Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Δείτε τι επέλεξα για φέτος το καλοκαίρι…

Δείτε τι επέλεξα για φέτος το καλοκαίρι…

Λοιπόν φέτος ξεκίνησα από νωρίς να ελέγχω τα καλοκαιρινά ρούχα και παπούτσια μου, έχοντας κατά νου να εντοπίσω τις ελλείψεις μου, να κάνω έρευνα αγοράς με την ησυχία μου και μετά να επιλέξω όσο πιο σωστά γίνεται ό,τι χρειάζομαι.
Με τα ρούχα μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα λίγο αλλά με τα παπούτσια μου τα κατάφερα εύκολα και γρήγορα. Βρήκα αυτά που ήθελα online, τα παράγγειλα και είμαι κατενθουσιασμένη. Έκανα εμπεριστατωμένη έρευνα όπως σας είπα και πριν, αφιέρωσα χρόνο αλλά απέδωσε τα μέγιστα η προσπάθειά μου. Να σημειώσω εδώ ότι προέρχομαι από μια οικογένεια στην οποία όλοι οι παππούδες μου έφτιαχναν και εμπορεύονταν παπούτσια και έτσι έχω μια ιδιαίτερη σχέση και αγάπη.
Κατέληξα σε τέσσερα ζευγάρια παπούτσια με τα οποία καλύπτω όλες τις ώρες της ημέρας και διάφορα στυλ. Έτσι είμαι καλυμμένη για το καλοκαιράκι. Μπήκα στον ιστότοπο της εταιρείας ENVIE και ξετρελάθηκα. Όμως μετά από ώριμη σκέψη και αφού πάτησα σίγαση στη φωνή της αναποφασιστικότητάς μου, πάτησα και τα σωστά κλικ! Δείτε τι επέλεξα:

1. Ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα με ιδιαίτερο χοντρό τακούνι, σχεδιασμένα από την Μαίρη Σινατσάκη (MAIRIBOO). Τα πέδιλα αυτά έχουν δυο λουράκια ώστε να φοριούνται με δύο τρόπους, είτε χιαστί είτε ως lace up.

http://mikk.ro/Btyg

2. Ένα ζευγάρι άσπρες slingback γόβες από λουστρίνι με διαφάνεια από plexi με χοντρό τακούνι επίσης.

http://mikk.ro/Bt4i

 

3. Μια T-bar γόβα από μαύρο λουστρίνι και διαφάνεια, πολύ σικάτη και ιδιαίτερη.

http://mikk.ro/Bt4j

4. Ένα ζευγάρι πλατφόρμες nude με πολύχρωμη σόλα, σχεδιασμένες από την Μαίρη Συνατσάκη (MAIRIBOO).

http://mikk.ro/Bt4h

Έτσι λοιπόν απέκτησα τέσσερα ζευγάρια υπέροχα, εντυπωσιακά, μοντέρνα, αναπαυτικά και πολύ ποιοτικά παπούτσια, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες μου. Σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και βέβαια υπάρχουν πολλά ακόμη σχέδια ENVIE & MAIRIBOO για κάθε γούστο. Μπορείτε να τα δείτε όλα στο https://www.envieshoes.gr/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.