Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

«Σ΄ΑΓΑΠΩ» : ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

«Σ΄ΑΓΑΠΩ» : ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Πόσο γλυκό και όμορφο να λες και να σου λένε «Σ΄αγαπώ»! Ποιος όμως το εννοεί πραγματικά και ποιος το λέει από συνήθεια και μόνο; Ποιος είναι εκείνος που θα πει σ αγαπώ και θα μείνει μαζί σας για την υπόλοιπη σας ζωή; Δείτε τι ισχύει για τους εκπροσώπους κάθε ζωδίου και κανονίστε την …πορεία σας!

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι παρορμητικός, αυθόρμητος και ειλικρινής, όμως πολλές φορές λέει πράγματα πάνω στον ενθουσιασμό του! Δεν έχει σκοπό να πει ψέματα, όμως είναι ο άνθρωπος που δεν θα συγκρατήσει τα συναισθήματα της στιγμής και θα εκφραστεί βιαστικά. Έτσι συχνά αποδεικνύεται ότι δεν εννοούσε το σ΄αγαπώ με τον τρόπο που εσύ μπορεί να πίστευες. Όταν όμως αγαπήσει πραγματικά θα μείνει πιστός.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος δεν λέει εύκολα το σ΄αγαπώ ακόμα και αν το αισθάνεται. Όταν νιώσει ασφάλεια, σιγουριά και έχει νιώσει ότι πρόκειται για μια σχέση εμπιστοσύνης, τότε θα το εκφράσει με λόγια και με πράξεις. Εάν τύχει να χωρίσει, ο Ταύρος θα κάνει πολύ καιρό να ξεπεράσει τα συναισθήματά του, γιατί το σ’ αγαπώ για αυτόν σημαίνει για πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τίποτα δεν κρατά αιώνια, ακόμα και η αγάπη έχει αρχή, έχει και τέλος! Η άποψη του Δίδυμου είναι ότι τίποτα δεν κρατάει αιώνια, ούτε καν η αγάπη! Ο Δίδυμος λοιπόν φοβάται τη συναισθηματική δέσμευση και δεν αντέχει την ιδέα ή τα λόγια της αιώνιας αγάπης! Αποφεύγει να χρησιμοποιεί την φράση σ΄αγαπώ και όταν το κάνει, θα το εννοεί μεν χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα κρατήσει για πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος ονειρεύεται να αγαπήσει μία φορά στη ζωή του και αυτή να είναι ως τα βαθιά του γεράματα, μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή! Πιστεύει ότι η αγάπη είναι μία και κρατά για πάντα! Γνωρίζει και αποδέχεται το γεγονός ότι για να βρει την αληθινή αγάπη που θα κρατήσει για πάντα, θα πρέπει πρώτα να περάσει από 40 κύματα! Όταν αγαπά, τότε το εννοεί πραγματικά και είναι ικανός να αισθάνεται μέσα του αυτή την αγάπη μέχρι το τέλος της ζωής του!

ΛΕΩΝ
Ο Λέοντας μπορεί μπερδεύει μέσα του τον έρωτα και την αγάπη και να παρασύρεται σε δηλώσεις που τις πιστεύει μεν, αλλά είναι συγκεχυμένες . Όταν το Λιοντάρι σου πει ότι σε αγαπάει, θα κάνει τα πάντα για να σου αποδείξει τι αισθάνεται για σένα! Θα θέλει διαρκώς να είναι στο πλάι σου. Όμως η αγάπη του Λέοντα δεν μπορεί να κρατήσει εύκολα αν δεν ανανεώνεται και δεν έχει λίγο…action!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας Παρθένος μπορεί να φαίνεται ψυχρός, σκληρός και λογικός όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγαπήσει. Βάζει ψηλά την αξία της αγάπης και είναι ικανός να κάνει πολλές θυσίες για να αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του! Βεβαίως μπορεί να παραμείνει για πάντα δίπλα σε έναν άνθρωπο επειδή θεωρεί ότι είναι υποχρέωσή του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτό! Αγαπάει μέχρι τα βαθιά του γεράματα; Φυσικά αλλά μόνο όταν αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο!

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι αισθησιακός και αγαπά πολλές φορές στη ζωή του, όμως η αγάπη του δεν περιορίζεται και δεν κρατάει για πάντα. Άλλοτε δυναμώνει άλλοτε εξαφανίζεται. Αν και είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και της σχέσης, ο Ζυγός αναζητά την βαθιά, ειλικρινή και ουσιαστική αγάπη αλλά ερωτεύεται εύκολα και είναι άστατος. Ένας Ζυγός αγαπά πολλές φορές γιατί η αγάπη πολύ απλά είναι για να μοιράζεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός δεν αγαπάει εύκολα, αλλά όταν θα αγαπήσει, θα είναι για πάντα γιατί  η αγάπη του δεν έχει όρια και περιορισμούς, έχει μόνο αρχή και τέλος ! Δεν θα σου πει το σ΄αγαπώ όταν το περιμένεις. Θα σε δοκιμάσει, θα σε ταλαιπωρήσει, αλλά όταν θα στο πει, θα είναι σαν να δίνει τον λόγο του και πρέπει και εσύ θέλεις να δεσμευτείς μαζί του!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αγάπη του Τοξότη δεν εγγυάται ότι θα κρατήσει μια ζωή, γιατί πολύ απλά είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει να εγκλωβίζεται, να περιορίζεται και να χάνει την ελευθερία του! Αυθόρμητα θα εκφράσει πολύ γρήγορα με λόγια την αγάπη του, όμως αυτό δεν σημαίνει ισόβια δέσμευση. Μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα ενθουσιώδη λόγια του γιατί σύντομα θα καταλάβεις ότι ένας Τοξότης θέλει πάντα να κυνηγά νέους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι από τους ανθρώπους που λίγες σπάνια θα προφέρει το «σ’αγαπώ»! Πιστεύει ότι η αγάπη θέλει πολύ χρόνο, κόπο, αγώνα και προσπάθεια για να εδραιωθεί και ότι ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι όντως την αισθανόμαστε πραγματικά! Ο Αιγόκερως μπορεί να σε αγαπά αληθινά και να μη στο πει ποτέ, αλλά να μείνει κοντά σου για πάντα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τα συναισθήματά του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος αγαπάει τους πάντες και δεν βάζει ταμπέλες και χρονικά όρια στην αγάπη. Αν σου πει το σ΄αγαπώ, σημαίνει ότι σε αγαπάει σαν άνθρωπο και θέλει να παραμείνεις για πάντα στη ζωή του, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει να παραμείνεις ως σύντροφός του. Η αγάπη του είναι πάντα αληθινή και απεριόριστη, όμως μπορεί να μην είναι με την μορφή που εσύ περίμενες ή θα ήθελες.

ΙΧΘΥΣ
«Θα σε αγαπώ για πάντα, δεν χωρίσουμε ποτέ»! Αυτή είναι μία φράση που εύκολα και γρήγορα θα ακούσεις από έναν Ιχθύ και όταν την πει θα την πιστεύει πραγματικά και θα έχει φανταστεί ήδη το κοινό σας μέλλον! Όμως τα συναισθηματικά του μπερδέματα, τα διλήμματά του και τα ψέματά του, αποδεικνύουν  ότι η αγάπη ενός Ιχθύ δεν κρατά για μία ζωή!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.