Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Το τραγούδι της ημέρας: Για πάντα καλοκαίρι

Το τραγούδι της ημέρας: Για πάντα καλοκαίρι

Ποιος θέλει άραγε να μεγαλώσει; Μόνο τα παιδιά! Ποιος θέλει να είναι για πάντα καλοκαίρι; Όλοι όσοι αγαπούν την εποχή αυτή με πάθος. Όλοι οι συλλέκτες καλοκαιρινών αναμνήσεων.

Το τραγούδι της Κλεονίκης Δεμίρη  “Για Πάντα Καλοκαίρι” (Δεν Θέλω Να Μεγαλώσω) είναι πιο καλοκαιρινό κι από τον καυτό ήλιο ή τη μυρωδιά της θάλασσας. Οι στίχοι και η μουσική είναι της Κλεονίκης Δεμίρη και το video clip γυρίστηκε στην πανέμορφη Σέριφο, στα σοκάκια της Χώρας, στο Κάστρο και στην ξεχωριστή παραλία του Αγίου Σώστη, σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Φώτη Φωτόπουλου.

Mε ατμόσφαιρα 90s και μια κεφάτη παρέα να μας ξεσηκώνει για ξέγνοιαστες διακοπές, μυρίζει Κυκλάδες και θαλασσινή αύρα.

Η Κλεονίκη Δεμίρη λέει για το τραγούδι της:

“Το μόνο που σκεφτόμουν όταν έγραφα αυτό το τραγούδι είναι οι ανέμελες διακοπές που έχω ζήσει στα αγαπημένα μου νησιά και η λαχτάρα που ένιωθα κάθε φορά να μην τελειώσει το καλοκαίρι ποτέ. Κάθε φορά και κάθε καλοκαίρι!

Δεν θα μεγαλώσω ποτέ τελικά. Έτσι σκεφτόμουν χρόνια πριν, έτσι σκέφτομαι και τώρα… Γιατί το καλοκαίρι αν είχε ηλικία θα ήταν… ένα πεντάχρονο παιδί!

Το καλοκαίρι είναι ξεγνοιασιά, είναι ελπίδα, είναι χαρά, είναι η ίδια η ζωή! Είναι μια τρέλα παραπάνω, αλλά γιατί όχι, και δύο και τρεις!

Αν αποφασίσεις να κρατήσεις αυτή τη χαρά της παιδικής ηλικίας μέσα σου, θα ζεις το καλοκαίρι και μέσα στον πιο βαρύ χειμώνα.
Έχοντας στο νου τις δυσκολίες που περάσαμε και περνάμε, εύχομαι αυτό το καλοκαίρι να είναι όμορφο και ανέμελο όσο γίνεται, όπου κι αν βρίσκεστε! Όπου κι αν είμαστε, να γεμίσουμε την ψυχή μας με γέλια και χαρές, με ελπίδα και παιχνίδι! Να ξαναβρούμε τον παιδικό μας εαυτό και να μην τον χάσουμε ποτέ, να τον κρατήσουμε μέσα μας σαν το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής μας.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και θα είναι για πάντα, αρκεί να το θέλουμε!
Για πάντα καλοκαίρι λοιπόν.

Ας το κρατήσουμε μέσα μας σαν φυλαχτό και δεν θα μεγαλώσουμε ποτέ!”

 

Ακούστε το!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.