Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Του μυαλού μας τα παιδιά, είναι δυο φορές παιδιά μας.

Του μυαλού μας τα παιδιά, είναι δυο φορές παιδιά μας.

Ο εγκέφαλος είναι πραγματικά ένα μαγικό κομμάτι του σώματός μας . Ακόμη κι αν δεν έχεις διαβάσει ανατομία, φυσιολογία, βιοχημεία, καταλαβαίνεις πόσο σύνθετες είναι οι λειτουργίες του. Όλο αυτό το μεγαλείο μπορεί κανείς να το δει από τα επιτεύγματα των ανθρώπων, τις δημιουργίες του και τα γραφόμενά του. Πολλά ταλέντα, διαφορετικές σκέψεις, εμπνεύσεις και απόψεις.

Η γραφή είναι μια από τις δεξιότητες που αποκτούμε από μικροί. Η έκφραση μέσω της γραφής καλλιεργείται και είναι μια απολύτως δημιουργική αποτύπωση των σκέψεων και των συναισθημάτων μας. Μέσω αυτής γεννιούνται πανέμορφα «πνευματικά παιδιά». Οι μορφές τους ξεπηδούν ολοζώντανες μέσα από τις λέξεις. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τα απαρνηθεί, ακόμη και αν όλοι οι υπόλοιποι τα απορρίψουν.

Φυσικά και όποιος γράφει λίγες γραμμές δεν είναι επαγγελματίας συγγραφέας, αλλά όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζονται και να βρίσκουν χαρά, ηρεμία, γαλήνη κι ό,τι άλλο μπορεί να προσφέρει το γράψιμο και η αποτύπωση του εσωτερικού κόσμου, της καθημερινότητας, της φαντασίας.

Γράψε σβήσε. Γράψε σβήσε. Είναι κρίμα να μένουν μισές οι προτάσεις, να χάνονται οι λέξεις, επειδή η αμφιβολία ή αναποφασιστηκότητα ή κάποιος φόβος μας κρατάει πίσω και μας κόβει τα φτερά. Το μυαλό, όταν εγκλωβίζεται, υποφέρει. Όταν οι σκέψεις τριγυρίζουν χωρίς να βρίσκουν διέξοδο, γίνονται βασανιστικές.

Μη σταματάτε. Μη συγκρατείτε τα χέρια σας. Ούτε τις σκέψεις, ούτε όσα νιώθετε και θέλετε να μοιραστείτε. Εκφραστείτε, αφήστε τα όλα να γραφτούν και μη σβήνετε λέξη. Η αξία των πνευματικών μας παιδιών είναι μοναδική και ανεκτίμητη. Του μυαλού μας τα παιδιά, εξάλλου, είναι δυο φορές παιδιά μας κι οφείλουμε να τα αγαπάμε και να τα προστατεύουμε πάντα.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.