Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ

Δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω δεν είμαι η μόνη γυναίκα με αυτό το πρόβλημα. Πάντα οι τσάντες μου θυμίζουν το μαγικό βαλιτσάκι του SportBilly!!! Κι αν δεν το έχετε ακούσει ξανά, αξίζει να αναζητήσετε αυτό το κινούμενο σχέδιο στο Youtube και να το δείτε. Θα με καταλάβετε απόλυτα!

Προσπαθώ απελπισμένα εδώ και χρόνια να μειώσω το βάρος της τσάντας μου. Αλλάζω μεγέθη, τακτοποιώ, αδειάζω, πετάω και πάλι από την αρχή. Ότι κι αν κάνω το αυτοκίνητο με ειδοποιεί ότι ο συνοδηγός-τσάντα δεν έβαλε ζώνη ασφαλείας!!! Για να συμβεί αυτό αντιλαμβάνεστε για τι βάρος μιλάμε.

Πολλές φορές έπεσα “θύμα bulling” από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας γι’αυτό. Αστείο ακούγεται, αλλά είναι γεγονός. Δεν πτοούμαι όμως γιατί έτυχε πολλές φορές να μου ζητήσουν κάτι στο δρόμο, στη μέση του πουθενά, και να το έχω! Φορτιστή τηλεφώνου, τζελ μαλλιών, καθαριστικό παπουτσιών, βελόνα και κλωστή. Και τότε νιώθω αληθινά υπερήφανη!

Είναι το «σύνδρομο» αυτό που δεν το έχω ονομάσει ακόμη. Αυτό που θέλω να είμαι σούπερ γυναίκα, μητέρα κλπ. και να τα έχω προβλέψει πάντα όλα. Το ίδιο σύνδρομο που με ωθεί να έχω διάφορα πράγματα και μέσα στο αυτοκίνητό μου.

Μέχρι τώρα δε με βοήθησε να πάρω κανένα…παράσημο φυσικά. Μόνο να αποκτήσω μια ωραιότατη τενοντίτιδα στον ώμο μου! Να αγωνιώ μήπως χρειαστεί να σταματήσω την αγαπημένη μου γυμναστική και να τρέχω για φυσιοθεραπείες στο λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου.

Τελικά εμείς οι γυναίκες προσπαθούμε να είμαστε τέλειες, πολλές φορές ίσως χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες για τον ίδιο μας τον εαυτό. Αυτό το «σύνδρομο» πρέπει να το ξεπεράσουμε νομίζω, αφού το έπαθλο μπορεί να μην είναι πάντα θετικό για εμάς τις ίδιες!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.