Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με…άστρα και όραμα

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με…άστρα και όραμα

Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα! Παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχει μια ελπίδα, αρκεί να θελήσουμε να ανοίξουμε διάπλατα τα μάτια μας και να τη δούμε.

Ας ξεκινήσουμε βλέποντας τι προβλέπουν τα άστρα για τη σημερινή μας ημέρα, με τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:.

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ώθηση να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που αγαπάς. Το απόγευμα σε βοηθά να απολαύσεις τις επαφές κατά την διάρκεια της ημέρας και να χαρείς τις στιγμές με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που θα σε απογειώσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις την κατανόηση και την διάθεση να ικανοποιήσεις τους γύρω σου. Η διαχείριση σου θα οδηγήσει σε εξαιρετικές οικονομικές συμφωνίες που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για το εισόδημά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που είναι κοντά σου για να συζητήσει διάφορα θέματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κλείσε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου και εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Έχεις την ευκαιρία να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα, αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου να επηρεάσουν η δράση σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κυνηγήσεις συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να είναι σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε να ξεφύγεις από έντονα εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και βρες την διάθεση να ακούσεις τις απόψεις των άλλων που θα οδηγήσουν στις απαραίτητες ισορροπίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να μείνεις μόνος. Το απόγευμα σε βοηθά να ισορροπήσεις την διάθεσή σου και να μπορέσεις να ξεπεράσεις φόβους που κρύβεις μέσα σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να νιώσεις ευχάριστα μαζί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις καταστάσεις που σε απασχολούν στην καθημερινότητα δείχνοντας κατανόηση σε συναδέλφους και ανωτέρους σου. Οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται, φρόντισε να αξιοποιήσεις την ευκαιρία και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό όφελος για εσένα.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα έχεις την δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καλή διάθεση θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς με ιδανικό τρόπο στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αυτό θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Αξιοποίησε πιθανές γνωριμίες ή καταστάσεις που μπορεί να ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου και να δίνουν σημαντική ώθηση στην καριέρα σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που σε απασχολούν. Το απόγευμα σε βοηθά να καταπλήξεις τους πάντες με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που αποπνέεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ανάγκη να κεντρίσεις την προσοχή των ανώτερων σου σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που καθορίζει την ημέρα. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για οικονομικές συζητήσεις καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι άκρως ευνοϊκά για εσένα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να βρεθείς από κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν χαρά. Το απόγευμα απογειώνει το κέφι και την αισιοδοξία και μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου, φρόντισε να τις απολαύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές δυνατότητες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο και ανοίγουν νέα μονοπάτια σε ότι αφορά στην καριέρα σου. Μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες με την θετική διάθεση σου, φρόντισε όμως να μην είσαι αμελής γιατί αυτό θα έχει κόστος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, μπορείς να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείς γρήγορα και δυνατότητες υπάρχουν ώστε να επωφεληθείς της κάθε κατάστασης.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για να προχωρήσεις σε επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να αποβούν υπέρ σου. Το ένστικτό σου θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να το εμπιστευτείς. Συζήτηση στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να ευοδώσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Φρόντισε να διασκεδάσεις και να απολαύσεις την επικοινωνία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα και σε οικονομικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο βέβαια να μην βάλεις σε δεύτερη μοίρα αυτά που θέλεις καθώς αργότερα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν άγχος. Το απόγευμα σε βοηθά να εξομαλύνεις την ένταση και να βρεις λύσεις που θα είναι ιδανικές τόσο για εσένα όσο και για τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να έχουν προκαλέσει ένταση στο εργασιακό περιβάλλον καθώς δείχνει την διάθεση για ομαλότητα και καλή συνεργασία. Αξιοποίησε την ημέρα για να προχωρήσεις σε υποχρεώσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι πολύ γρήγορα ποιες είναι οι ιδανικές λύσεις που θα φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα επικεντρώνεται κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα σε γεμίζει κέφι και χαρά. Δεν αποκλείεται να αδράξει την ευκαιρία και να δεις οnline καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που σε βοηθούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα ανακουφίζοντας την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να ξεχωρίσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον για αυτό δεν θα διστάσεις να βοηθήσεις και να δείξεις την γενναιοδωρία σου σε πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα και να δυσκολέψουν τη συνεργασία.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Το απόγευμα σε βοηθά να αναπτερωθεί το ηθικό σου και να αφοσιωθείς σε στιγμές διασκέδασης που απολαμβάνεις στο έπακρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσοχή σε κόντρες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η έντονη κυκλοθυμία σου μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές. Είναι σημαντικό να δείξεις ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.