Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Blink! Έμπνευση!

Blink! Έμπνευση!

Η ζωή μιας blogger δεν είναι ένα παιχνίδι πάνω σε ροζ συννεφάκι. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι’αυτό. Οι περισσότεροι από εσάς πιθανότατα θα λέτε από μέσα σας: “Σιγά τη σοβαρή δουλειά. Δεν έχει τι να κάνει, γράφει δυο…βλακείες και νομίζει ότι κάτι κάνει και ότι κάποια είναι. Άλλη μια “wanna be” , όπως είπε κάποιος σε μια καλή φίλη.” Σας πληροφορώ οτι δεν προσπαθώ να είμαι ή να γίνω τίποτα. Ή μάλλον ναι. Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου και να γίνομαι καλύτερη κάθε μέρα. Ενοχλώ; Όπως είπα και στο πολύ πρόσφατο άρθρο μου: “ Δε με νοιάζει”!! Εμένα τα μάτια μου και η ψυχή μου λάμπουν και χοροπηδούν, κι αυτό μου φτάνει.
Πριν μπω στο σημερινό μου θέμα, την έμπνευση θα γράψω μια ακόμη πρόταση για να εξηγήσω τι κάνω. Blogger = καθημερινή αναζήτηση έμπνευσης, αποτύπωση της έμπνευσης σε κείμενα-εικόνες κλπ, ευρηματικότητα, αφοσίωση, εγρήγορση, προγραμματισμός, αγώνας ελέγχου και διατήρησης υψηλού επιπέδου του υλικού που δημοσιεύεται, έγκαιρη και ορθή δημοσίευση στο site και στα social media, συνεργασίες, δουλειά, δουλειά, δουλειά… Θέλει υπομονή, επιμονή και μεράκι!
Έμπνευση λοιπόν. Πολυπόθητη και πολύτιμη! Πως έρχεται; Σίγουρα όχι με την επιφύτηση του Αγίου Πνεύματος. Είναι κάτι που καλλιεργείται. Χρειάζεται να αφιερώσει κανείς χρόνο να διαβάσει, να παρατηρήσει, να προβληματιστεί. Κάποιες φορές οι ιδέες γεννιούνται σε χρόνο ρεκόρ. Άλλες φορές μπορεί να χρειαστεί να μείνεις μπροστά στο χαρτί ή στον υπολογιστή σου επί ώρες, να γράφεις μια λέξη και να σβήνεις δυο. Και μετά…blink! Ανάβει το λαμπάκι, παίρνεις μπρος και δημιουργείς.
Όσοι έχετε δοκιμάσει να γράψετε, να κατασκευάσετε, να δημιουργήσετε, σίγουρα θα έχετε νιώσει ότι η ιδέα, η έμπνευση είναι μεν σημαντική αλλά η υλοποίησή της δεν είναι απλή διαδικασία. Πολλές φορές γράφεις ή φτιάχνεις κάτι, μετά το ξαναβλέπεις, το διορθώνεις, το τροποποιείς και ίσως κάποιες φορές δεν καταφέρνεις να αποδώσεις αυτό που ήθελες. Το βέβαιο είναι ότι απαιτείται να …στρωθείς, για να το πω ευγενικά…(ο νοών νοείτω). Και να θυμάστε! Έχουμε την τάση να απλοποιούμε και να υποτιμούμε αυτό που κάνουν οι άλλοι. Για προσπαθήστε! Μπείτε στον… χορό και μετά τα ξαναλέμε!
Σας αγαπώ!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.