Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Χείλη για φίλημα…

Χείλη για φίλημα…

Θέλετε να αποκτήσετε όμορφα σαρκώδη χείλη, αλλά φοβάστε μήπως το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και καταλήξετε παραμορφωμένες; Υπάρχει τρόπος να πετύχετε το πρώτο, αποφεύγοντας το δεύτερο, αν ενημερωθείτε σωστά.

Η έγχυση υαλουρονικού οξέος είναι τα τελευταία χρόνια μία από τις πλέον δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις, καθώς αξιοποιεί ένα ασφαλές υλικό, συμβατό με τον οργανισμό. Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί ένα υαλουρονικό οξύ ειδικά για το σκοπό αυτό, προκειμένου να εξασφαλίζεται μεγαλύτερη διάρκεια και φυσικότερο αποτέλεσμα.

Όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στην αισθητική αυτή παρέμβαση για να φτιάξουν τα χείλη τους – είτε να αλλάξουν το σχήμα είτε τον όγκο τους- σε πολλές περιπτώσεις όμως το μέτρο χάνεται ή η ενημέρωση δεν είναι επαρκής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το υαλουρονικό οξύ  λοιπόν είναι μια γλυκοζαμινοπρωτεϊνη, ένα μόριο δηλαδή το οποίο υπάρχει στη φύση. Αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού και είναι πανομοιότυπο στα περισσότερα είδη οργανισμών και σε όλους τους τύπους ιστών. Το υαλουρονικό οξύ είναι ενέσιμο εμφύτευμα που μπορεί να βελτιώσει ή και να τελειοποιήσει τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου χωρίς χειρουργείο, με απόλυτη ασφάλεια, με ανώδυνο τρόπο και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Το Hyaluronic Pen είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την αύξηση του όγκου των χειλιών χωρίς βελόνα, καθώς και για τη βελτίωση του προσώπου με υαλουρονικό οξύ, όπως για παράδειγμα για τη βελτίωση των ρινοπαρειακών αυλάκων αλλά και των ρυτίδων και γραμμών γύρω από το στόμα.

Το υαλουρονικό οξύ περνά με αυξημένη πίεση αέρα (800km/h) και ένα σύστημα πολλαπλών ‘χτυπημάτων’ από μία και μόνο οπή των 0,8mm και διοχετεύεται ομοιόμορφα κάτω από το δέρμα ανώδυνα χωρίς τον παραμικρό πόνο.

Το Φ House Of Beauty είναι το πρώτο στην Κύπρο που κάνει την εφαρμογή HYALURONIC PEN, σε συνεργασία με την Alpha Academy της Γερμανίας.

 

Βασικά Πλεονεκτήματα σε σχέση με την χρήση Συμβατικών βελόνων

  • Εφαρμογή χωρίς τη χρήση συμβατικής βελόνας
  • Δεν αφήνει σημάδια ή ουλές στο σημείο εφαρμογής
  • Γρήγορη και σχεδόν ανώδυνη διαδικασία
  • Ρυθμιζόμενη ποσότητα – Ιδανική δοσολογία ανάλογα τις ανάγκες του χρήστη
  • Σύστημα πολλαπλών βολών (multi shot system)
  • Άμεσα ορατά αποτελέσματα
  • Δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής – πολλαπλών χρήσεων .
  • Απομακρύνεται ο κίνδυνος μόλυνσης που μπορεί να δημιουργήσουν οι βελόνες
  • Μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη καθώς είναι πλήρως ανώδυνο κατά τη χρήση του .

 

Κλείστε τώρα ραντεβού στο Φ House Of Beauty όπου η Άντρη Ζαχαρία με την εμπειρία και τα μαγικά της χέρια θα αναλάβει να σας δώσει ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα, όπως ακριβώς το ονειρεύεστε!

Φ House of Beauty
Tηλ. 25 311755
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.