Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Κουρασμένο βλέμμα; Όχι πια!

Κουρασμένο βλέμμα; Όχι πια!

Έχετε ακούσει ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Και όχι μόνο. Εκεί φαίνονται και τα επίπεδα της κούρασης, η ποιότητα της διατροφής και η σωστή περιποίηση του προσώπου μας. Οι μαύροι κύκλοι, η αφυδατωμένη επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια, η επίταση των λεπτών γραμμών, τα κόκκινα και θολά μάτια μαρτυρούν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να δείχνουν αλλά και να είναι πιο ξεκούραστα τα μάτια μας;

1. Βασικό είναι να περιορίσουμε όσο γίνεται τη χρήση του κινητού τηλεφώνου και του υπολογιστή, τουλάχιστον το βράδυ. Έτσι, εκτός του ότι δε θα κουράζονται πολύ τα μάτια μας, θα κοιμόμαστε και πολύ καλύτερα, βοηθώντας στη μείωση των μαύρων κύκλων.

2. Τα ειδικά επιθέματα (eye patches) μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του οιδήματος κάτω από τα μάτια. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην έχει μεγάλη διάρκεια αλλά αξίζει να το δοκιμάσουμε όταν χρειαζόμαστε μια λύση για να δείξει πιο ξεκούραστο το βλέμμα μας. Μπορούμε ακόμη να το βάλουμε στην εβδομαδιαία ρουτίνα μας. Τα περισσότερα eye patches καλύπτονται από ένα ισχυρό serum που κάνει την επιδερμίδα της περιοχής πιο λαμπερή και φωτεινή μετά την εφαρμογή.

3. Η θεραπεία με εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στοχεύει στη διόρθωση του όγκου του κάτω βλεφάρου και δίνει μια πιο ομοιόμορφη όψη της περιοχής κάτω από τα μάτια. Η θεραπεία περιλαμβάνει ενέσιμα εμφυτεύματα με υαλουρονικό οξύ που γεμίζουν τα σημεία απώλειας ή ατροφίας του ιστού της περικογχικής περιοχής.

4. Πολλές φορές η κούραση και η έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση ή η πολύωρη εργασία μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, έχουν σαν αποτέλεσμα τον ερεθισμό των ματιών μας. Έτσι τα μάτια μας κοκκινίζουν και το βλέμμα δείχνει πιο κουρασμένο. Στις περιπτώσεις αυτές ένα ενυδατικό κολλύριο μπορεί να δώσει τη λύση ξεκουράζοντάς τα και δίνοντας λάμψη.

5. Ένα καλό concealer στη σωστή απόχρωση σε συνδυασμό με ένα corrector σε πορτοκαλί τόνο είναι τα βασικά όπλα για την κάλυψη των ενοχλητικών μαύρων κύκλων που .

6. Μια πούδρα λάμψης δίνει στο δέρμα, όπως μαρτυρά και το όνομά της, μια διακριτική λάμψη και φωτεινότητα. Χρειάζεται μόνο λίγη ποσότητα μετά από το concealer και κάνει το βλέμμα λαμπερό και φωτεινό.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.