Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Το παιχνίδι αγάπης και έρωτα

Το παιχνίδι αγάπης και έρωτα

Μεγάλη γιορτή σήμερα. Μεγάλη η χάρη του Αγίου Βαλεντίνου. Επικρατεί αναβρασμός. Αγωνία. Οι προετοιμασίες δίνουν και παίρνουν. Η αγάπη κι ο έρωτας, ένα ζευγάρι που είχαν και έχουν ανέκαθεν μια σχέση πάθους, ντύνονται με τα καλύτερά τους και βγαίνουν για σιργιάνι. Κόκκινο φόρεμα, μαύρο κοστούμι, αψεγάδιαστα ζωγραφισμένες καρδιές, λόγια γλυκά, πειστικά και περίτεχνα στολισμένα, όμορφα τριαντάφυλλα, δώρα, αγκαλιές και φιλιά υπό το ρομαντικό φως των κεριών κλπ κλπ κλπ

24 ώρες γεμάτες στιγμές που υπόσχονται πολλά. Και μετά;

Λοιπόν να ξεκαθαρίσω πως είμαι ένα άτομο άκρως ρομαντικό. Θα μπορούσα να ζω σε ένα όμορφο παραμύθι περιμένοντας τον πρίγκιπα να φτάσει με ή χωρίς άλογο (μάλλον χωρίς γιατί πάνω σε άλογο δεν ανεβαίνω). Παρόλα αυτά νομίζω στα …κάμποσά μου χρόνια δε γιόρτασα ποτέ την ημέρα αυτή. Γιατί; Δεν ξέρω. Το θέμα δεν είναι να μη γιορτάσετε, να μην περάσετε καλά. Αλλά ως φίλη πρέπει να σας πω 2-3 πράγματα.

Η αγάπη και ο έρωτας είναι παιχνίδια. Όχι απλά. Τυχερά παιχνίδια. Υπάρχουν όροι, κανόνες, άλλοι παίζουν τίμια κι άλλοι «κλέβουν», κινδυνεύεις να εθιστείς ή και να καείς. Κάπως σαν τα χαρτιά. Μπορεί να έχεις άσσο στο μανίκι και ξαφνικά να γυρίζει όλη η παρτίδα και να μένεις ρέστος. Μπορεί ένας βαλές ή μια ντάμα να σε καταστρέψουν εν ριπή οφθαλμού. Καλά όταν κερδίζεις, δεν το συζητώ. Πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Όταν χάνεις, μαύρες πλερέζες…

Γνωστά όλα αυτά. Όμως κανείς δε έπαψε να αγαπά και να ερωτεύεται. Να θέλει να ζήσει μερικές στιγμές, μέρες ή χρόνια μέσα σε ένα παράδεισο για δυο. Η καρδιά δε σε ρωτάει. Βουτάει στα βαθιά κρατώντας την ανάσα της και εύχεται να βγει στην επιφάνεια αλώβητη, πιο κόκκινη και ζωηρή από ποτέ. Αφήστε την. Η αγάπη της δίνει ζωή, η αγάπη την ταλαιπωρεί, η αγάπη την κάνει να βγάζει φτερά ή να σέρνεται σαν λαβωμένο ζώο.

Είμαστε περαστικοί και όλη όλη η ζωή μας δεν είναι παρά μια αμελητέα ποσότητα μέσα στο σύμπαν. Ζήστε όσο καλύτερα κι όσο περισσότερο μπορείτε. Ζήστε με τρέλα και πολλά πολλά αρκουδάκια, σοκολατάκια, λουλούδια και τρυφερά στιχάκια τη σημερινή ημέρα. Και αύριο θα είναι απλά…15 Φεβρουαρίου!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.