Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τι θα συμβεί αν δεν κλείσετε το κινητό σας κατά την πτήση;

Τι θα συμβεί αν δεν κλείσετε το κινητό σας κατά την πτήση;

Στην εποχή του κορωνοϊού και των περιορισμένων μετακινήσεων, η περιέργεια και η ανησυχία δε σταματούν.

Δεν ξέρω αν εσείς το γνωρίζατε αλλά προσωπικά το είχα απορία και ήθελα πολύ να μάθω τι θα συμβεί αν δεν κλείσουμε το κινητό μας τηλέφωνο ενώ πετάμε με αεροπλάνο.

Γιατί κάθε φορά ακούμε την προειδοποίηση από τους αεροσυνοδούς και τους υπεύθυνους καμπίνας που επιμένουν να τα κλείσουμε ή να τα βάλουμε σε λειτουργία πτήσης;

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που καταλαβαίνουν ή έστω υποψιάζονται γιατί πρέπει να ακολουθούν την οδηγία αυτή, ενώ άλλοι δε συμμορφώνονται παριστάνοντας τους μάγκες…

Κάποιοι μάλιστα δοκιμάζουν να δουν αν μπορούν να στείλουν μήνυμα ή να μπούν στο ίντερνετ.

Προσοχή, ένα λάθος σας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την συντριβή του αεροπλάνου. Ακόμη και το bluetooth πρέπει να έχετε πάντα κλειστό, για το λόγο που θα δείτε εδώ.

Πιθανόν να έχετε ακούσει αυτόν τον ήχο που κάνει το ραδιόφωνο καμιά φορά όταν βρίσκεται κοντά σε κινητό τηλέφωνο. Δεν είναι σημαντικός για την ασφάλεια μας, αλλά είναι σίγουρα ενοχλητικός. Φαντάζομαι αυτόν τον ήχο στα ακουστικά του πιλότου, ενώ λαμβάνει σημαντικές πληροφορίες από τον έλεγχο.

Ο ήχος αυτός προφανώς δυσκολεύει τους πιλότους να ακούσουν ή να μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες. Οι μικρές συσκευές μας μπορούν να διαταράξουν τον έλεγχου πλοήγησης του αεροσκάφους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε… συντριβή του αεροπλάνου!

Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος θα σας ρωτήσει ποια είναι η χρησιμότητα της λειτουργίας πτήσης, δείξτε του αυτό. Πείτε του να μην χρησιμοποιήσει το κινητό του και να έχει υπομονή. Δείτε στο βίντεο περισσότερες πληροφορίες:

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.