Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Angel and Devil versus…fashion!

Angel and Devil versus…fashion!

Γνωριστήκαμε όταν γίναμε χορηγοί επικοινωνίας σε μια εκδήλωση που είχε διοργανώσει η Τίνα μαζί με την Δώρα Ρουμελιώτη και από τότε γίναμε αχώριστες.Μιλάμε κάθε μέρα, ανταλλάζουμε ιδέες και απόψεις για την θεματολογία των site και κάνουμε πολλές συνεργασίες μαζί!

Πρόσφατα κάναμε και την πρώτη μας κοινή φωτογράφιση και ελπίζουμε να σας αρέσει πολύ!

Ας γνωριστούμε λοιπόν λίγο καλύτερα :

Angel Yiota : Να πω ότι έψαχνα το διάβολό μου, δεν τον έψαχνα! Αλλά ήρθε και με βρήκε. «Διάβολος» μοναδικός, με άποψη, έμπνευση, προσωπικότητα και τρέλα. Από αυτή την τρέλα που σε συνεπαίρνει ώρες ώρες. Κοινό μας στοιχείο η δίψα για δημιουργία. Αυτή η αγωνία να πετύχουμε, να στοχεύσουμε πιο ψηλά. Με πήρε από το χέρι. Μου έμαθε δρόμους που αγνοούσα κι εγώ ως Άγγελος ακολούθησα. Με απειλεί ότι θα με παρατήσει όταν την παιδεύω πολύ αλλά κατά βάθος με αγαπάει όπως κι εγώ! Με παρέσυρε σε μια βόλτα στις βιτρίνες! Άλλο που δεν ήθελα! Το αποτέλεσμα; Θα το δείτε στις φωτογραφίες. Το καλύτερο; Μια φιλία ανεκτίμητη και μια υπέροχη συνεργασία!!

Devil Tina : Γενικά όποιος με γνωρίζει με θεωρεί αγγελάκι όμως στη πορεία αναθεωρεί και με θεωρεί διαβολάκι! Με τον άγγελο γνωριστήκαμε,συνεργαστήκαμε και μιλάμε ατέλειωτες ώρες στο messenger. Είναι η Καλαμαρού μου και είμαι η Κυπραία της! Συναντηθήκαμε πρόσφατα χαζέψαμε βιτρίνες και γελάσαμε πολύ όπως θα δείτε παρακάτω! Μια φιλία γεννήθηκε και τα καλύτερα έρχονται γιατί η μια αγαπάει την άλλη και ας αλληλοπαιδευομαστε!

Έτσι ένα ωραίο απόγευμα που ήρθε η Γιώτα στην Αθήνα κάναμε μια βόλτα στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στο αγαπημένο μας κατάστημα Favela στην οδό Αγίου Γεωργίου 2, Χαλάνδρι ή όσοι αγαπάτε το κέντρο της Αθήνας μπορείτε να βρείτε το κατάστημα στην οδό Σκουφά 64 (Τηλέφωνο 211 7150377 )

Δείτε λοιπόν τι φορέσαμε :

Τη συλλογή μπορείτε να την βρείτε https://favela.gr/el/women/clothes .

Είμαστε σίγουρες ότι θα σας αρέσει η συγκεκριμένη σελίδα για αυτό και περιμένουμε τα δικά σας σχόλια !

*Οι φωτογραφίες είναι πνευματικά δικαιώματα της Γιώτας Ροζάνας,της Τίνας Μιχαηλίδου και του φωτογράφου Στέφανου Μπρούλη και η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή χωρίς την έγκρισή τους θα έχει ως αποτέλεσμα νομικές και ποινικές κυρώσεις*

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.