Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τι κάνουν τα Ζώδια τα Χριστούγεννα;

Τι κάνουν τα Ζώδια τα Χριστούγεννα;

Χριστούγεννα! Λίγες μέρες πριν και τα ζώδιά μας μαρτυρούν πως περνάμε τις γιορτινές ημέρες! Για να δούμε αν πεφτουν μέσα.

Κριός

Ο Κριός τα Χριστούγεννα αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης, μόνο και μόνο για να κάνει επίδειξη στα παιδάκια. Σκέφτεται το καλύτερο τρόπο για να εντυπωσιάσει και αποφασίζει να σκαρφαλώσει στην στέγη. Τρώει τούμπα – γιατί είναι ατσούμπαλος και πολύ σίγουρος για τον εαυτό του – και καταλήγει την πρωτοχρονιά με ορθοπεδικό κολάρο στο λαιμό. Ξεχνάει λοιπόν το ταξίδι στις Άλπεις για ατελείωτο σκι, και βολεύεται με μπιρίμπα…

Ταύρος

Κέικ, γαλοπούλα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δίπλες. Ο Ταύρος σαν γνωστός κοιλιόδουλος, περιμένει τα Χριστούγεννα καρτερικά. Σημειώνει στην ατζέντα του τα τραπέζια που είναι καλεσμένος και προσπαθεί να τα χωρέσει όλα στο πρόγραμμα. Δεν θέλει να χάσει ούτε ένα, γιατί είναι περίεργος να δοκιμάσει και να αξιολογήσει την μαγειρική των φίλων του. Μπαίνει στην κουζίνα τους και δοκιμάζει κρυφά τα πιάτα, όταν κανείς δεν κοιτάζει…

Δίδυμος

Ο Δίδυμος, περιμένει την Παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς για να πάει να ψωνίσει! Θέλει να κινείται μέσα στο χάος και την πολυκοσμία, γιατί έτσι νιώθει πώς ήρθαν οι γιορτές για τα καλά. Θα ψωνίσει φυσικά δώρα για φίλους και οικογένεια καθώς δεν θέλει να αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Ξέρει ακριβώς τι πρέπει να αγοράσει στον καθένα και θα το κάνει με φοβερά γρήγορους ρυθμούς καθώς τον χαρακτηρίζει η βιασύνη!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι η κλασσική Χριστουγεννιάτικη φιγούρα! Στολίζει το πιο όμορφο δέντρο, βάζει φωτάκια-υπερπαραγωγή στο μπαλκόνι, κρεμάει κάλτσες στο τζάκι βάζοντας μέσα το γράμμα του προς τον Άι Βασίλη -όσο χρονών και αν είναι- και περιμένει τα παιδιά να έρθουν στο σπίτι. Τα Χριστούγεννα το μόνο που ενδιαφέρει ένα Καρκίνο είναι να βρίσκεται με την οικογένεια και να βοηθάει σε ότι του ζητηθεί. Επίτιμο πρόσωπο είναι η μαμά του, γιατί είναι γνωστό πως δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τα φουστάνια της. Τέλος, βλέπει στο βίντεο για 1000η φορά τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ!

Λέων

Ο Λέων σχεδιάζει από καιρό τι θα φορέσει στο ρεβεγιόν, και πώς θα είναι το αστέρι του πάρτι. Θέλει να είναι ο πιο καλοντυμένος και ο πιο όμορφος της βραδιάς! Ακόμα, αναρωτιέται τι θα του φέρει ο Άγιος Βασίλης φέτος. Ελπίζει να διάβασε το γράμμα του προσεκτικά, διότι πέρυσι τον αδίκησε και έφερε απαράδεκτο δώρο… Ο Λέων φοράει μόνο ακριβές μάρκες! Το ακούς Άι Βασίλη; Σε παρακαλώ μην επαναληφθεί το ίδιο λάθος.

Παρθένος

Ο Παρθένος κερδίζει το βραβείο καλύτερου διακοσμητή! Ένας Χριστουγεννιάτικος στολισμός μίνιμαλ και ταυτοχρόνως υπερπαραγωγή. Θα στολίσει με οργάνωση, πρακτικότητα και πλήρη νοικοκυροσύνη! Στην συνέχεια θα κάτσει να βρει με πολύ ανάλυση τι δώρο ταιριάζει στον καθένα από την οικογένεια του, θα τα τυλίξει ευλαβικά ένα-ένα με περιτύλιγμα, θα προσέξει την τσάκιση και φυσικά που θα μπει το σελοτέιπ.

