Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Stellar denim: ελληνικό brand με μια συλλογή που δίνει νέα διάσταση στο denim!

Stellar denim: ελληνικό brand με μια συλλογή που δίνει νέα διάσταση στο denim!

Θαυμάζω τους ανθρώπους που αγαπούν, που έχουν μεράκι και το αποδεικνύουν έμπρακτα δημιουργώντας. Δίνουν σε αυτή την αγάπη μορφή και τη μοιράζονται μαζί μας μέσω των δημιουργιών τους. Πρόσφατα επεδίωξα να γνωρίσω τη σχεδιάστρια της συλλογής Stellar Denim, την Στέλλα Μπούρα, η οποία μου μίλησε για την δουλειά της και το νέο, υπέροχο αυτό brand.

«Η συλλογή Stellar Denim εμπνέεται από την αγάπη μας για ποιοτικά υλικά Denim και τη χειροποίητη προσεγμένη κατασκευή. Όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι ξεχωριστά, με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα.  Η δημιουργία του brand Stellar Denim, έχει σκοπό να δώσει μια νέα διάσταση στο denim, δημιουργώντας κομμάτια που θα αγκαλιάσουν και θα υποστηρίξουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων με ένα denim-chic τρόπο.

Πρωταγωνιστής είναι πάντα το denim! Σε συνδυασμό με ποιοτικά υλικά και την ελληνική τέχνη χειροποίητης κατασκευής, τα επιλεγμένα κομμάτια Stellar Denim δίνουν ένα αποτέλεσμα που μας εντυπωσιάζει!»

Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε αυτή η καθόλα ελληνική αυτή επιχείρηση που πορεύεται με γνώμονα την ποιότητα και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ανυπομονώ να παραλάβω το αγαπημένο μου κομμάτι, την επιλογή μου, φτιαγμένη με αγάπη! Μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή στο www.stellardenim.com ή στο Instagram @stellardenim και facebook Stellar Denim.

Styling 🎁 @vanityview
Filming 🎬 @john_koukouzis_cinematography
Working girl 💖 @joannakiii_
Make up and hair 💋 @thanos_molos
Designer 🥂 @stellardenim
Photography 📸 @crackoflight
Special thanks 🎄 @hondoscenter
@shopartshowroom
EDITORIAL 😎 @coverstory_gr .


No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.