Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΕΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΕΣ

Αφού ζήτησα την άδεια της φίλης μου Έλβας η οποία ασχολείται με τα θέματα μόδας και ομορφιάς, αποφάσισα να σας αποκαλύψω πως θα γίνετε απίστευτα όμορφες.

Κατά καιρούς έχουμε όλες μας διαβάσει αμέτρητα άρθρα με συμβουλές που υπόσχονται τη μεταμόρφωσή μας. Είτε με τη χρήση κάποιας πανάκριβης κρέμας είτε με κάποιο θαυματουργό τσάι είτε πάλι με μια σειρά ασκήσεων που σμιλεύουν το σώμα σε χρόνο ρεκόρ.

Φυσικά ξέρουμε ότι τίποτα από αυτά δε θα έχει το αποτέλεσμα που θα θέλαμε να έχει!! Τίποτα από αυτά δε μας κάνει όμορφες δια μαγείας… Ακόμη κι αν ξοδέψουμε μια περιουσία για τα προϊόντα που υποτίθεται ότι θα μας χαρίσουν «τέλειο δέρμα», «άψογα μαλλιά» και «ιδανικό σώμα». Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας αποκαλύψω το μυστικό για το πώς ακριβώς να γίνετε πολύ όμορφες!

Η αληθινή ομορφιά αγαπητές μου (και αγαπητοί, γιατί ξέρω ότι μας διαβάζεται κι εσείς φίλοι μου!) έρχεται από μέσα μας, πηγάζει από τον εσωτερικό μας κόσμο και όχι από την εξωτερική μας εμφάνιση. Η εσωτερική μας αλήθεια που αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό μας καθορίζει τη μοναδικότητα της καθεμιάς μας. Έτσι αυτό που πρέπει να κάνουμε, το πρώτο και καθοριστικό βήμα, είναι να βρούμε την αυτοπεποίθηση και τη γενναιότητα να είμαστε «η δική μας αποκλειστική ομορφιά» και να είμαστε υπερήφανες γι΄αυτό.

Βασική προϋπόθεση για να εκφράσουμε αυτήν τη μοναδική μας ομορφιά είναι να νιώθουμε καλά στο περιβάλλον που ζούμε. Να έχουμε βρει την εσωτερική μας γαλήνη και να έχουμε αντιληφθεί ποια είναι η αξία μας. Είναι λάθος να επηρεαζόμαστε από τους γύρω μας. Να συγκρινόμαστε με τα πρότυπα που μας πλασάρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να προσπαθούμε να αλλάξουμε και να εξομοιωθούμε με τα «ιδανικά» της εκάστοτε εποχής. Όσο και να πλησιάσουμε την εικόνα μιας άλλης δε θα είμαστε και δε θα νιώθουμε όμορφες.

Κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μια Θεά. Ένα πλούσιο ψυχικό κόσμο που πρέπει να εκφράσει, να εξωτερικεύσει και να προβάλλει. Αυτό θα της δώσει μια ξεχωριστή λάμψη. Μια ιδιαίτερη γοητεία που δεν μπορεί κανένα προϊόν ομορφιάς να αντικαταστήσει. Κλείνοντας, θα ήθελα να σας αφιερώσω μια ομιλία προς κάθε μια από εμάς. Μια ομιλία που θα σας δημιουργήσει ποικίλα συναισθήματα. Προσωπικά, όταν την άκουσα πρώτη φορά δεν κατάφερα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου… (https://youtu.be/uWi5iXnguTU)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.