Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τι κραγιόν θα φορέσουμε τη φετινή φθινοπωρινή σεζόν;

Τι κραγιόν θα φορέσουμε τη φετινή φθινοπωρινή σεζόν;

Ήρθε επιτέλους το φθινόπωρο, μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι. Ξεκινάμε δυναμικά λοιπόν. Επειδή όλες μας θέλουμε να είμαστε ενημερωμένες, ακόμη κι αν δεν μπορούμε ή δε θέλουμε να υιοθετήσουμε όλες αυτές τις προτάσεις που είδαμε στις πασαρέλες, σας δίνουμε τις πιο σημαντικές από τις καινούργιες τάσεις στα χρώματα των κραγιόν για το φθινόπωρο-χειμώνα 2019-2020. Εκφραστείτε μέσα από το μακιγιάζ σας και ξεκινήστε από τα χείλη σας!

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τις ιδανικότερες αποχρώσεις κραγιόν, που δεν πρέπει να λείπουν από τη «φαρέτρα» σας αυτό το φθινόπωρο, αν θέλετε να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας κατά τη διάρκεια της ημέρας!

1. Κόκκινο της φωτιάς
Το χρώμα αυτό μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες χωρίς περιορισμό. Ξανθές, μελαχρινές, με λευκή ή μελαμψή επιδερμίδα. Είναι ένα αισθησιακό χρώμα, το οποίο ταιριάζει με όλα και μπορεί να φορεθεί σε κάθε επίσημη ή μη περίσταση. Μπορείτε να βρείτε την πιο κολακευτική για εσάς απόχρωσή του και να την φορέσετε όπως την είδαμε στα διάσημα catwalks, όπου τα κόκκινα ματ χείλη συνδυάζονταν με σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ πλην του έντονου eyeliner. Επίσης μπορείτε να βάψετε την κάτω εσωτερική πλευρά των ματιών με ένα λευκό ή μπεζ μολύβι ώστε να φωτίσετε το βλέμμα σας.

2. Μωβ
Πρόκειται για ένα χρώμα που δεν επιλέγουμε εύκολα πολλές από εμάς. Τη νέα φθινοπωρινή σεζόν όμως έχει την τιμητική του! Αποτελεί μι πολύ καλή εναλλακτική λύση για όσες θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και να ξεχωρίσετε. Συνδυάζετε με έντονη mascara, λίγο ρουζ και highlighter στα ζυγωματικά, δημιουργώντας έτσι πιο εκκεντρικές και μοντέρνες παράλληλα εμφανίσεις. Φέτος κυριαρχεί μια ακόμη τάση στις πασαρέλες, εκείνη του «μονόχρωμου μακιγιάζ». Μπορείτε λοιπόν να δοκιμάσετε μια ανοιχτόχρωμη μωβ σκια για να ολοκληρώσετε το νέο σας look.

 

3. Mπορντώ
Μια διαφορετική απόχρωση που φοριέται πολύ είναι το μπορντώ, δημιουργώντας εντυπωσιακά και μυστηριώδη looks. Το μακιγιάζ των ματιών θα πρέπει να γίνει σε γήινες αποχρώσεις, όπως μπεζ ανοιχτό και σκούρο καφέ. Ολοκληρώστε το makeup σας με πολλές στρώσεις από την αγαπημένη σας mascara και ένα ρουζ σε παρόμοια απόχρωση με το κραγιόν σας. Μπορείτε φυσικά να συνδυάσετε αυτό το κραγιόν με την νέα τάση των smokey eyes με σκιές σε γήινες αποχρώσεις, αν και στις πασαρέλες φορέθηκε περισσότερο με άχρωμο κραγιόν, για το οποίο θα μιλήσουμε αμέσως τώρα.

 

4. Nude
Είναι η απόχρωση κραγιόν, που μπορεί επίσης να ταιριάξει σε όλες, ανεξαρτήτως τόνου επιδερμίδας και χρώματος μαλλιών, οπότε μπορείτε άφοβα να την χρησιμοποιήσετε στα makeup looks σας αυτό το τη φθινόπωρο. Προμηθευτείτε το ανάλογο κραγιόν ή lipstick και συνδυάστε το με ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια, όπου μπορείτε να πειραματιστείτε και να τα τολμήσετε είτε τα smokey eyes, όπως ήδη αναφέραμε σε μαύρους ή σε σκούρους καφέ χρωματισμούς, είτε χρησιμοποιώντας eyeliner σε neon απόχρωση ή μερικά στοιχεία που προσδίδουν glamour στην εμφάνισή σας, όπως τα glitter και οι… πέρλες.

Ότι κι αν επιλέξετε να θυμάστε ότι η μόδα βρίσκεται στις υπηρεσίες μας με σκοπό να μας αναδεικνύει. Μην υιοθετήσετε κάποιο χρώμα ή μια νέα τάση εάν δεν σας ταιριάζει διότι τότε θα

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.