Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τι είναι το Vampire lift και πως μπορεί να μας βοηθήσει;

Τι είναι το Vampire lift και πως μπορεί να μας βοηθήσει;

Πριν δυο εβδομάδες ξεκινήσαμε μια νέα ιατρική εκπομπή στο The Team WEBTV το Click Health. Στη δεύτερη εκπομπή ανέλαβα τα ηνία της παρουσίασης και φιλοξένησα τη φίλη μου Δερματολόγο Εύη Καρανικόλα με θέμα την Αισθητική Δερματολογία και τις μεθόδους ανανέωσης και αντιγήρανσης που μας προσφέρει.

Καθώς και γυναίκες και άντρες πλέον δίνουν μεγάλη έμφαση στην περιποίηση του δέρματος αλλά και στην νεανική εμφάνισή του, η Αισθητική Δερματολογία φροντίζει να προλαμβάνει και να αντιμετωπίζει τη φωτογήρανση, την απώλεια σφρίγους, να διορθώνει τις ατέλειες, να εξαλείφει την τριχοφυΐα αλλά και την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Όλα αυτά, όπως είπε η Εύη, με συνδυασμό μεθόδων. Βοτουλινική τοξίνη (botox), fillers, laser, peeling, νήματα, μεσοθεραπείες.

Όσων αφορά στις επιπλοκές και στην ασφάλεια των συχνά χρησιμοποιούμενων μεθόδων όπως botox, υαλουρονικό οξύ κλπ, τόνισε ότι πρώτα από όλα θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση και καλή επικοινωνία μεταξύ ιατρού και ενδιαφερόμενου, εξατομικευμένη προσέγγιση αλλά και σωστά υλικά και βέβαια εμπειρία από την πλευρά του ιατρού.

“Είναι θεραπείες οι οποίες απευθύνονται στο ευ ζειν, είναι θεραπείες οι οποίες δεν είναι απαραίτητες, δεν είναι αναγκαίες. Είναι υγιείς άνθρωποιΟπότε πρέπει να καλλιεργήσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης. Και αυτό που προσπαθούμε πάντα να τονίσουμε είναι ότι μιλαμε για ιατρικές επεμβάσεις. Οπότε και το προφίλ ασφαλείας πρέπει και αυτό να επικοινωνηθεί και κυρίως κάποιος να έρθει χαλαρά για να μπορέσει να απολάυσει τη θεραπεία.”

Η γνώση και η εμπειρία του ιατρού είναι η εγγύηση για το αποτέλεσμα. Η επιλογή του ιατρού, του υλικού, η τήρηση όλων των προδιαγραφών και οι αναλυτικές οδηγίες για την ίδια τη θεραπεία είναι όλα πολύ σημαντικά.

“Στόχος μας είναι η φυσικότητα και η φρεσκάδα. Απευθυνόμαστε στη νεανικότητα του δέρματος (youthness) και τίποτα παραπάνω. Ψεύτικα πρόσωπα δε μας αφορούν.”

Πέρα από τις ήδη γνωστές μεθόδους, η Εύη Καρανικόλα μας συστήνει ανεπιφύλακτα και τη μεσοθεραπεία, που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες κυρίως άνω των 30 ετών, προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τη βιολογική γήρανση, κυρίως τη φωτογήρανση λόγω της αθροιστικής έκθεσης στον ήλιο η οποία οδηγεί στις λεγόμενες δυσχρωμίες όπως οι πανάδες, και την αφυδάτωση του δέρματος.

Η μεσοθεραπεία είναι είτε ετερόλογη (με χορήγηση πεπτιδίων, βιταμινών, υαλουρονικού οξέως) είτε αυτόλογη, η λεγόμενη PRP, με τη χρήση του αίματος και συγκεκριμένα των αιμοπεταλίων του ατόμου που λαμβάνει τη θεραπεία, η οποία δίνει μια τεράστια ώθηση για την ανάπλαση του δέρματος.

Οι ενδείξεις είναι αρκετές και ορισμένες μάλιστα όχι και τόσο γνωστές. Εκτός από το πρόσωπο, χρησιμοποιείται και στο σώμα, για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής για την καταπολέμιση της τριχόπτωσης, με συγκεκριμένα πρωτόκολλα.

Δείτε όλα όσα είπε η Εύη Καρανικόλα και ενημερωθείτε για τη μεσοθεραπεία, τις ενδείξεις, τις αντενδείξεις και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Είναι μια εξαιρετική μέθοδος με πολλές εφαρμογές οπότε καλό είναι να είμαστε όλοι ενήμεροι!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.