Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Κυριακή κοντή γιορτή.

Κυριακή κοντή γιορτή.

Κυριακή κοντή γιορτή! Αχ Κυριακή…μια τόσο όμορφη μέρα, τόσο λαμπερή και πολλά υποσχόμενη! Ξεκινάει με υπέροχη διάθεση, μυρωδάτο καφεδάκι και όρεξη για 1000 πράγματα αλλά περνάει μέχρι να πεις κύμινο! Έτσι είναι ταυτόχρονα τόσο μελαγχολική για μένα. Βρε παιδί μου κρατάει πολύ λίγο. Και την επομένη κάθε κατεργάρης επιστρέφει στον πάγκο του. Την περιμένουμε με ανυπομονησία και μετά…πφφφφφ! Εξατμίζεται εν ριπή οφθαλμού.
Από μικρή θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε καθόλου μετά το σούρουπο της Κυριακής. Ειδικά όταν άκουγα το ηχητικό σήμα της «Αθλητικής Κυριακής» γύρω στις 9, ήταν το χειρότερό μου. Ήταν σαν τους τίτλους τέλους, σαν να πέφτει η αυλαία της ημέρας. Και μου φαινόταν πολύ δύσκολο να το αποδεχτώ.
Λένε ότι αν εκμεταλλευτείς σωστά την Κυριακή, τότε θα έχεις μια χαρούμενη εβδομάδα. Και ναι. Το κατάλαβα, το εφάρμοσα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικές ιδέες με τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ημέρα αυτή προς όφελός μας.
Καταρχήν είναι η μέρα που «κακομαθαίνουμε» τον εαυτό μας αφιερώνοντας χρόνο στα χόμπι μας, στην περιποίησή μας, στους φίλους μας, στην ξεκούρασή μας. Βγαίνουμε από την πρίζα και χαλαρώνουμε. Γεμίζουμε μπαταρίες. Ξεφεύγουμε από το πρόγραμμα και τρώμε λίγο παραπάνω αλλά μόνο το μεσημέρι!
Εκτός αυτού όμως είναι μια καλή ευκαιρία να οργανωθούμε. Προσωπικά, όλη την εβδομάδα έχω χρόνο για τα απολύτως βασικά. Οπότε την Κυριακή αφιερώνω λίγη ώρα για να ξεκαθαρίσω χαρτιά και αποδείξεις, να καθαρίσω τις τσάντες μου από άχρηστα πράγματα, να τακτοποιήσω ρούχα στις ντουλάπες. Βρήκα πολύ βολικό επίσης να κάνω ένα ενδυματολογικό πλάνο για την κάθε μέρα της εβδομάδας και μια ανασκόπηση στις υποχρεώσεις της ερχόμενης εβδομάδας.
Αυτό που επιδιώκω οπωσδήποτε είναι, ότι κι αν κάνω, να έχω γυρίσει στο σπίτι και να έχω τελειώσει τις δουλειές μου μέχρι τις 20:00, ώστε να κάνω το μπανάκι μου και να ξεκουραστώ, να αδειάσω το μυαλό μου και να προετοιμαστώ για την επόμενη… πρεμιέρα! Την Δευτέρα! Διότι ξενύχτι και ταλαιπωρία δεν ταιριάζουν σε καμία περίπτωση με την Κυριακή.
Η σημερινή Κυριακή έχει και suspense! Ευρωεκλογές! Καλή επιτυχία στους άπειρους υποψηφίους! Καλή και συνετή ψήφο στους υπόλοιπους! Και να θυμάστε η ζωή μπορεί να είναι κάθε μέρα Κυριακή αν έχουμε τους σωστούς ανθρώπους δίπλα μας και ζούμε με τις όλες μας τις αισθήσεις και με αγάπη.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.