Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Αγαπημένες “ιεροτελεστίες” της καθημερινότητας

Αγαπημένες “ιεροτελεστίες” της καθημερινότητας

Η θεωρία των «μικρών ιεροτελεστιών» προέκυψε από την παρατήρηση της δικής μου καθημερινότητας. Είναι κάποια απλά πραγματάκια, τα οποία όμως δίνουν μια νότα χαράς και ευχαρίστησης που ο καθένας μας έχει πραγματικά ανάγκη, είτε για να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα είτε για να νιώθει «ζωντανός» και γεμάτος. Γιατί τελικά η ρουτίνα μπορεί να είναι πραγματικά όμορφη.
Ψάχνοντας λοιπόν να ανακαλύψω τι κάνω επαναλαμβανόμενα, σχεδόν καθημερινά και τι από αυτά θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ως δικές μου, προσωπικές «ιεροτελεστίες», κατέγραψα διάφορα. Δε μιλάμε τώρα για την αναμονή στο ίδιο φανάρι, το πλύσιμο των πιάτων ή των δοντιών. Γελάτε; Ε χρειάζονται κι αυτά.

Για δείτε, λοιπόν, μερικές:

Πρωϊνός καφές

Αφού χτυπήσει το ξυπνητήρι στις 5:50, ξεκινά η νούμερο ένα αγαπημένη συνήθεια. Ανοίγω το ντουλάπι με τα φλιτζάνια και επιλέγω αυτό μου θα μου κάνει κλικ, αν και συνήθως είναι η Angel wing mug μου (μπορείτε να τη βρείτε στο eshop μου). Μετά επιλέγω ποιο καφεδάκι Nespresso θα χρησιμοποιήσω και απολαμβάνω τα λίγα δευτερόλεπτα που χρειάζεται για να ετοιμαστεί το υπέροχο, μοναδικό αυτό πρωινό ρόφημα. Η απόλαυση της πρώτης γουλιάς δεν περιγράφεται…

Pilates outfit

Μπορεί να ακούγεται αστείο το ότι έχω αναγάγει την επιλογή του Pilates outfit μου σε ιεροτελεστία, αλλά γιατί όχι; Αυτό το σετάρισμα κολάν – μπουστάκι – μπλούζα – κάλτσες που, πολλές φορές, αντανακλά τη διάθεσή μου, μου αρέσει πολύ. Ίσως είναι η μοναδική στιγμή που νιώθω fashion icon (εδώ γελάω κι εγώ μαζί σας).

Βραδινό επιδόρπιο

Αυτή η συνήθεια που έγινε λατρεία… Από τότε που ξεκίνησα τη διατροφή μου με σκοπό να διώξω τα δέκα επιπλέον κιλά που είχα, και αφού είχα κάνει συμφωνία με τη διαιτολόγο μου ότι δίαιτα άνευ σοκολάτας δε γίνεται, απέκτησα αυτή τη συνήθεια. Μετά το βραδινό φαγητό, περιμένω πως και πως να πιω ένα lungo ντεκαφεϊνέ συνοδεία μαύρης σοκολάτας ή σοκολάτας με στέβια. Απόλαυση!

Συγγραφή άρθρων

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη ιεροτελεστία. Έρχεται η ιδέα, κλείνω τα μάτια δυο λεπτά και γράφω τις πρώτες αράδες στο μυαλό μου κι ύστερα τακτοποιώ το γραφειάκι μου και ξεκινώ. Στο τέλος, σχεδόν πάντα, παιδεύομαι αρκετή ώρα μέχρι να επιλέξω την κατάλληλη φωτογραφία. Αφού είμαι καθόλα έτοιμη, μεταφέρω το καμάρι μου στο site και χαμογελώ με ευχαρίστηση.

 

Έχω κι άλλες, όπως για παράδειγμα την ιεροτελεστία βόλτας με το σκυλάκο μου, τον Donut, την ιεροτελεστία περιποίησης προσώπου, την ιεροτελεστία της προετοιμασίας ενός ταξιδιού. Εσείς; Σκεφτήκατε τις δικές σας μικρές ιεροτελεστίες; Για πείτε…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.