Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Πληρότητα: η συμφιλίωση με τα εντός και τα εκτός

Πληρότητα: η συμφιλίωση με τα εντός και τα εκτός

Κατέληξα σε μια εξαιρετική διαπίστωση. Ξέρετε πότε ένας άνθρωπος είναι επιτυχημένος και ευτυχισμένος; Όταν τον ρωτούν τι θα άλλαζε στη ζωή του και απαντά: «Νιώθω πλήρης. Έχω ότι χρειάζομαι. Δε θα άλλαζα τίποτα», εννοώντας όχι τα υλικά αγαθά, αλλά τους ανθρώπους, την πορεία και τις επιλογές του. Είναι ο άνθρωπος που τα έχει βρει με τα εντός και εκτός του κι έχει συμφιλιωθεί απόλυτα μαζί τους. Εκείνος που έχει βρει το δρόμο του, ή τέλος πάντων πιστεύει ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση, ξέρει ποιος είναι και που πάει.
Αν αναζητήσεις στο διαδίκτυο φωτογραφίες επιτυχημένων ανδρών και γυναικών, πιθανότατα θα εμφανιστούν γοητευτικοί εκπρόσωποι των δύο φύλων, ντυμένοι άψογα, με ύφος που εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Συνάντησα λοιπόν μερικούς ανθρώπους που δεν είχαν το αυτό το «πακέτο», αλλά είχαν στη ματιά τους τη λάμψη της γαλήνης, στα λόγια τους αποτύπωναν την σιγουριά και την ευγνωμοσύνη και στις πράξεις τους υπήρχε αρμονία, συνέπεια και ειλικρίνεια.
Αυτούς τους ανθρώπους τους θαυμάζω και τους θεωρώ πρότυπα για όλους. Όχι επειδή είναι τέλειοι αλλά επειδή είναι αυθεντικοί και συνήθως είναι πηγή έμπνευσης. Μου αρέσει πολύ να συναναστρέφομαι μαζί τους διότι έχουν μια θετική αύρα, μια καθαρή και οργανωμένη σκέψη και δίπλα τους νιώθεις όμορφα. Μπορείς να μιλήσεις μαζί τους χωρίς φόβο. Να ανταλλάξεις απόψεις, ενέργεια και να μοιραστείς το χρόνο σου ξέροντας ότι είναι μια επένδυση που θα αποδώσει τα μέγιστα, ψυχικά και πνευματικά.
Αν τυχόν βρείτε κάποιον με αυτά τα χαρακτηριστικά, κρατήστε τον στη ζωή σας. Κι αν είστε ένας από αυτούς, να ξέρετε ότι είστε αξιέπαινοι και υπάρχουν πολλοί γύρω σας που προσπαθούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Μας εύχομαι σε όλους να βρούμε αυτή τη γαλήνη, την πληρότητα και την ευτυχία στις ζωές μας. Άλλοι είμαστε κοντά, άλλοι λίγο πιο μακριά αλλά να, δείτε το φως εκεί στο βάθος! Μας περιμένει! Σας αγαπώ!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.