Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Το ταξίδι προς τη μητρότητα

Το ταξίδι προς τη μητρότητα

Ένα παιδί. Μια μικρή καρδούλα να χτυπάει πλάι στη δική σου. Δυο τοσοδούλικα χειλάκια κι ένα γλυκό χαμόγελο. Μια φωνούλα που θα προφέρει δυο συλλαβές: «μαμά»…

Αυτό ονειρεύεσαι. Αυτό ονειρευόσουν ασυναίσθητα όταν κρατούσες την αγαπημένη σου κούκλα και τη φρόντιζες ακούραστα. Έφτιαχνες ιστορίες και είχες τον βασικότερο ρόλο. Εκείνον της μητέρας.

Φανταζόσουν ότι είναι απλό. Φυσιολογικό,  κεκτημένο δικαίωμα κάθε γυναίκας. Κι όταν πίστεψες πως ήρθε η ώρα, η δική σου σειρά, φύσηξε αέρας και διέλυσε το απαλό, ροζ, πουπουλένιο συννεφάκι.

Προσγειώθηκες απότομα. Το μυαλό σου γέμισε ερωτηματικά, αμφιβολίες, θλίψη και αγωνία. «Γιατί εγώ; Τι έκανα και δεν το αξίζω; Το ήθελα τόσο. Δε ζητάω πολλά. Μπορώ να προσπαθήσω ξανά;»

Μπορείς. Δεν έχεις κάνει τίποτα λάθος. Μια μικρή δοκιμασία είναι. Όχι η συντέλεια του κόσμου. Χρειάζεσαι δύναμη. Πολλή αγάπη και ηρεμία. Όλα μπορούν να γίνουν με τη σωστή βοήθεια.

Κράτα το χέρι του αγαπημένου σου. Σφιχτά. Φτάσε στην ψυχή του, μοιράσου τις σκέψεις σου και ένωσε την επιθυμία σου με τη δική του. Βεβαιώσου ότι είστε μαζί. Ότι στέκεστε και οι δύο στην ίδια όχθη του ποταμού, κοιτάζοντας στο ίδιο σημείο της αντίπερα όχθης.

Η διαδρομή θα είναι δύσκολη, ίσως υπάρξουν ρεύματα που θα σας παρασύρουν και θα σας ταλαιπωρήσουν αλλά εάν προχωράτε μαζί είναι πιο εύκολο να φτάσετε στον προορισμό σας. Καλή επιτυχία!

Θέλω μόνο να θυμάσαι ότι ακόμη κι εάν δεν ευοδωθεί το ταξίδι σας, δεν φταις. Κανείς δε φταίει. Η ζωή συνεχίζεται και είναι ωραία. Κάθε εμπόδιο παρουσιάζεται για κάποιο λόγο. Και είμαστε εδώ για να τα προσπερνάμε.

Σου στέλνω την αγάπη μου!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.