού του ανθρώπου!» Σκεφτείτε το λίγο. Ίσως ο συγκεκριμένος άνθρωπος να έχει πράγματι δώσει τη ζωή του για να φτάσει εκεί!! Μη ζηλεύετε λοιπόν. Και πάνω από όλα μην φθονείτε. Χρειάζεται στόχο, προσπάθεια, δύναμη, αγώνα και υπομονή.
Όλοι μας βιαζόμαστε και θέλουμε να φτάσουμε στην Ιθάκη μας… «χθες». Όμως δεν γίνεται. Να εύχεστε να είναι μακρύς ο δρόμος! Μακρύς και πολύχρωμος, στρωμένος με άνθη ! Να τον ζήσετε, να τον απολαύσετε και να γιορτάσετε τη δική σας επιτυχία!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.