Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

«ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ, ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΤΙΑ»

«ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ, ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΤΙΑ»

Σχέσεις, ζευγάρια, επικοινωνία, χωρισμός, κατάθλιψη…

Καθημερινοί προβληματισμοί, άπειρες αληθινές ιστορίες…

Ζητήματα που μας έχουν απασχολήσει και ταλαιπωρήσει όλες κάποια στιγμή στη ζωή μας. Συναισθήματα και εμπειρίες που δύσκολα μοιραστήκαμε ή θα μοιραστουμε με κάποιον και σίγουρα δύσκολα θα αναζητήσουμε βοήθεια.

Με γυναικεία ματιά, γνώση και εμπειρία, η Relationship Blogger Τίνα Μιχαηλίδου και η Δημοσιογράφος Δώρα Ρουμελιώτη, μας βοηθούν μέσω της διαδραστικής συζήτησης που διοργανώνουν στο Hard Rock Café στο Μοναστηράκι στις 28/4/2018. Ποιες είναι όμως οι δύο κυρίες?

Η Τίνα Μιχαηλίδου, είναι μια γλυκιά, χαμογελαστή, αυθόρμητη και παρορμητική γυναίκα, που έγινε δυναμική και σκληρή μετά από έναν επώδυνο χωρισμό. Δημιούργησε το blog It’s MyLife by Tina Michaelidou (το οποίο φέτος μετονομάστηκε σε Ex’s Ghost by Tina Michaelidou) έξι χρόνια πριν με σκοπό να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν και να βλέπουν ένα πιθανό χωρισμό τους με χιουμοριστικό τρόπο. Όπως λέει η ίδια, είναι λίγο κακή με τους…πρώην και γι΄αυτό την αποκαλούν Carrie Brad shaw Ελλάδας και Κύπρου, αφού κατάγεται από τη Λευκωσία. Θέλει να περνάει τον ελεύθερό της χρόνο με την οικογένεια της και τους φίλους της. Λατρεύει τον Γιάννη Πλούταρχο και το δηλώνει χωρίς φόβο και πάθος!!

Η Δώρα Ρουμελιώτη, δηλώνει ότι η μεγάλη της αδυναμία είναι η δημοσιογραφία, παρόλο που σπούδασε Οικονομία και διοίκηση.  Αυτός ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο δημιούργησε το ηλεκτρονικό περιοδικό ποικίλης ύλης more than a woman.gr τέσσερα χρόνια πριν, με αγάπη για τη γυναίκα και όλα όσα την απασχολούν, αγάπη για τη μόδα και την ομορφιά. Της αρέσει η αλήθεια και η ειλικρίνεια που πιστεύει ότι πρέπει να χαρακτηρίζουν τις ανθρώπινες σχέσεις. Πιστεύει στην αληθινή φιλία, είναι αυθόρμητη, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και νοιάζεται πραγματικά για τους συνανθρώπους της, το περιβάλλον και τα ζώα. Αγαπά την οικογένειά της στην οποία προτιμά να αφιερώνει τον ελεύθερό της χρόνο και δηλώνει πρώτα από όλα ΜΑΜΑ! Λατρεύει τη μουσική, ονειρεύεται και ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο, για το οποίο δουλεύει δυναμικά και αδιάκοπα.

Το Angelsworld Cy έχει την τιμή να είναι μεταξύ τόσο των χορηγών επικοινωνίας όσο και μεταξύ των επίτιμων προσκεκλημένων της αξιόλογης αυτής εκδήλωσης. Με ιδιαίτερη χαρά θα παρεβρεθούμε και θα συμμετέχουμε στη διαδραστική αυτή συζήτηση, η οποία έχει να μας προσφέρει σίγουρα πολλά

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.