Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Born To Be.. Involved!!

Born To Be.. Involved!!

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων. Οι ευαίσθητοι, οι ευγενικοί, οι διακριτικοί, οι αδιάφοροι, οι….. και οι « born to be involved»! Μια κατηγορία μόνοι τους οι συγκεκριμένοι! Εκείνοι που θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα , να τα ξέρουν όλα και να ανακατεύονται παντού. Πολύ ενδιαφέροντες τύποι!!!

Η αλήθεια είναι ότι καθημερινά ακούμε πολλά. Ζούμε σε μια εποχή όπου οι πληροφορίες κυκλοφορούν, διαδίδονται τάχιστα! Όμως θεωρώ ότι είναι ταλέντο να μπορείς να τις συγκρατείς, να τις συνδέεις μεταξύ τους και να τις αναπαράγεις με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν το κατακρίνω όταν γίνεται χωρίς κακή πρόθεση, όταν όσα επικοινωνεί κανείς είναι αλήθειες και όχι δημιουργία της φαντασίας του. Το θέμα είναι όταν διαστρεβλώνει κάποιος την πραγματικότητα, «μαγειρεύοντας» και κατασκευάζοντας θεωρίες, γεγονότα κλπ προκειμένου να επηρεάσει αρνητικά εναντίον ανθρώπων ή να εκμεταλλευτεί καταστάσεις προς ίδιον όφελος ή τέρψη.

Ο original born to be involved όμως συνήθως, και κυρίως, αρέσκεται να ανακατεύεται και να ελέγχει τα πάντα. Από το τι φαγητό θα φάει το παιδί του (λογικότατο), τι σκυλί θα πάρει η θεία του, πότε είναι η κατάλληλη εποχή να φυτέψει γκαζόν ο γείτονας, αν χρειαζόταν να αγοράσει δεύτερο ρολόι η φίλη του μέχρι αν ήταν σωστή επιλογή παντρευτεί ηθοποιό ο γνωστός πρίγκηπας και τόσα άλλα που ειλικρινά δεν του πέφτει λόγος βρε αδερφέ!

Για τον δικό μου εγκέφαλο τί να πω. Δεν συγκρατεί τίποτα. Ακόμη κι όταν θέλω να μεταφέρω κάτι που άκουσα σε μια συζήτηση, είτε δε θα θυμάμαι ακριβώς τι άκουσα είτε δε θα μπορώ να ανακαλέσω από ποιόν το άκουσα. Δεν είμαι αγία. Δε θα το ισχυριστώ.

Όλοι μας κάνουμε, και δεχόμαστε, «κοινωνική κριτική»! Αλλά σας το ξαναλέω. Μερικοί έχουν έμφυτο ταλέντο να καταγράφουν, να εμπλουτίζουν και να δραματοποιούν, να ανακατεύουν και να ανακατεύονται, να χώνουν τη μύτη τους παντού.

Για να μην με παρεξηγήσετε θα σας πω ότι τους θαυμάζω εν μέρη αυτούς τους γλυκούληδες! Όπως θαυμάζω όλους τους ανθρώπους με ταλέντο! Και θέλω να αναγνωρίσω ότι στην κατηγορία αυτοί υπάρχουν οι καλοπροαίρετοι και οι κακοπροαίρετοι. Οι πρώτοι δεν ενοχλούν. Είναι κάτι σαν το πρακτορείο Reuters! Απαραίτητοι για την διάδοση νέων, ειδήσεων κλπ κλπ. Οι δεύτεροι όμως δεν είναι απλά ενοχλητικοί αλλά και επικίνδυνοι (Θεός φυλάξoι!!!).

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.