Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Υπερπανσέληνος, ρομαντισμός και σχέσεις…

Υπερπανσέληνος, ρομαντισμός και σχέσεις…

Υπερπανσέληνος χθες. Την είδατε; Την θαυμάσατε; Ήταν τόσο καθαρός ο ουρανός εχθές που νομίζω ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να μην προσέξει κανείς την τεράστια αυτή φωτεινή «μπάλα» στον ουρανό. Απλώς ο καθένας αντέδρασε διαφορετικά στο θέαμα…

Ορισμένοι έμειναν εκστασιασμένοι να την κοιτούν, αναστέναξαν βαθιά φέρνοντας ρομαντικές εικόνες στο μυαλό τους. ΄Αλλοι σκέφτηκαν ίσως λυκάνθρωπους ή πως αυτή η πανσέληνος επηρέασε τα διάφορα ζώδια. Άλλοι πάλι πιθανότατα αδιαφορήσαν παντελώς.

Υπάρχουν άραγε ακόμη ρομαντικοί άνθρωποι; Η μήπως η εποχή της τεχνολογίας και των social media μας έκανε όλους κυνικούς και ψυχρούς; Υπάρχουν ευαίσθητες ψυχές; Υπάρχουν καρδιές που συγκινούνται, μάτια που δακρύζουν, μυαλά που σκέφτονται ροζ τριαντάφυλλα, καρδούλες, βόλτες στην παραλία και αγκαλιές στο φως της πανσελήνου; Δεν ξέρω…

Είναι αλήθεια ότι η ρουτίνα και το αυξημένο άγχος που μας διακατέχει όλους έχει «σκοτώσει» το ρομαντισμό και ίσως να είναι μια από τις αιτίες που οι σχέσεις και οι γάμοι, αν θέλετε, διαλύονται πιο εύκολα. Οι περισσότεροι άνθρωποι μάλιστα δεν έχουν τη διάθεση να προσπαθήσουν καν να περισώσουν ό,τι σώζεται και να κάνουν μια νέα αρχή.

Αν πιστεύετε ότι σας χρειάζεται μια ρομαντική πινελιά, μια νότα που θα ζωντανέψει και θα αναθερμάνει τη σχέση σας, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Και είναι απλά!

1) Βγείτε μια βόλτα και κρατήστε το χέρι του συντρόφου σας.
2) Κάντε στον άνθρωπό σας μια έκπληξη.
3) Μια αγκαλιά δείχνει στον εκλεκτό σας πόσο σημαντικός και απαραίτητος είναι.
4) Μη θεωρείτε αυτονόητο πως ο άλλος γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τα συναισθήματά σας. Εκφράστε του την αγάπη σας με κάθε ευκαιρία.
5) Περάστε χρόνο με τον σύντροφό σας, κάνοντας πράγματα που κι οι δυο αγαπάτε.
6) Ετοιμάστε του και μοιραστείτε το αγαπημένο του γλυκό ή το αγαπημένο του φαγητό.
7) Κάντε του ένα μικρό δώρο, δεν έχει σημασία η αξία, η κίνηση μετράει.
8) Ορίστε μια συγκεκριμένη ώρα κάθε εβδομάδα ή μια ημέρα μέσα στον μήνα, αποκλειστικά για εσάς τους δύο, χωρίς κινητά και παρεμβολές.

Όλα αυτά χρειάζονται μόνο λίγο χρόνο και λίγη διάθεση. Δεν κοστίζουν. Αν πιστεύετε λοιπόν ότι υπάρχει η σπίθα που μπορεί να ανάψει ξανά τη φλόγα, δοκιμάστε τα. Κι αν είστε ακόμη πιο ρομαντικοί, ενάντια σε όλα όσα προσπαθούν να σας ακυρώσουν στη σημερινή εποχή, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.