Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Κάποιος μας κάνει πλάκα – Ο Ντοναλτ Τραμπ κόλλησε “κορωνοβίρους”

Κάποιος μας κάνει πλάκα – Ο Ντοναλτ Τραμπ κόλλησε “κορωνοβίρους”

Πανικός! Βροχή τα like, viral οι αναρτήσεις Τραμπ και της συζύγου του. Και τι γλυκά τα πουλάκια μου. Με τη τρυφερότητα ανακοίνωσαν το θετικό τους τεστ. Σχεδόν το… χάρηκαν!

Που να δείτε όμως πόσο το χάρηκαν εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι. Άσημοι και διάσημοι.

Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός των «Monty Python»Τζον Κλιζ δεν μπορούσε να το πιστέψει την Παρασκευή το πρωί, βλέποντας στο Twitter την είδηση ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαγνώστηκε με Covid-19.

Ο Κλιζ έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Έχω αγωνία να ακούσω τι θα ανακοινώσει ο γιατρός του Τραμπ για το τεστ που δείχνει θετικό τον πρόεδρο στον κορονοϊό. Προφανώς θα του υπαγορευτεί άμεσα η δήλωσή του… Ένας γιατρός φίλος μου, μου έχει αποκαλύψει ότι τα συμπτώματα της Covid-19 συμπεριλαμβάνουν παραληρηματικό μεγαλείο, αγωνιώδη ανάγκη αναζήτησης προσοχής, ακραίο ναρκισσισμό, αδυναμία να διακρίνεις το φανταστικό από την πραγματικότητα, εμμονικές σκέψεις για το χρήμα, παχυσαρκία, χονδροειδής συμπεριφορά, απρόβλεπτες εκρήξεις θυμού, διογκωμένο εγώ, χέρια που κινούνται ασταμάτητα, διάσπαση προσοχής, καταχρηστική γλώσσα, αβίαστο ψέμα, περιφρόνηση για τη δημοκρατία και κλέψιμο στο γκολφ».

Καταγραφή5353.PNG

Λίγο αργότερα, ο θρυλικός «Monty Python» έσπευσε να απολογηθεί: «Συγγνώμη. Παρανόησα αυτά που άκουσα από τον γιατρό μου. Τα συμπτώματα που περιέγραψα είναι αυτά του ”νόσου Ντόναλντ Τραμπ” και δεν έχουν καμία σχέση με τον Covid 19. Ανάλογα συμπτώματα είναι ολοένα και πιο κοινά στους λευκούς οπαδούς του προέδρου, αλλά μπορούν να θεραπευτούν με λίγη εκπαίδευση…».

Δεν είναι λίγοι που ίσως σκέφτηκαν: Άντε να κολλήσει και ο Ερντογάν μήπως και σωθεί κανείς σε αυτόν τον κόσμο!

Το Bloomerg ανέφερε ότι τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού έκαναν την εμφάνισή τους στον Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι τα συμπτώματα είναι ελαφριά, τύπου κρυολογήματος. Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία στον πολιτικό κόσμο των ΗΠΑ, καθώς έως τώρα ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν ασυμπτωματικός.

Τί θα συμβεί όμως αν δεν είναι σε θέση να εκτελέσει τα καθήκοντά του; Όπως έκαναν άλλοι δύο πρόεδροι στο παρελθόν, θα μπορούσε να παραχωρήσει προσωρινά τα ηνία στον αντιπρόεδρό του, τον Μάικ Πενς. Για να δούμε.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Τραμπ δεν βρίσκεται στο…άνθος της ηλικίας του άλλα μάλλον ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Αν το θετικό τεστ κορωνοϊού δεν είναι ένα προεκλογικό τέχνασμα, κινδυνεύει σοβαρά από τον ιό για τον οποίο έχει πεί τόσα απίθανα μέχρι στιγμής!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.