Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΠΟΙΟ ΑΡΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ;

ΠΟΙΟ ΑΡΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ;

Μήπως ήρθε η ώρα για ένα δώρο στον εαυτό μας; Ένα άρωμα… Ζεστό, γεμάτο, θηλυκό, υπέροχο, που θα ξυπνάει τις αισθήσεις μας και θα μας κάνει ακαταμάχητες! Για να δούμε μερικές προτάσεις. Κάντε μια βόλτα, δοκιμάστε τα, δώστε λίγο χρόνο για να αποκαλυφθεί η κάθε νότα που κρύβουν και μετά επιλέξτε. Φυσικά υπάρχουν αμέτρητα αρώματα. Απλά επέλεξα ορισμένα που μου άρεσαν περισσότερο!

Michael kors wonderlust: Το Michael Kors Wonderlust Eau de Parfum Spray απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν την περιπέτεια και τη διασκέδαση. Κυκλοφόρησε το 2016 με κυρίαρχες τις νότες φρέσκου ​​περγαμόντου και αμυγδάλου. Το πυκνό λουλουδάτο άρωμα του ηλιοτρόπιου, του γιασεμιού και του γαρύφαλλου, συνδυάζεται με τη βάση του σανταλόξυλου που φέρνουν μια βαθιά αίσθηση ζεστασιάς και πάθους.

Chloe nomade :  Το Chloé Nomade Eau de Parfum είναι ένα θηλυκό, ξυλώδες άρωμα με φρέσκες νότες λουλουδιών για γυναίκες που αγαπούν την περιπέτεια. Η έντονη δρύινη μυρωδιά του αντισταθμίζεται από την αισθησιακή γλυκύτητα του δαμάσκηνου Mirabelle και τα άνθη φρέζιας, γιασεμιού, τριαντάφυλλου και ροδάκινου. Περιέχει νότες από πατσουλί, σανδαλόξυλο και λευκό μόσχο. Ένα υπέροχο άρωμα που κυκλοφόρησε το 2018.

Givenchi l’interdit : Το L’Interdit δημιουργήθηκε το 1957 από τον Hubert de Givenchy. Η λέξη interdit σημαίνει στα γαλλικά “απαγορευμένο”. Ο ειδικός που συνέθεσε αυτό το θηλυκό άρωμα ήταν ο Francis Fabron. Έχει ένα λεπτό, λουλουδάτο, πουδρέ άρωμα. Περιέχει νότες από τριαντάφυλλο, γιασεμί, βιολέτα με ένα μείγμα ξύλων και χορταριών. Η Givenchy δημιούργησε το άρωμα για την Audrey Hepburn, που το φορούσε για ένα χρόνο πριν από την κυκλοφορία του στο κοινό. Η Hepburn έγινε επίσης η πρώτη ηθοποιός που έγινε το πρόσωπο ενός αρώματος, για την L’Interdit. Φέτος κυκλοφόρησε σε νέα…έκδοση.

Burbery Her: Το Burberry Her αναπτύχθηκε από τον αρωματοποιό Francis Kurkdjian, ο οποίος έκανε επίσης την τελευταία γυναικεία στήλη της Burberry, My Burberry του 2014. Το Burberry Her περιγράφεται ως ένα φρουτώδες, λουλουδάτο άρωμα με βατόμουρο, κεράσι, φράουλα, γιασεμί, ξύλο και κεχριμπάρι. Το μπουκάλι έχει ως στόχο να θυμίσει το πρώτο άρωμα της μάρκας, το Burberrys για τους άνδρες του 1981, αλλά είναι ροζ. Τι μυρίζει; Αρκετά όπως υποσχέθηκε. Αυτό που θα θυμάστε είναι τα μούρα που είναι τυλιγμένα σε αέρινο καθαρό κεχριμπάρι. Μέσα σε 30 λεπτά, απελευθερώνει ένα ήπιο, φρουτώδες, μάλλον ξηρό και γλυκό υπέροχο άρωμα.

Lancome  la vie est belle l’ absolut d’ arome: Το Lancome La Vie Est Belle L’Absolu d’ arome είναι ένα πολυτελές ταξίδι σε έναν λαμπερό κόσμο . Είναι η πιο τολμηρή συγκέντρωση του αρώματος La Vie Est Belle και η πεμπτουσία των απολαυστικών συστατικών του. Πρόκειται για ένα ντελικάτο και θηλυκό άρωμα που μπλέκει τις ζαχαρώδεις νότες ίριδας Φλωρεντίας, αραβικού γιασεμιού, άνθους πορτοκαλιάς και αποστάγματος πατσουλί.

Ανακαλύψτε μια νέα φιλοσοφία ζωής και επιλέξτε το δικό σας μονοπάτι προς την ευτυχία με το La vie est belle. Ψεκάστε το La vie est belle κατευθείαν στο δέρμα, με έμφαση στα θερμά σημεία του σώματος: στο εσωτερικό των καρπών, κάτω από τους λοβούς των αυτιών, πίσω από τα γόνατα.

Estee Lauder Wood mystique: Wood Mystique Perfume από την Estee Lauder, το Wood Mystique είναι ένα συναρπαστικό άρωμα για γυναίκες με εκλεπτυσμένο γούστο, εμπνευσμένο από τα αρώματα της Μέσης Ανατολής. Ένα μείγμα από νότες τριαντάφυλλου και πεόνιας. Στο κέντρο του αρώματος υπάρχει μια ποικιλία από αιθέρια έλαια συμπεριλαμβανομένου του αιγυπτιακού τριαντάφυλλου, γιασεμιού και  μιμόζας, μαζί με νότες ylang ylang, ρίζας Morrocan orris, πατσουλί και γλυκού βατόμουρου. Αυτό το ξεχωριστό και δελεαστικό άρωμα έφτασε στα ράφια το 2011. Υπάρχει μόνο σε ορισμένες χώρες. Μπορείτε να το βρείτε στα ελληνικά duty free

Καλές, μυρωδάτες γιορτές!!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.