Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Παιδιά: οι καλύτεροι marketiers μας δείχνουν τον δρόμο

Παιδιά: οι καλύτεροι marketiers μας δείχνουν τον δρόμο

Μπορεί να είμαστε ενήλικες, να έχουμε σπουδάσει, να έχουμε κάνει μεταπτυχιακά, διδακτορικά, σεμινάρια και τόσα άλλα, όμως πάντα είμαστε, ή θα πρέπει να είμαστε, ανοιχτοί στη μάθηση και αναζητούμε φωτεινά παραδείγματα, ιδέες και σκέψεις που θα μας οδηγήσουν ένα βήμα πιο πέρα στη ζωή.

Μην ψάχνετε μακριά. Δείτε γύρω σας. Παρατηρείστε τα παιδιά, τα μικρά “διαβολάκια” που ως άρτια εκπαιδευμένοι marketiers είναι σε θέση να προωθήσουν και να «πουλήσουν» τα πάντα. Χρησιμοποιούν όλα τα απαραίτητα μέσα για να περάσει το δικό τους και δύσκολα υποχωρούν, στηρίζοντας τις επιλογές τους μέχρι τελικής πτώσης!

Διαφωνείτε; Επιμονή, σταθερές απόψεις, διπλωματία, μερικά χτυπηματάκια κάτω από τη ζώνη, δάκρυα αληθινά ή κροκοδείλια που συγκινούν και το τελευταίο και πιο …αναίσθητο κύτταρό μας. Ναι. Τους βγάζουμε το καπέλο. Μπορεί να χειριστούν άνετα τον καθένα από εμάς και να μας κάνουν να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία ή απαίτησή τους σαν να είναι δική μας.

Ίσως υπάρχουν κακομαθημένα, καλομαθημένα ή απλά πολύ έξυπνα και εύστροφα παιδιά. Από όλα μπορούμε να μάθουμε. Η επιτυχία μας πλέον στη σημερινή εποχή, βασίζεται στη σωστή προώθηση του εαυτού μας. Είμαστε όλοι “προϊόντα” προς πώληση και χρειαζόμαστε ένα πολύ καλό πλάνο marketing. Παίρνοντας μαθήματα από τα παιδιά μπορούμε να καταλάβουμε πραγματικά τα μυστικά του προσωπικού marketing και του personal branding.

Δώστε προσοχή, ψάξτε τα μηνύματα και παρατηρήστε τις τεχνικές που χρησιμοποιούν. Θα βρείτε καταπληκτικές ιδέες, προτάσεις και τεχνικές! Θα με θυμηθείτε! Τα παιδιά λοιπόν, οι καλύτεροι marketiers και “πωλητές” στον κόσμο, μας δείχνουν τον δρόμο.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.