Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Υπάρχουν ζώδια που λατρεύουν την καραντίνα; Κι όμως!

Υπάρχουν ζώδια που λατρεύουν την καραντίνα; Κι όμως!

Η καραντίνα επέστρεψε και πολλοί έχουν τα νεύρα τους που θα μένουν πάλι μέσα αλλά τι να κάνουμε. Τα κρούσματα ανεβαίνουν οπότε πρέπει να κάνουμε τη καρδιά μας πέτρα και να το αντέξουμε για άλλη μία φορά.

Υπάρχουν όμως κάποια ζώδια που πραγματικά θα το απολαύσουν να μείνουν μέσα στο σπίτι γιατί έτσι είναι το φυσικό τους. Ποια είναι αυτά;

Υδροχόος, Ταύρος, Παρθένος, Ζυγός και Ιχθύς. Περί ορέξεως τι να πει κανείς!

Δείτε όμως πως περνούν τα ζώδια την καραντίνα:

Κριός

Ως ένα αρκετά επικοινωνιακό ζώδιο επιθυμεί να συνομιλεί τηλεφωνικά σχεδόν κάθε μέρα με τους φίλους, γιατί βαριέται τρομερά. Επίσης, του αρέσει να παίζει video games, αλλά και να απασχολείται με τα προγράμματα γυμναστικής στο σπίτι. Είναι συνήθως αυτός που θα «ενοχλεί» συνεχώς την οικογένεια, αφού θα αποζητά την αμέριστη προσοχή της. Τέλος, προσπαθώντας να κρατήσει το ηθικό του ψηλά, θα είναι εκείνος που θα μπει στην κουζίνα, ώστε να ετοιμάσει τα καλύτερα σπιτικά cocktails.

Ταύρος

Δεν αλλάζουν πολλά γι’ αυτό το φιλήσυχο ζώδιο, αφού λατρεύει να μένει στο σπίτι και να κοιμάται όσο περισσότερο μπορεί. Ακούει τα αγαπημένα του τραγούδια, ενώ απολαμβάνει να αναλύει τους στίχους. Μπορεί να δοκιμάσει να μαγειρέψει νέες συνταγές, ενώ σίγουρα θα ολοκληρώσει εκείνη τη σειρά στο Netflix που είχε αφήσει μισή λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Δίδυμος

Δύσκολα τα πράγματα για τον ενεργητικό Δίδυμο, ο οποίος βαριέται αφόρητα στο σπίτι κι επιθυμεί να βγει έξω για πάρτι. Ωστόσο, δε χάνει ούτε ένα facetime call και απολαμβάνει ιδιαίτερα όλα τα γεύματα της ημέρας του. Σε κάποιες περιπτώσεις θα προσπαθήσει να παρακολουθήσει κάποιο online μάθημα για να διδαχθεί κάτι νέο, ενώ δε σταματάει να στέλνει χιουμοριστικά memes στους κολλητούς.

Καρκίνος

Ο εσωστρεφής Καρκίνος θα γκρινιάξει στους κολλητούς, ενώ θα καθαρίζει καθημερινά το σπίτι του. Πολλές φορές μάλιστα, θα επιχειρήσει να αλλάξει και τη διακόσμηση στους χώρους του. Θα χαζέψει για ώρες στο Instagram, ενώ θα τσεκάρει συνέχεια τα αγαπημένα του πρόσωπα μήπως και χρειαστούν την πολύτιμη βοήθειά του σε κάτι.

Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού εννοείται πως θα κάνει pampering στον εαυτό του, ενώ σίγουρα θα δοκιμάζει μια σειρά από νέα outfits που παρήγγειλε online. Θα βγάλει αμέτρητες selfies και θα κρατήσει τις αγαπημένες του. Συνολικά θα δείχνει ήρεμος, ωστόσο θα έχει μία υποβόσκουσα ανησυχία για το μέλλον.

Παρθένος

Ο τακτικός Παρθένος θα φροντίζει συνεχώς την ατομική του υγιεινή, κάνοντας συχνά ντους, ενώ θα δοκιμάζει πολλές μάσκες ομορφιάς, πίνοντας το αγαπημένο του τσάι. Ακόμη και στον ελεύθερό του χρόνο θα δουλεύει, αφού αυτό θα τον κάνει να μη νιώθει παγιδευμένος και αντιπαραγωγικός.

Ζυγός

Έχει καταναλώσει όλα τα snacks της καραντίνας στις δύο πρώτες μέρες και σίγουρα κρατάει ημερολόγιο. Βάζει στη διαπασών το αγαπημένο του κομμάτι, τραγουδάει και χορεύει με την ψυχή του. Σε κάποιες περιπτώσεις τον καταβάλλει η αγωνία και παθαίνει μίνι κρίσεις πανικού, ενώ αν έχει κατοικίδιο, φροντίζει να περνάει πολύτιμο χρόνο μαζί του.

Σκορπιός

Ο συνωμοσιολόγος Σκορπιός εξακολουθεί να ψάχνει πώς ξεκίνησε η πανδημία και τι κρύβεται πίσω από αυτήν. Απολαμβάνει το γεγονός ότι μένει σπίτι, καθώς πολύ συχνά θα ανταμείψει τον εαυτό του με ένα ποτήρι από το αγαπημένο του κρασί. Θα διαβάσει τα βιβλία που τον εμπνέουν -ακόμη και ποίηση-, θα υπεραναλύσει τα πάντα  και τέλος θα κάνει ένα απολαυστικό αφρόλουτρο στη μπανιέρα του.

Τοξότης

Δεν αποδέχεται εύκολα το γεγονός ότι έχει κολλήσει στο σπίτι. Ωστόσο, θα το διασκεδάσει κάνοντας φάρσες στους φίλους και στην οικογένειά του. Θα παίξει επιτραπέζια και μπορεί να στείλει μήνυμα σε εκείνον τον πρώην που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα περάσει χρόνο με τον εαυτό του -κάτι που λατρεύει να κάνει. Θα καθαρίσει τη ντουλάπα του, ενώ κι εκείνος θα παρακολουθήσει τις θεωρίες συνωμοσίας. Ίσως αναζητήσει τρόπους να επικοινωνήσει τη δουλειά του και όχι μόνο μέσα από τα social media, ενώ παράλληλα θα παραμένει alert για την ασφάλεια της οικογένειάς του.

Υδροχόος

Έχει ήδη ξεκινήσει yoga και διαλογισμό, ενώ μάλιστα μπορεί να συντάσσει ήδη το blog με τις εμπειρίες του. Πιθανόν να κάνει μια αλλαγή, όπως να βάψει τα μαλλιά του ένα νέο χρώμα. Συνολικά, θα απολαύσει τον χρόνο του στο σπίτι, αγνοώντας τα μηνύματα, τρώγοντας αρκετό take away, αλλά και ξαπλώνοντας στο κρεβάτι του.

Ιχθύς

Το μοναδικό ζώδιο που μπορεί να περνάει όλη την ημέρα στον καναπέ. Θα κρατήσει επαφή με πρώην, νυν, αλλά και φίλους, πολύ απλά γιατί βαριέται πολύ. Παράλληλα, υπάρχει πιθανότητα να διοχετεύσει τη δημιουργικότητα του στην ποίηση και τη συγγραφή. Θα έχει ανάγκη να ονειροπολεί μέσα από τις αγαπημένες του μελωδίες.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.