Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΟΝΕΙΡΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ

ΟΝΕΙΡΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ

Δε θα ξεχάσω ποτέ τα τελευταία λεπτά πριν να βγω στη σκηνή πριν από ακριβώς εννέα χρόνια, όταν άκουσα ένα χορευτή να αμφιβάλλει για μένα και να ρωτάει τη δασκάλα μου: « Είσαι σίγουρη ότι δε θα πέσει;»

Για ν᾽ αντιληφθείτε το πάθος μου, από τη στιγμή που θυμάμαι τον εαυτό μου, δηλαδή από την ηλικία των 3-4 ετών, λάτρευα το μπαλέτο. Η σχολή της κυρίας Βασιλείας ήταν στο ισόγειο της πολυκατοικίας μας. Περίμενα την ώρα του μαθήματος με πολλή ανυπομονησία. Η μητέρα μου δούλευε στο οδοντιατρείο ακριβώς από κάτω. Δεν τη χρειαζόμουν για να με πάει. Όχι. Πήγαινα μόνη μου με τα παπουτσάκια μου στο χέρι. Όμως έκλαιγα όταν αργούσε να έρθει γιατί δεν μπορούσα να πάω στο μάθημα χωρίς τον… κότσο μου!!! Όσες γνωρίζετε από χορό θα με καταλάβετε.

Μέχρι το γυμνάσιο ζούσα το όνειρο. Φανταζόμουν θέατρα, pointshoes, tutu και πολλές παραστάσεις. Μετά ήρθε ο καιρός για διάβασμα, εξετάσεις, πανεπιστήμια κλπ. Το όνειρο έμεινε στη μέση!

Όταν έφτασε η στιγμή να πάω την κόρη μου στην ίδια ακριβώς σχολή που πήγαινα μικρή, η κυρία Βασιλεία μ᾽ έπεισε πολύ εύκολα να επιστρέψω στην τάξη. Με τα κορίτσια του γυμνασίου και λυκείου βέβαια. Τότε γνώρισα τη νέα δασκάλα της σχολής, την έκτοτε πολυαγαπημένη μου Δήμητρα. Έναν καταπληκτικό άνθρωπο που πίστεψε σ᾽ εμένα, στην θέληση και το πάθος μου για το μπαλέτο. Άρχισα μαθήματα τον Φεβρουάριο. Tον Ιούνιο ήταν η παράσταση στο ανοιχτό θέατρο της πόλης…

Η Δήμητρα μου πρότεινε να συμμετέχω στην παράσταση αλλά είχα πολλές αντιρρήσεις αρχικά. «Δεν είμαι έτοιμη. Ντρέπομαι. Τι θα πει ο κόσμος σε μια τόσο μικρή πόλη;» . Τελικά όχι μόνο με έπεισε αλλά μου ανέθεσε ένα σόλο με pointe shoes παρακαλώ!!! Δούλεψα σκληρά έχοντας όμως πολλή υποστήριξη και το αγαπημένο μας motto «αγαπώ το μπαλέτο» συνέχεια στο μυαλό μου. Και ναι!!! Δεν έπεσα! Εκτέλεσα τη χορογραφία μου με αγάπη, έκανα την υπόκλισή μου και ήμουν πανευτυχής που επιβεβαιώθηκε η Δήμητρα, η οποία τότε είχε απαντήσει με σιγουριά ότι θα είμαι μια χαρά πάνω στη σκηνή!!

Αν αγαπάς κάτι πολύ θα το πετύχεις! Ποτέ δεν είναι αργά να κυνηγήσεις τα όνειρά σου! Πίστεψέ το και είμαι σίγουρη ότι μπορείς.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.