Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια και δίαιτα: Ποια την αντέχουν, ποια θα την κάνουν έστω και με το ζόρι και ποια την μισούν;

Ζώδια και δίαιτα: Ποια την αντέχουν, ποια θα την κάνουν έστω και με το ζόρι και ποια την μισούν;

Να ξεκινήσουμε από τα απλά και τα αυτονόητα: ΚΑΝΕΝΑΣ δε θέλει να κάνει δίαιτα!

Κάποιοι όμως αντέχουν την ιδέα της στέρησης, κάποιοι αγαπούν την ιδέα της κάθαρσης που προσφέρει, όμως κανένας δε θα ήθελε να πρέπει να κάνει δίαιτα!
Μεταξύ αστείου και ποτέ σοβαρού, να ποιες είναι οι αντιδράσεις των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ
Δίαιτα; Δεν την χρειάζεται συνήθως, έχει καλό μεταβολισμό και όταν πάρει κιλάκια τα χάνει σχετικά εύκολα. Εάν όμως έχει στο ωροσκόπιό του πολύ Ταύρο ή Ιχθύ, μάλλον θα χρειαστεί… αυτοσυγκράτηση!

ΤΑΥΡΟΣ
Δίαιτα; Μάλλον δεν έχει συστηθεί με την κυρία και θα προτιμήσει να κρατήσει τις αποστάσεις του! Κιλά; Εάν χρειαστείς, πέρνα να σου δώσει ένα – δυο!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατηγορία Κριού, παίρνει τα κιλά και τα χάνει αυθημερόν! Τον μισούμε όλοι ομαδικώς γιατί έχει κι από τα ωραιότερα σώματα στο ζωδιακό! Βάζει κιλάκια; Τον…Καρκίνο ή τον Ταύρο που έχει μέσα του να σφαλιαρίσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν έχεις Δίδυμο στο ωροσκόπιό σου, κάνε το σταυρό σου. Εάν πάλι περνάς φάσεις κλασσικού Καρκίνου, κανείς δε θα μπει ανάμεσα σε εσένα και το γεύμα σου: δέρνεις και απειλείς!

ΛΕΩΝ
Εάν είναι να στερηθείς εσύ άρχοντά μου φαγητό που σου αρέσει, θα πρέπει να έχεις πολύ ισχυρό κίνητρο! Εκτός κι αν έχεις Παρθένο στο ωροσκόπιό σου, οπότε θα την κάνεις τη θυσία με χαμόγελο. Αν έχεις όμως Καρκίνο, έλα να κλάψουμε παρέα το κρουασάν σοκολάτα που ΔΕΝ θα φάμε…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας από τους πιο ισχνούς σωματότυπους του ζωδιακού, ο ιδανικός Παρθένος ΔΕΝ κάνει δίαιτα, κάνει διατροφή! Προσέχει από τη μια, τον βοηθά η σιλουέτα του από την άλλη: σκάνδαλο και τα λεφτά μου πίσω!

ΖΥΓΟΣ
Αν κι έχεις ΤΟ αρμονικό σώμα, όταν σε πιάσει στενοχώρια, στο φαΐ ξεσπάς! Αν σε πιάσει το κοκέτικο, θα τα χάσεις τα κιλά. Αν σε πάρει πάλι από κάτω… Τραμπάλα βάρος, ξέρεις εσύ! Εκτός κι αν έχεις πολύ Παρθένο, οπότε το σώζουμε από κάπου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι από τα ελάχιστα ζώδια που μπορούν να ακολουθήσουν πραγματικά μια δίαιτα…. ΑΝ το θελήσεις! Αν πάλι τσίμπησες κομματάκι Τοξότη στο ωροσκόπιό σου, δεν σε βλέπω μήτε δίαιτα να κάνεις, μήτε κιλάκια να χάνεις εύκολα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την ιδέα της δίαιτας δεν έχεις κανένα θέμα! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ! Γιατί άλλωστε; Ό,τι θέλεις θα το απολαύσεις κι αν βάλεις και κανένα κιλό παραπάνω, σιγά μην σκάσεις! Αν πάλι έχεις Αιγόκερω στο ωροσκόπιό σου, φτηνά θα τη γλιτώσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνε τάμα στον Κρόνο σου και άναψέ του κεράκι! Είσαι από τα ζώδια που όταν το πάρουν απόφαση το ράβουν παντελώς! Αν πάλι έχεις Τοξότη ή κάποιο άλλο από τα ζώδια που σου περιέγραψα (συν τον Ιχθύ), στο ωροσκόπιό σου, αχ, το φαγητό, θα σου αρέσει… πολύ και θα χάνεις βάρος δύσκολα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν κι η ιδέα της δίαιτας δεν σε ενθουσιάζει, διατροφικά αν ψαχτείς, μπορείς να χάσεις βάρος ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ! Άσε που δεν βάζεις και βάρος εύκολα. Αν ψάχνεις να βρεις τι φταίει αν δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω, ψάξε τον Ιχθύ ή κάποιο άλλο ζώδιο που έχεις στο ωροσκόπιό σου!

ΙΧΘΥΣ
Μη το ψάχνεις: αγαπάς το φαγητό, παίρνεις κιλά εύκολα, τα χάνεις με προσπάθεια, αλλά αν έχεις Υδροχόο ή Αιγόκερω ή Κριό στο ωροσκόπιό σου, το σώζουμε το θέμα!

Πηγή: astrology.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.