Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Βάλτε αντηλιακό προσώπου και ξεχάστε τη λιπαρότητα

Βάλτε αντηλιακό προσώπου και ξεχάστε τη λιπαρότητα

Αγαπημένες μου, έφτασε ο πρώτος καύσωνας. Ο ήλιος λάμπει αλλά παράλληλα είναι και πολύ επικίνδυνος, οπότε προσοχή προσοχή! Από εδώ και πέρα χρειαζόμαστε οπωσδήποτε αντηλιακό προσώπου, αν δεν χρησιμοποιούσαμε δηλαδή. Θα τα δούμε όλα στην πορεία αλλά για αρχή θα μιλήσουμε για τις λιπαρές επιδερμίδες. Μια που ο “κορωνοβίρους”, όπως λέει η Νίκη μου-η κόρη μου, μας τάραξε οικονομικά, θα δούμε οικονομικές επιλογές γιατί υπάρχουν και είναι μια χαρά!

  1. Vichy Capital Soleil 3 Σε 1 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Κατά Της Λιπαρότητας Spf50+ – Προσφέρει καθημερινή Φροντίδα κατά της λιπαρότητας. Προστατεύει, Απορροφά και Ρυθμίζει. Περιέχει πράσινη Άργιλο, εκχύλισμα Bifidus και Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy. Είναι υποαλλεργικό, όπως όλα τα προϊόντα της Vichy, και είναι κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα.
  2. Apivita Suncare Αντιηλιακή & Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής Spf30 50ml – Προσφέρει αντηλιακή προστασία, πρόληψη και μείωση των ρυτίδων καθώς και προστασία από τη φωτογήρανση. Στη σειρά APIVITA Anti-wrinkle SUNCARE, η αντηλιακή προστασία συνδυάζει και μοναδική αντιρυτιδική δράση.
  3. Avene Cleanance Solaire Αντηλιακό Προσώπου/Λαιμού Για Ματ Αποτέλεσμα Για Λιπαρό Με Τάση Ακμής Δέρμα Spf50+ 50ml – Δίνει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία του λιπαρού δέρματος με τάσης ακμής. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο και λαιμό. Και έχει τη σφραγίδα ποιότητας της Avene.
  4. La Roche-Posay Anthelios Anti-Imperfections Αντηλιακή Κρέμα-Τζελ Προσώπου Κατά Των Ατελειών Για Λιπαρό/Ακνεϊκό Δέρμα Spf50+ – Η αντηλιακή κρέμα-gel ANTHELIOS ANTI-IMPERFECTIONS SPF50+ είναι σχεδιασμένη σε συνεργασία με δερματολόγους και είναι εμπλουτισμένη με Σαλικυλικό Οξύ και Νιασιναμίδη. Προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος από UVA-PPD 21, UVB, υπέρυθρη ακτινοβολία και ατμοσφαιρική ρύπανση. Για δέρμα με τάση ακμής με ρίσκο δημιουργίας σημαδιών από την ηλιακή ακτινοβολία και έξαρσης (επανεμφάνισης της ακμής) μετά το καλοκαίρι.
  5. Lierac Sunissime Αντηλιακή & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Λεπτόρρευστης Υφής Spf30 – Είναι μια κρέμα ολικής αντιγήρανσης, αντηλιακής προστασίας και τόνωσης. Προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος, τονώνει την επιδερμίδα και επειδή είναι λεπτόρευστη δεν επιδεινώνει τη λιπαρότητα αλλά δίνει ματ αποτέλεσμα.
  6. Vichy Ideal Soleil Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου Για Ματ Αποτέλεσμα Με Χρώμα Για Λιπαρό/Μικτό Δέρμα Spf50 – Αντηλιακή κρέμα για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με αδιάβροχη υφή, για προστασία και ματ αποτέλεσμα. Πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο, ιδανικές και για ευαίσθητες, μικτές-λιπαρές επιδερμίδες. Περιέχει χρώμα, οπότε καλύπτει ελαφρώς τις πιθανές ατέλειες του δέρματός μας.
  7. Biotherm Creme Solaire Dry Touch – Το Dry Touch έχει απίστευτα ελαφριά υφή και είναι εμπλουτισμένο με ορυκτό διοξείδιο του πυριτίου και νάιλον για να απορροφά τον ιδρώτα και τη γυαλάδα του δέρματος, ώστε να αφήνει μια ξηρή και ματ υφή. Κατά την εφαρμογή, η φόρμουλα διεισδύει γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στα δάχτυλα και ελάχιστα υπολείμματα στο δέρμα. Αφήνει στο πρόσωπό μας μια βελούδινη αίσθηση.
  8. Super City Block™ Oil-Free Daily Face Protector Broad Spectrum SPF 40 – Αντηλιακό υψηλού επιπέδου με ελαφριά φόρμουλα. Προστατεύει από τον ήλιο και τις περιβαλλοντικές βλάβες με αντηλιακά φίλτρα UVA / UVB  και αντιοξειδωτικά ευρέος φάσματος. Κατάλληλο για όλα τα δέρματα, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα. Φορέστε το μόνο του ή ως αόρατη βάση μακιγιάζ.Λοιπόν σας έδωσα 8 επιλογές με τιμή από περίπου 18 ευρώ έως 30 ευρώ. Και σταματώ εδώ. Αν κάποιος θέλει να επενδύσει περισσότερο, υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές, αλλά αυτά που σας ανέφερα είναι πολύ ποιοτικά και αποτελεσματικά. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους, με προστασία και μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό!
1 Comment