Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Το νεσεσέρ των διακοπών: Τα απαραίτητα προϊόντα

Το νεσεσέρ των διακοπών: Τα απαραίτητα προϊόντα

Η βαλίτσα σου είναι έτοιμη. Ανυπομονείς να βρεθείς στον αγαπημένο σου καλοκαιρινό προορισμό. Μένει η λίστα με όλα τα προϊόντα που θα πάρουν θέση στο νεσεσέρ σου. Όσο αφορά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αλλά και το μακιγιάζ, θα πρέπει να ακολουθήσεις την minimal τάση που θέλει να έχεις μαζί σου τα multitasking προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με αρκετούς τρόπους. Εκείνα που σου ταιριάζουν και χρησιμοποιείς συνήθως.

Για τα υπόλοιπα εγώ είμαι εδώ με εκείνα που επιβάλλεται να έχεις μαζί σου τόσο στις διακοπές όσο και το weekend. Νερό καθαρισμού, αντηλιακό μαλλιών, το απαραίτητο lip gloss αλλά και ένα έλαιο που θα χαρίσει απαλότητα, λάμψη και υπέροχο άρωμα. Δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου.

Nivea Rose Care Micellar Water Rose: Νερό καθαρισμού με βιολογικό ροδόνερο κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Το χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ ακόμη κι αν δεν υπάρχει ίχνος μακιγιάζ. Απομακρύνει τα υπολείμματα του αντηλιακού, εξαφανίζει τη λιπαρότητα και αφήνει το δέρμα καθαρό, ενυδατωμένο και απαλό.

Dove Nourishing Secrets Roll on: Με ακατέργαστο κακάο από τη Γκάνα και άρωμα άγριου ιβίσκου προσφέρει δροσιά και προστασία που διαρκούν όλη την ημέρα. Το κακάο θρέφει και περιποιείται το δέρμα και το ¼ ενυδατικής κρέμας που περιέχει το αποσμητικό Dove χαρίζει απαλότητα, μειώνει την εφίδρωση και τους ερεθισμούς.

L’ Oreal Professionnel Mythic Oil: Πρόκειται για το αγαπημένο προϊόν των experts. Χαρίζει θρέψη και λάμψη στα μαλλιά καθώς και προστασία χάρη στο φυσικό έλαιο Argan που περιέχει ενώ μειώνει το φριζάρισμα που προκαλεί η υγρασία.

Korres Κόκκινο Αμπέλι Αντηλιακό Μαλλιών: Είναι το προϊόν που πρέπει να υπάρχει μόνιμα στο νεσεσέρ σου ειδικά αν έχεις βαμμένα μαλλιά. Ενισχυμένο με Αλόη, προβιταμίνη Β5, εκχυλίσματα από κόκκινο Σταφύλι και Ηλίανθο προστατεύει από το ξεθώριασμα που προκαλεί ο ήλιος ενώ φροντίζει τα ταλαιπωρημένα από τη θάλασσα και το νερό της πισίνας μαλλιά.

La Roche Posay Anthelios UVMube 400 50+: Με MEXORYL400 στη σύνθεση του, το πιο αποτελεσματικό αντηλιακό φίλτρο που προστατεύει από τις UVB, UVA και ULTRA ΜΑΚΡΕΣ UVA ακτίνες που ευθύνονται για την βαθιά κυτταρική βλάβη. Κατάλληλο ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα , αντιδραστικά και μη ανεκτικά δέρματα. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε νερό και άμμο και απλώνεται πανεύκολα χωρίς να αφήνει σημάδια.

 

Lancaster Sun Beauty Golden Tan Maximizer:  Το Tan Activator Complex εντείνει την παραγωγή μελανίνης χαρίζοντας ένα τέλειο
μαύρισμα που διαρκεί ενώ καταπραΰνει την επιδερμίδα μειώνοντας τον κίνδυνο ξεφλουδίσματος. Χάρη στο λάδι φυσικής προέλευσης Μπουρίτι και το shea butter που περιέχει στη σύνθεση του προσφέρει απαλότητα και πλούσια ενυδάτωση.

Max Factor Color Elixir Lip Cushion: Η Βιταμίνη Ε που περιέχει στη σύνθεση του χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, απαλότητα και τέλεια όψη. Παράλληλα προσφέρει ένα υπέροχο κοραλλί χρώμα και λαμπερό φινίρισμα. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.