Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τι θέλει μια γυναίκα

Τι θέλει μια γυναίκα

Άκουσα πολλές φορές εκπροσώπους του αντίθετου φύλλου να μας κατηγορούν ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Αλήθεια; Δεν ξέρουμε; Ή μήπως δε μας δόθηκε η ευκαιρία να τα διεκδικήσουμε; Μήπως δεν ασχολήθηκε κανείς να μας ακούσει, να μας καταλάβει;

Δεν ξέρω. Δεν συνηθίζω να αδικώ. Προτιμώ δηλαδή να αδικήσω και να κατηγορήσω τον εαυτό μου προκειμένου να είμαι «σωστή».

Αυτό παλεύουμε εμείς οι γυναίκες. Να τους ευχαριστούμε, να τους προσέχουμε και να τους φροντίζουμε όλους. Οικογένεια, σπίτι, δουλειά. Όλα στην εντέλεια. Και τα μέσα μας ανακατεμένα σα να λεηλατήθηκαν από άγριους πειρατές.

Αν με ρωτάτε λοιπόν, θα σας πω τι θέλουν οι γυναίκες. Ένα βλέμμα να ανάβει τη φλόγα του νου τους,  μια όμορφη λέξη να χαϊδεύει την ψυχή τους, ένα άγγιγμα να νιώθουν ότι υπάρχουν. Γενικά να αισθάνονται ότι είναι άνθρωποι με αισθήσεις και αισθήματα κι όχι ρομπότ κατασκευασμένα και προγραμματισμένα να λειτουργούν αδιάκοπα και με ημερομηνία λήξης.

Η φθορά του χρόνου περνάει πάνω από όλους και όλα. Αλλά η γυναίκα δεν είναι συσκευή. Δεν την ανακυκλώνεις όταν παλιώσει. Φροντίζεις να την κρατάς ανέγγιχτη με την αγάπη, το ενδιαφέρον σου.

Τι μπορεί να θέλει τελικά; Δεν φτάνει η πανάκριβη τσάντα που θαύμασε κλεφτά περνώντας από μια βιτρίνα. Σας διαβεβαιώ. Μπορεί να ζήσει με τα βασικά. Κι αξίζει πολύ περισσότερα. Την παρουσία, την επικοινωνία, την κατανόηση, την επαφή, τη στοργή. Αυτά τα απλά αλλά όχι δεδομένα και αυτονόητα.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.