Ζυγός

Ο Ζυγός μόλις μπαίνουν οι γιορτές αγχώνεται! Αμφιταλαντεύεται για το τι δώρο πρέπει να αγοράσει στον καθένα ζυγίζοντας τις πιθανότητες για το κατά πόσο θα πέσει μέσα! Θέλει να είναι δίκαιος προς όλους, και όταν δώσει το δώρο του να μην υπάρξει αμηχανία! Στην συνέχεια θα δημιουργήσει μια ιστοσελίδα πώλησης μεταχειρισμένων χριστουγεννιάτικων ειδών μπας και κονομήσει κάνα ψιλό, γιατί έχει και επιχειρηματικό πνεύμα πανάθεμα τον. Τέλος, θα κάνει τον ψυχολόγο στον Ιχθύ φίλο του, που πάσχει από την κατάθλιψη των Χριστουγέννων!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός τα Χριστούγεννα, θέλει να επισκεφτεί ιδανικά την Τρανσυλβανία, για να αποκτήσει πιστοποιητικό γενεαλογίας καταγωγής από τον Κόμη Δράκουλα. Ιδανικό δώρο για αυτόν θα ήταν ένα βιβλίο με συνταγές σπιτικών δηλητηρίων από φυτά! Ναι καλά διάβασες. Ο Σκορπιός είναι γνωστός λάτρης του μυστηρίου και της πρόκλησης! Όσον αφορά τα δώρα πού θα κάνει, είναι αρκετά τσιγκούνης και σκέφτεται μέχρι το τελευταίο σεντς…

Τοξότης

Ψωνίζει, ψωνίζει, ψωνίζει και μοιράζει δώρα γεμάτος χαρά. Κάθε χρόνο ψάχνει έναν ευφάνταστο τρόπο να πει τα κάλαντα και να βγάλει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται, με τα οποία διοργανώνει το πιο τέλειο Χριστουγεννιάτικο πάρτι! Ένα πάρτι που δεν του λείπει τίποτα. Ότι φαγητό και γλυκό μπορείς να φανταστείς, ατελείωτη playlist για όλα τα γούστα, κλαρινογαμπρούς, κλαρινοτσόκαρα, κιτσοβόγκ, τσοπανοτραβόλτες και δεν συμμαζεύεται…

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα κάνει ότι μπορεί για να διεκδικήσει τα δώρα του από τα υπόλοιπα ζώδια! Φτιάχνει λίστα δώρων (όπως λέμε λίστα γάμου) και την μοιράζει με νάζι και τσαχπινιά… Γενικότερα, βρίσκει τρόπους να ξοδέψει όσα λιγότερα χρήματα γίνεται τις γιορτές. Τα βράδια στον ύπνο του, ονειρεύεται πως βοηθά τον Άγιο Βασίλη να αποφασίσουν μαζί ποιος ήταν καλός και ποιος κακός όλη αυτή την χρονιά, ώστε να στείλουν το ανάλογο δώρο. Ναι είναι πολύ επικριτικός ο Αιγόκερως, αλλά κατά βάθος είναι ψυχούλα! Στο πολύ βάθος…

Υδροχόος

Υπάρχει πιο εκκεντρικό ζώδιο από τον Υδροχόο; Δεν νομίζω… Γι’ αυτό αν γνωρίζεις έναν Υδροχόο ξέρεις πως δεν είναι ο κλασσικός τύπος Χριστουγέννων. Λατρεύει τα Χριστούγεννα αλλά με ένα δικό του τρόπο! Θα τραγουδήσει τα κάλαντα σε μια δική του θεότρελη version, θα στολίσει μαύρο δέντρο ενδεχομένως κρεμασμένο από το ταβάνι, θα βάλει φωτορυθμικά στο μπαλκόνι, και πάει λέγοντας… Τελειώνοντας με όλα αυτά, αποφασίζει να κάτσει να γράψει ένα βιβλίο για την ιστορική προέλευση των Χριστουγέννων, κάνοντας μεγάλη έρευνα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς, αν καταφέρει να μην πέσει σε κατάθλιψη λόγω Χριστουγέννων, θα ντυθεί Άγιος Βασίλης και θα πάει σε μια «φτωχή» περιοχή για να μοιράσει δώρα στα παιδάκια – γιατί είναι και πολύ εύσπλαχνος μιλάμε! Θα ψωνίσει δώρα για όλους, με ένα αίσθημα ευφορίας να τον κυριεύει! Αχ πόσο του αρέσει να κάνει δώρα! Χάνει τον εαυτό του στο ένδοξο συναίσθημα του δούναι και λαβείν και η ευχαρίστηση του είναι το χαμόγελο στα πρόσωπα των οικείων του.

 

(ipolizei.gr)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.