Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Το άλλο μου …ολόκληρο

Το άλλο μου …ολόκληρο

Έφτασε πάλι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου… και; Βρήκατε το άλλο σας μισό; Αυτό που ψάχνουμε εναγωνίως όλοι μας; Ναι; Ή όχι; Αν το βρήκατε, μεγάλη επιτυχία. Κι αν δεν το βρήκατε, μεγαλύτερη επιτυχία!!! Μα γιατί πρέπει οπωσδήποτε να είμαστε μισοί άνθρωποι και να ψάχνουμε την ολοκλήρωσή μας σε κάποιον άλλο; Τον οποίο παρεμπιπτόντως φανταζόμαστε ως τέλειο, μοναδικό και υπέροχο! Ε λοιπόν όποιος έχει ο ίδιος αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, δε βλέπω κανένα λόγο να ψάχνει έναν άλλο ολόιδιο του για να συμπληρώσει κάτι που…δεν του λείπει!

Αγαπημένες και αγαπημένοι, σκεφτείτε! Το ζήτημα είναι να μπορέσουμε να είμαστε ολοκληρωμένοι ψυχικά, συναισθηματικά και εγκεφαλικά και να είμαστε σε θέση να στηρίζουμε το οικοδόμημα που λέγεται ζωή στις δικές μας…πλάτες. Να αναζητούμε αντίστοιχες ψυχές, καρδιές, εγκεφάλους που θα επικοινωνούν, θα συμπορεύονται και θα ταιριάζουν οι αγκαλιές μας  χωρίς να χάνουμε όμως την αυτόνομη ύπαρξη, προσωπικότητα, σκέψη και το «περίγραμμα» μας. Νιώθω ότι αν είμαι μισή, χρειάζομαι πάντοτε το υπόλοιπό μου για να στηριχτώ, κι αυτό μπορεί να ενέχει κινδύνους.

Λατρεύω τα λουλούδια, τις καρδούλες, τα σοκολατάκια, τα ρομαντικά δείπνα, τις βόλτες στη θάλασσα υπό το φως του φεγγαριού, τα όμορφα, ποιητικά στοιχάκια, τα αρκουδάκια, τα happy end των αισθηματικών ταινιών. Θα ήταν τέλεια να ζούμε κάθε μέρα στο ρυθμό και το πνεύμα της γιορτής των ερωτευμένων, δεν έχω καμία απολύτως αντίρρηση. Απλά σας προτρέπω να βρείτε πρώτα εσάς.

Υπάρχει πολλή αγάπη κρυμμένη πίσω από όλα τα άσχημα και δυσάρεστα που βλέπουμε καθημερινά.  Σίγουρα κάπου υπάρχει το ταίρι του καθενός μας. Ο άνθρωπος που θα μας κοιτάξει στα μάτια και θα μας πει: «Η ζωή είναι ωραία! Και ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν υπάρχεις κι εσύ μέσα σε αυτόν!», κατακτώντας την καρδιά και το μυαλό μας. Γιορτάστε λοιπόν γιατί θα έχετε βρει το άλλο σας… ολόκληρο και όχι το άλλο σας μισό!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.