Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τι νόημα έχει;

Τι νόημα έχει;

Πόσα πράγματα κάνεις κάθε μέρα, μέσα σε 24 ώρες, μέσα σε 1440 λεπτά, 86400 δευτερόλεπτα; Ξέρεις τι μπορεί να συμβεί μέσα σε καθένα από αυτά τα δευτερόλεπτα; Κινείσαι, σταματάς, γελάς, κλαις, σκέφτεσαι και τόσα άλλα. Κάποιος γεννιέται και κάποιος άλλος φεύγει από τη ζωή.

Μια ιδέα. Όλα είναι μια ιδέα, μια στιγμή, μια απόφαση, μια αναπνοή. Είναι πολύ τρομακτικό να παγιδεύεσαι στις αρνητικές σκέψεις. Γιατί αυτό σε κάνει πολλές φορές να παίρνεις λάθος μονοπάτια. Να στερείς το επόμενο βήμα από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αν επιμένεις να αναρωτιέσαι τι νόημα έχει ότι κάνεις στη ζωή, μπορείς να εκμηδενίσεις την αξία του ταξιδιού που προορίστηκες να κάνεις. Εύκολα προγραμματίζεται το μυαλό και το σώμα στην αυτοκαταστροφή και δύσκολα αναστρέφεται η πορεία αυτή.

Κι όμως αξίζει κανείς να χαρεί ως και την τελευταία στιγμή της ζωής του. Αξίζει να έχει τον έλεγχο και να μην επιτρέπει σε κανέναν και τίποτα να του στερεί την ελευθερία, τη χαρά και την κάθε εμπειρία που μπορεί να έχει καθημερινά.

Η ιστορία γράφεται λέξη λέξη και κάποιες φορές μία και μόνη φράση δεν αποδίδει το ζητούμενο νόημα. Χρειάζεται μια παράγραφος, μια σελίδα ή και ένα ολόκληρο βιβλίο. Οι μαγικές λέξεις είναι δύο: επιμονή και υπομονή. Για να δεις το φως, να αντιληφθείς αν βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο, να απολαύσεις τους καρπούς του αγώνα σου χρειάζεται να δώσεις χρόνο και ευκαιρίες στον εαυτό σου.

Σίγουρα αξίζει. Η διαδρομή παρά τις δυσκολίες, τους πειρασμούς, την αβεβαιότητα, τις αναποδιές, τα λάθη, πάντα οδηγεί κάπου. Κερδίζεις, χάνεις, μαθαίνεις, προχωράς. Μην αμφιβάλλεις ούτε στιγμή. Μην παραιτείσαι. Ναι, είναι ίσως το πιο εύκολο να εγκαταλείψεις. Σε όλους μας περνάει από το μυαλό. Αλλά δεν βοηθάει καθόλου. Με κανένα τρόπο. Είναι βέβαιο.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.