Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Viral…

Viral…

Πόσο αφελής μπορεί να είναι όποιος νομίζει ότι είναι άτρωτος…
Πόσο ελαφρόμυαλος για να αφήνεται στις ανυπόστατες κι αναίτιες «επαναστατικές» απόψεις ορισμένων ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός…

Ποιος θέλει να βρεθεί στην εντατική, να παλέψει με το θάνατο και να νικηθεί; Ποιος διάσημος μπορεί να πούλησε τη ζωή του και με τι αντάλλαγμα προκειμένου να πείσει τον υπόλοιπο κόσμο να πιστέψει σε μια δήθεν πλάνη;

Πραγματικά υπάρχουν τρομακτικά σενάρια που γράφονται πίσω από την πλάτη όλων εμάς των απλών ανθρώπων και κοινών θνητών. Όμως ο κορωνοϊός δεν είναι ένα από αυτά. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε. Να ανοίξετε μάτια και αυτιά.

Ο κορωνοϊός δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας κανενός. Δεν είναι ένα παιχνίδι των κυβερνήσεων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Δεν τα «παίρνουμε» για να σας φλομώνουμε στο ψέμα.

Αναρωτηθήκατε ποτέ μήπως τελικά το παιχνίδι το παίζουν όσοι υποστηρίζουν με πάθος και σας κάνουν πλήση εγκεφάλου προκειμένου να πιστέψετε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός με σκοπό να σας αποτρέψουν από κάθε προσπάθεια προστασίας;

Μήπως είστε ή πρόκειται να γίνεται θύματα των επιτήδειων που παίζουν εις βάρος σας;

Αν όντως δεν υπάρχει κορωνοϊός, τότε όταν κάποιος από εσάς τους αντιρρησίες, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας ή τους γονείς σας μολυνθεί και κινδυνεύει, αναζητήστε τη θεραπεία σας σε όλους εκείνους που σας έπεισαν ότι όλοι εμείς λέμε ψέματα. Μην πάτε σε γιατρό, μην πάτε σε νοσοκομείο, μην πάρετε φάρμακα, μην διεκδικήσετε κρεβάτι εντατικής.

Ανοίξτε το facebook και ζητήστε βοήθεια σε εκείνους που σας έπεισαν ότι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ηλίθιοι, ότι τα ΜΜΕ κάνουν προπαγάνδα. Διαβάστε τα υβριστικά και προσβλητικά σας σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση που αφορά σε κρούσματα, θανάτους, μέτρα, εμβόλια. Ίσως αυτό σας θεραπεύσει από κάτι που ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχει.

Εμείς όλοι, οι κακοί, οι τρομολάγνοι, οι καταστροφολόγοι, οι συμφεροντολόγοι, σας ευχόμαστε να μην είστε ανάμεσα σε εκείνους που θα ασθενήσουν σοβαρά. Αλλά αν συμβεί, να είστε σίγουροι ότι δε θα σας υβρίσουμε ούτε θα σας προσβάλουμε.

Απλά θα μας επιτρέψετε να σας συμπονέσουμε και να σας ευχηθούμε «περαστικά», όχι μόνο από τον κορωνοϊό. Ο νοών νοείτω!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.