Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους σας!

Τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους σας!

Πλησιάζουν οι γιορτές. Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, με τα πανέμορφα στολίδια και τα εντυπωσιακά φωτάκια είναι εδώ. Αυτό που μένει είναι να αφεθούμε στη μαγεία των Χριστουγέννων και να αφήσουμε τις καρδιές μας να ζεσταθούν, να γίνουμε πάλι παιδιά και να διώξουμε ό,τι σκοτεινιάζει τη ζωή μας.

 

Φέτος δεν είναι πολύ εύκολο να αγοράσουμε τα δώρα για τους αγαπημένοτς μας, μικρούς και μεγάλους, ειδικά στην Ελλάδα με το lockdown διαρκείας. Μπορεί εξάλλου να μην καταφέρουμε καν να είμαστε όλοι μαζί, όπως για παράδειγμα η δική μου οικογένεια. δε θα μπορέσουμε να πάμε στην πατρίδα μας, αλλά σκεπτόμενοι ότι κάνουμε μια θυσία προκειμένου να βρεθούμε ξανά και να είμαστε όλοι, λέμε ότι δεν είναι δραματικό, τραγικό κι αξεπέραστο.

Για να δούμε σήμερα ποιες είναι οι επιλογές δώρου που έχουμε για ενήλικες κυρίως …

 

  • Εισητήριο για ένα ταξίδι ή διαμονή: Θα μου πείτε “Παίζεις με τον πόνο μας;”, όχι. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες έχουν προσφορές και κάποτε θα λήξει το lockdown και θα βελτιωθεί η επιδημιολογική κατάσταση, με τη βοήθεια του εμβολίου φυσικά. Θα ταξιδέψουμε ξανά! Οπότε αν κάποιος λατρεύει τα ταξίδια, αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο!

  • Μια συνδρομή: Πόσοι από εμάς έχουν πάρει το Netflix μονότερμα από πέρυσι το Μάρτιο; Πολλοί! Υπάρχουν άνθρωποι που δεν κατάφεραν να έχουν συνδρομή, ενώ θα το ήθελαν πολύ. Κι όχι μόνο για το Netflix. Υπάρχουν κι άλλες συνδρομές, όπως σε προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών ή βίντεο, αγοράς loyalty free φωτογραφιών και βίντεο που πιθανόν να ενδιαφέρουν και να εξυπηρετούν κάποιον για τη δουλειά του ή απλά μια συνδρομή Youtube premium. Εσείς ξέρετε τι θέλει ο φίλος ή η φίλη σας.

  • Μια δωροκάρτα/δωροεπιταγή: Για παράδειγμα ένα φιλικό ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί, όταν επιτρέψουν οι συνθήκες, ή θέλει να προσθέσει κάποια αντικείμενα στο σπίτι του. Κάντε του δώρο μια δωροεπιταγή από το ΙΚΕΑ ή από άλλο κατάστημα που σας έχει πει ότι προτιμά. Μπορεί επίσης ο αγαπημένος σας να χρειάζεται ανανέωση γκαρνταρόμπας. Χαρίστε του μια δωροεπιταγή από αγαπημένο του κατάστημα για να κάνει την αρχή.

Ikea Gift Cards Online: How Can You Get A Chance To Receive One If You Live  In The US? | by Issiak Balogun | Nov, 2020 | Medium

 

  • Μια περιποίηση προσώπου ή σώματος: Ποτέ μα ποτέ κανείς δε θα πει όχι σε ένα μασάζ ή μια περιποίηση. Ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου για το οποίο προορίζεται το δώρο, διαλέξτε τι θα του προσφέρεται και προσέξτε να έχει τη δυνατότητα να το εκμεταλλευτεί σε βάθος χρόνου. Να μη λήγει το voucher εν καιρώ καραντίνας!

  • Online παραγγελία: Παραγγείλτε έγκαιρα τα δωράκια που έχετε φανταστεί για τον καθένα, έστω online, και στείλτε τα απευθείας στο σπίτι του! Τα courrier έχουν υπερφορτωθεί, άλλα αν κάνετε την παραγγελία σας από τώρα, το πιθανότερο είναι να τα κατεφέρετε να είναι τα δώρα στην ώρα τους.

  • Online σεμινάρια: Σας έχει εκφράσει ο καλός σας, η καλή σας ή κάποιος φίλος την επιθυμία να παρακολουθήση σεμινάρια που αφορούν σε καποιο χόμπι του ή στην αυτοβελτίωσή του; Κάντε μια έρευνα και προσφέρετέ του την ευκαιρία ως δώρο! Είτε σεμινάρια life coaching είτε πχ μαγειρικής, υπάρχουν όλα πλέον διαδικτυακά. Σίγουρα ο αποδέκτης θα χαρεί ιδιαίτερα!

 

Δεν είναι τέλειες ιδέες; Σκεφτείτε σε ποιον θέλετε να κάνετε δώρο, τι θα του άρεσε ή τι επιθυμεί διακαώς, εκμαιεύστε διακριτικά πληροφορίες στην ανάγκη, και κάντε το καλύτερο δώρο στους αγαπημένους σας φέτος.

Καλές γιορτές!!!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.