Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Δως μου λίγο φως

Δως μου λίγο φως

Μιλήσαμε λοιπόν για αγάπες, για έρωτες, για φιλίες, για χωρισμούς, για αναμνήσεις, για πόθους και πάθη, για κακίες, για μηχανορραφίες, για αχαριστίες κλπ κλπ. Υμνήσαμε και κατακεραυνώσαμε, πλέξαμε εγκώμια και ξεσπάσαμε με δυσαρέσκεια και απογοήτευση. Όλα καλά. Όλα είναι μέσα στη ζωή.
Τώρα, κάνοντας διακοπές από όλα κι από όλους, αφιερώσαμε χρόνο σε πράγματα απλά. Στη θάλασσα, στον ουρανό, στον ήλιο, στο …φως! Τι φοβερή ανακάλυψη. Ένα πραγματικό θαύμα. Είτε πρόκειται για το φυσικό φως, εκείνο που μας προσφέρουν ο ήλιος και το φεγγάρι, είτε πρόκειται για το τεχνητό φως.
Θαυμάζουμε τα παιχνιδίσματα της πανσελήνου και ιδιαίτερα εκείνης της μίας και μοναδικής του Αυγούστου που απολαύσαμε ήδη και φέτος. Μια βόλτα στην εκθαμβωτική Αθήνα τη νύχτα, μια ματιά προς την φωταγωγημένη Ακρόπολη, αρκεί για να καταλάβει κανείς τι σημαίνει φως και τι είναι μαγεία.
Οτιδήποτε σκοτεινό νιώθω ότι μόνο σου παίρνει ενέργεια, είτε γιατί το φοβάσαι είτε γιατί θέλεις να μπορέσεις να το δεις, να το φωτίσεις, να του δώσεις χρώμα. Νύχτα, κτίρια ψυχρά, τοπία άχρωμα, γκριζόμαυρα, πρόσωπα σκυθρωπά, μυαλά με σκέψεις άσχημες, ίσως ύπουλες και πονηρές.
Αντίθετα όπου υπάρχει φως η ενέργεια ρέει ανεμπόδιστη, διαχέεται και προσδίδει λάμψη. Αναδεικνύεται η ομορφιά και απαλύνεται η ασχήμια. Αυτό το φως αναζητούν όλοι. Το φως στη ζωή τους, το φως στην άκρη κάθε τούνελ δυσκολιών, το φως που τα κάνει όλα να μοιάζουν ομορφότερα.
Να είστε βέβαιοι. Ότι κι αν συμβεί ο ήλιος θα βγαίνει πάντα. Πάντα θα υπάρχει κάποιος στον οποίο θα μπορείτε να στρέψετε το βλέμμα και να του πείτε: «Δως μου λίγο φως…». Και σίγουρα ανά πάσα στιγμή μπορεί να δείτε μέσα στην ψυχή σας όπου πάντα κρύβεται το εσωτερικό σας φως. Αρκεί να το αφήσετε να ξεπροβάλει από τη χαραμάδα της καρδιάς σας και τότε όλα γύρω θα γίνουν πιο φωτεινά.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.