Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Γιατί έχω …εμένα.

Γιατί έχω …εμένα.

Κοιτάζεις έξω. Βλέπεις ότι φυσάει ένας τρελός αέρας. Οι άνθρωποι περπατούν με δυσκολία, προσπαθώντας να προστατευτούν από το κρύο. Θέλεις να βγεις. Έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να πας μια βόλτα παρά τον άσχημο καιρό. Τι κάνεις;
Α) Ντύνεσαι ζεστά και βγαίνεις.
Β) Ντύνεσαι ελαφρά και περιμένεις ότι θα σταματήσει ο αέρας μόλις βγεις έξω.
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να σταματήσει να φυσάει μόλις βγεις από την πόρτα; Λίγες. Ελάχιστες. Αν επέλεξες το Β, το πιο πιθανό είναι να παγώσεις! Και δεν θα φταίει κανείς! Μόνο εσύ!!
Έτσι ακριβώς είναι η ζωή. Οι άνθρωποι γύρω σου δεν δεσμεύονται να σου φερθούν όπως εσύ φαντάζεσαι, ελπίζεις και περιμένεις. Θα πρέπει να είσαι υποψιασμένος, να έχεις χτίσει ένα ισχυρό συναισθηματικό πλαίσιο, να οριοθετείς τον προσωπικό σου χώρο και να γνωρίζεις πόσα θα δώσεις και τι μπορείς να περιμένεις.
Είτε ακούγεται εγωιστικό είτε όχι προτεραιότητα έχει ο εαυτός μας. Αυτόν έχει ο καθένας μας να στηριχτεί και να πορευτεί. Έτσι, αν δεν τον φροντίσουμε και δεν τον προστατέψουμε, δε θα το κάνει κανείς για εμάς. Μην περιμένετε ότι όλοι σκέφτονται και ενεργούν πανομοιότυπα και μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι βαδίζετε καλύτερα και πιο σταθερά υποστηριζόμενοι σε δεκανίκια που σας δανείζει ο οποιοσδήποτε, με άλλοτε άλλα ανταλλάγματα και χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση.
Επαναλάβετε καθημερινά ότι είστε αρκετοί για τον εαυτό σας. Πατήστε γερά στο έδαφος της αυτοπεποίθησης. Αγαπήστε την εικόνα σας. Λατρέψτε το μυαλό σας και επικεντρωθείτε στη σκέψη ότι έχετε ένα και μοναδικό θησαυρό που πρέπει να διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού. Επαναλάβετε μαζί μου: «Είμαι τυχερός/ή γιατί έχω…εμένα». Καλά το καταλάβατε. Αυτός είναι ο πολυτιμότερός σας θησαυρός!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.