Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Cyherbia’s family Halloween

Cyherbia’s family Halloween

Το Halloween πλησιάζει και το αγαπημένο μας βοτανικό πάρκο Cyherbia, με την έμπνευση και τη φαντασία της Μιράντας Τρίγγη ετοιμάζει ένα ευφάνταστο event με πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Η ετήσια οικογενειακή εκδήλωση “Φεστιβάλ Κολοκύθας/Halloween” θα γίνει στις 26, 27 & 28 Οκτωβρίου, στο βοτανικό πάρκο Cyherbia στο Αυγόρου, με δραστηριότητες φαντασίας στο δάσος, στο Λαβύρινθο και στους βοτανόκηπους, καθώς και σκάλισμα κολοκύθας.

Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ τον Vlad, τον Vegan Βαμπίρ, να βρει τα φαγητά του στον Λαβύρινθο; Η γιγάντια αράχνη μας σε προκαλεί να περάσεις μέσα από τον ιστό της στο δάσος και η μάγισσα θα σε μάθει πώς να πετάξεις στο σκουπόξυλο.
Παρακολούθησε το Show Αλχημίας με τον μανιακό επιστήμονα στις 12:00, 14:00 και 16:00.
Διαγωνισμός καλύτερης ενδυμασίας στις 15:00 για μικρούς και μεγάλους. Μπείτε στο πνεύμα και ντυθείτε!
Επίσης, apple bobbing, CSI: λύστε τα μυστήρια, βρείτε τα μαγικά φίλτρα στον βοτανόκηπο, και σκάλισμα κολοκύθας (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΛΙΣΜΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΜΟΝΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η Είσοδος του πάρκου –περιλαμβάνει τις δραστηριότητες φαντασίας- 5 ευρώ ενήλικες, 3 ευρώ τα παιδιά 5-12 ετών. Ηλικίες κάτω των 5 δωρεάν.
Βιωματικό εργαστήριο σκάλισμα κολοκύθας 8 ευρώ ανά κολοκύθα. Κρατήσεις για το σκάλισμα κολοκύθας με μήνυμα, email cyherbia@gmail.com, ή τηλ. 99915443. Ώρες εργαστηρίου: 10:00, 12:00, 14:00 και 16:00.
Στην κράτησή σας να αναφέρετε την ΜΕΡΑ και ΩΡΑ της επιλογής σας.

Στην καφετέρια της Cyherbia θα βρείτε υγιεινά γεύματα, όπως τη φημισμένη κολοκυθόσουπα, σαλάτες, wraps, pumpkin spice muffins και ποτά.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.