Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Χριστουγεννιάτικη συνταγή …ευτυχίας

Χριστουγεννιάτικη συνταγή …ευτυχίας

Νομίζω η σημερινή μου συνταγή είναι η πιο περίεργη από όλες όσες κυκλοφορούν. Γιατί; Γιατί δεν έχει προκαθορισμένα υλικά, αναλογίες, οδηγίες εκτέλεσης. Βασικά είναι μια ελεύθερη συνταγή! Επιλέγει ο καθένας μόνος του και προχωράει. Και τελικά το μόνο που θα δώσω εγώ είναι μια ευχή: «καλή επιτυχία»!!

Αυτό που θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω είναι ότι δε χρειάζονται πολλά. Κι αυτό το λέω επειδή οι περισσότεροι από εμάς αυτές τις ημέρες σκεφτόμαστε όμορφα ταξίδια, δώρα, διασκέδαση και πλουσιοπάροχα οικογενειακά δείπνα. Ονειρευόμαστε τι θα μπορούσε να μας κάνει χαρούμενους, τι μας λείπει και τι επιθυμούμε.

Κι όμως η ευτυχία διαχρονικά δεν κρύβεται στα υλικά αγαθά, τους ακριβούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, σε πράγματα που δεν μπορούμε να έχουμε. Πιστεύω ότι η συνταγή της ευτυχίας είναι κάπως έτσι: μια ικανοποιητική δόση υγείας, μια γερή δόση αγάπης, ένας ήρεμος εσωτερικός κόσμος, ένα γαλήνιο οικογενειακό περιβάλλον, μια δόση γιορτινής ατμόσφαιρας, όσους θετικούς και επιθυμητούς ανθρώπους προτιμάτε. Ανακατεύετε στο καταπληκτικό σας μυαλουδάκι και…τατάαααμ! Ευτυχία!!!

Τι ωραία και απλά που τα λέω! Για δείτε το λοιπόν έτσι το θέμα. Πάμε να μαγειρέψουμε την ευτυχία μας; Σημείωση: η συνταγή και τα συστατικά μπορούν να τροποποιηθούν κατά βούληση και κατά προτίμηση. Εύχομαι να πετύχετε ακόμη και χωρίς προζυγισμένα υλικά, χωρίς σαφείς οδηγίες εκτέλεσης!!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.