Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Περνώ και…μόνη μου καλά

Περνώ και…μόνη μου καλά

Εμείς οι γυναίκες καθημερινά ασχολούμαστε με διάφορα πράγματα που μας κρατούν απασχολημένες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί για πολλούς να είναι άβολο και καθόλου ευχάριστο το να περνούν χρόνο μόνοι τους αλλά βοηθάει πολύ στο να γνωρίσει και να επαναπροσδιορίσει κανείς τον εαυτό του. Σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις κρυμμένες πτυχές σου και να σκεφτείς με το δικό σου τρόπο και ρυθμό. Να γίνεις εγωιστής με τον χρόνο που αφιερώνεις σε εσένα και να μάθεις πως σου αρέσει να τον επενδύεις. Όταν αρχίσει να σε ευχαριστεί ο ποιοτικός προσωπικός σου χρόνος, θα τον επιζητείς και θα τον αξιοποιείς συχνότερα και καλύτερα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις με τον εαυτό σου. Οι δυο σας μόνο! Δημιούργησα μια λίστα με ορισμένες, απλές προτάσεις και θα την δούμε αμέσως μαζί.

  1. Ταξίδεψε μόνη. Δε μιλάμε υποχρεωτικά για υπερατλαντικά, μακρινά ταξίδια. Μπορεί να είναι ένα ταξίδι σε μια κοντινή πόλη. Ο σχεδιασμός του ταξιδιού αλλά και η όλη εμπειρία θα σε βοηθήσει να μάθεις πράγματα για τον εαυτό σου.    
  2. Δοκίμασε διάφορα χόμπυ. Υπάρχουν πολλά για να επιλέξεις αυτό που τελικά σου ταιριάζει. Να μάθεις μια ξένη γλώσσα ή ένα μουσικό όργανο, να αρχίσεις μια συλλογή, να γράφεις ημερολόγιο ή να κάνεις μαθήματα φωτογραφίας.
  3. Πήγαινε σινεμά. Θα διαπιστώσεις ότι δε χάνεις απολύτως τίποτα πηγαίνοντας μόνη.  
  4. Εκφράσου ελεύθερα καθιερώνοντας μια ώρα…τρέλας. Είναι μια ευκαιρία να μην καταπιέσεις και να μη λογοκρίνεις τον εαυτό σου. Μπορείς να είσαι όσο παράξενη, αστεία και ότι άλλο θέλεις.
  5. Πειραματίσου στην κουζίνα. Είναι δημιουργικό και απολαυστικό, τις περισσότερες φορές φυσικά.
  6. Κάνε μια περιποίηση προσώπου και σώματος. Δεν είναι υποχρεωτικό να διαθέσεις όλο σου το μισθό σε ένα ακριβό spa, μπορείς να το κάνεις στο σπίτι.
  7. Kάνε μια βόλτα με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική.
  8. Ξεκίνησε να κάνεις διαλογισμό. Είναι ένας απίθανος τρόπος για να καθαρίσεις το μυαλό σου από όλα και όλους.
  9. Βάλε τάξη στη ντουλάπα ή στο γραφείο σου.
  10. Διάβασε ένα όμορφο βιβλίο. Ταξίδεψε μέσα από τις σελίδες του.
  11. Παρατήρησε τους γύρω σου. Μαθαίνεις πολλά για τους ανθρώπους.
  12. Πήγαινε για ψώνια ή κάνε αγορές online.
  13. Παίξε με το κατοικίδιό σου. Το θέλει κι εκείνο πολύ και του λείπεις.
  14. Μην κάνεις τίποτα. Βγάλε τον εαυτό σου από την πρίζα και επέλεξε για μια φορά να μείνεις ξαπλωμένη στον καναπέ. Να κοιτάζεις το ταβάνι ή…τα αστέρια! Χρειάζεται και αυτό, πίστεψέ με.

Η λίστα μπορεί να μεγαλώσει με πολλές άλλες ιδέες. Αν θέλετε μπορείτε να σκεφτείτε και να προτείνετε κι εσείς κάποιες! Γιατί όχι; Μπορούμε να τις συζητήσουμε κιόλας με μεγάλη μας χαρά!

Ξεκινήστε να περνάτε χρόνο με εσάς! Κάνει καλό!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.