Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

SOCIAL-ΙΣΤΡΙΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

SOCIAL-ΙΣΤΡΙΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

Μήπως να κάνουμε ένα νέο κίνημα βρε κορίτσια; Όχι τίποτα άλλο, απλά να μην μας περνούν για χαζές! Θα σας εξηγήσω τι εννοώ αμέσως. Τον τελευταίο καιρό, κυρίως μετά τη δημιουργία του κόσμου των Αγγέλων (Angelsworld), χρησιμοποιώ λίγο περισσότερο τα social media. Με προσοχή, φειδώ, αξιοπρέπεια και σύνεση. Επειδή σέβομαι πρώτα από όλα τον εαυτό μου αλλά και τους γύρω μου.

Μέχρι εδώ όλα καλά και άγια. Κάνω νέους φίλους στο Facebook, νέους followers στο instagram. Ουδέν το μεμπτό. Ουδέποτε προκάλεσα. Δέχομαι συχνά σχόλια για τις φωτογραφίες και τα υπόλοιπα που δημοσιεύω. Καλά σχόλια, δεν έχω παράπονο. Αλίμονο δηλαδή… Και η αλήθεια είναι πως μου αρέσει να συζητώ και να ανταλλάσσω απόψεις με φίλους. Αλλά όταν κάποιος υπερβαίνει τα όρια (ο νοών νοείτο) με ενοχλεί. Το παραδέχομαι δημόσια.

Συμβαίνει κι αυτό. Φαντάζομαι σε όλες. Καταρχήν θα αναφερθώ στα ψεύτικα προφίλ. Το καλύτερο που μου συνέβη προσωπικά ήταν να με ακολουθήσει στο instagram ο πρίγκηπας Χάρυ!! Ναι πολύ καλά ακούσατε. Η αυτού εξοχότης!!! Και μου λέει: «Πως είσαι; Χαιρετισμούς από το Λονδίνο». Λέω κι εγώ από μέσα μου δούλεμα εσύ, δούλεμα κι εγώ φίλε μου. Απαντώ λοιπόν: «Είμαι καλά. Ευχαριστώ! Χαιρετισμούς στην αγαπημένη μου Μέγκαν». Συνεχίζει: «Είσαι όμορφη. Χάρηκα για τη γνωριμία!». Έλεος… Προφίλ με 10 φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί τη ίδια μέρα, πρίγκηπας που ποδοπατάει το πρωτόκολλο και «σαλιαρίζει» με άγνωστες…

Αυτό ήταν ένα μικρό παράδειγμα. Απλό. Το θέμα είναι το… άλλο! Αυτό που μερικοί νομίζουν ότι μπορούν να … «ψαρέψουν» μέσω των social media. Το σκηνικό ξεκινάει συνήθως με ένα απλό γειά ή καλημέρα. Μετά προχωράει το πράγμα, αν απαντήσεις από ευγένεια. Περνάμε στο «Τι κάνεις;». Και μετά μιλάνε μόνοι τους: «Έχεις ωραίο χαμόγελο», «Ωραία η φωτογραφία σου», «Από που είσαι;». Και μετά θυμώνουν που δεν απαντάς… και μετά, και μετά;;;; Πατάς το μαγικό κουμπί: BLOCK, έχοντας παράλληλα ένα βάρος γιατί έχεις τρόπους και δε συνηθίζεις να φέρεσαι με αγένεια!
Και κάπως έτσι, έχοντας λάβει υπόψιν την προσωπική μου εμπειρία και τα στοιχεία της έρευνας από φίλες και γνωστές, μου ήρθε η ιδέα του κινήματος… Social-ίστριες ενωθείτε λοιπόν!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.