Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Δεσποινίς…κιλών 52

Δεσποινίς…κιλών 52

Σωστό βάρος, φυσιολογικότατος δείκτης μάζας σώματος, πολύ χαμηλό ποσοστό λίπους, ιδανικές αναλογίες. Μια χαρά όλα δηλαδή. Άρα τώρα μπορείς να νιώθεις υπέροχη, απόλυτα ικανοποιημένη και επιτυχημένη, να είσαι ευτυχισμένη.
Είναι άραγε αυτό που ζητάει η κοινωνία από εσένα προκειμένου να σου στρώσει το κόκκινο χαλί προς τη θέση που σου αξίζει; Μπορείς λοιπόν να ηρεμήσεις έχοντας την αποδοχή των γύρω σου, αφού πλέον χωράς στο οπτικό τους πεδίο και ικανοποιείς την «αισθητική» τους. Έτσι;
Πρότυπα, στερεότυπα, προδιαγραφές, κοινωνικοί περιορισμοί. Προσπάθειες και άγχος να πλησιάσεις σε ό,τι προβάλλεται ως ιδανικό, ό,τι σε έκαναν να πιστεύεις πως θα σου ανοίξει θέσεις στο μυαλό, στην καρδιά και τελικά στη ζωή των ανθρώπων που αγαπάς ή που θα ήθελες να σε εκτιμήσουν και να σε αποδεχθούν.
Κι όμως. Καμιά ταυτότητα, κανένα διαβατήριο δεν έχει φωτογραφία της ένδειξης της ζυγαριάς. Καμία καρδιά δεν ξεκλειδώνει και καμία φιλία, καμία σχέση δεν χτίζεται με βάση το βάρους σου. Η αξία σου δεν υπολογίζεται σε γραμμάρια. Όσο κι αν ζυγίζεις, σε κάποιους θα αρέσεις και σε άλλους όχι. Κάποιοι θα σε αγαπήσουν και κάποιοι όχι. Κάποιοι τελικά θα αναγνωρίσουν την αξία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς σου χωρίς να ενδιαφέρονται καν για το σωματικό σου βάρος και την εξωτερική σου εικόνα.
Εσύ τι νιώθεις; Τι πιστεύεις; Αυτό μετράει πάνω από όλα. Να σε αποδεχτείς εσύ. Να σε αγαπήσεις και να σε αγαπάς ανεξαρτήτως βάρους. Δε μετριέται με τα κιλά η αξιοπρέπεια, η αξιοσύνη, η ικανότητα, η ομορφιά, η εξυπνάδα κλπ. Αλλά αυτό πρέπει να το χωνέψεις πρώτα εσύ κι ύστερα να το δώσεις να το καταλάβουν όσοι θέλεις. Αυτοί που σε νοιάζει να έχεις στη ζωή σου. Λοιπόν; Κατάλαβες;

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.