Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ

Υπάρχουν μέρες που ξυπνάς και δε νιώθεις καλά. Δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι φταίει. Είναι κάτι ακαθόριστο που σε κάνει να μη θέλεις να μιλήσεις με κανέναν, να μην έχεις όρεξη για τίποτα. Εκτός φυσικά από φαγητό για το οποίο εγώ προσωπικά έχω πάντα όρεξη.

Έτσι ήμουν πριν λίγες ημέρες. Προτίμησα να περάσω τις περισσότερες ώρες κλεισμένη στον εαυτό μου. Δε θέλησα να το μοιραστώ παρά μόνο με την κολλητή μου φίλη. Κι έναν συνεργάτη που έπρεπε να συναντήσω και του ζήτησα να έρθει στο σπίτι, αφού η σκέψη και μόνο ότι θα πηγαίναμε σε κάποιο καφέ με κούραζε!!

Κύλησε ομαλά αλλά ανούσια σχεδόν όλη η μέρα! Το βράδυ θα συναντούσα τη φίλη μου Νανά και μια υπέροχη κυρία που γνωρίσαμε πρόσφατα σε ένα σεμινάριο. Μια παιδαγωγό και life coach. Έναν μοναδικό άνθρωπο. Ένιωθα ακόμη ότι έκανα τα πάντα απλά και μόνο επειδή έπρεπε. Μηχανικά. Σαν ρομπότ. Δεν ήθελα να ετοιμαστώ, δεν ήξερα τι θα φορέσω… αλλά το έκανα…

Η διάθεσή μου άλλαξε σε δευτερόλεπτα με την εμφάνιση και μόνο της Μαίρης!!! Η χαρά της ζωής. Η συζήτησή μας ήταν ζωηρή και πολύ ενδιαφέρουσα. Προσπαθούσα να απορροφήσω σαν σφουγγάρι κάθε φράση της. Να απομνημονεύσω τα λόγια της. Τα γνωμικά! Ποσο σοφά και βοηθητικά!! Πόση γνώση! Πόση θετική ενέργεια και έμπνευση! Πέρασαν 3 ώρες και νόμιζαν ότι ήταν 5 λεπτά μόνο!!!

Τα συγκράτησα όλα. Αποφάσισα να δουλέψω σκληρά με τον εαυτό μου! Να μην αφήσω καμία άλλη μέρα, καμία άλλη στιγμη να πάει χαμένη. Να βλέπω κάτι θετικό, ένα ζεστό φως, στο καθετί. Η αρχή; «Αγαπώ, αποδέχομαι και συγχωρώ τον εαυτό μου». Είμαι ευγνώμων για όσα έχω.

Νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που η ζωή έφερε την χαρισματική αυτή γυναίκα κοντά μου. Αντλώ δύναμη, έμπνευση και ενέργεια! Η μεγάλη αλλαγή ξεκίνησε και θα μείνει για πάντα!!! Ε ναι λοιπόν. Η ζωή είναι ωραία!! Φοράμε το πιο λαμπερό μας χαμόγελο και προχωράμε.

Με αγάπη για την μοναδική Μαίρη Παρλάτα….

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.